Kendini nimetten sayıyo adam napsın
senin hayatına güzellik katıyor son bir iyilik bahşediyor sana
erkekler bazen nekadarda ufak yaratıklar olabiliyor şaşırıyorum
Hakkında hayırlı olsun canım
bence doğru kararı verdin
eminim ne olursa olsun cok üzgünsün
ama şunu kendine hatırlatmaktanda korkma
yanında kalsan savaşsan bu adam değişecekmiydi Hayır...
Şimdi senden sonra anası danası kimi varsaaa
hepsiyle kendi uğraşsın napıyolarsa yapsınlar
Sen içini ferah tut elinden geleni zaten yapmışsın
Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ben onu sevmiyormuşuz ben hiç birşey yapmamışmışım hani ailesiyle arası düzgün olcaktı niye olmadı diyor evet düzgün olcaktı ama senin annen beni aradı bağırdı hakaretler etti dedim hiç ses yok. Ben hiç bir şey yapmamıştım hiç bir şey düşünebiliyormusunuz daha ne yapayım baban geldi beni evden kovdu ona rahmen ben yine evime kabul etti, evlerine gittim,annesi hastayken başında kendi kızı bile yokken başında duran ben değilmiyim . ben hasta olduğumda annem bana bakmak için 10 gün evimde kaldı diye kıyametleri koparan annesi sinir kırizi geçirdi beni aradı senin annen benim oğlumun evinde kalıpı oğlum bakamaz sen evden çıktın sen artık bana hizmet etçeksin diyen onun annesi ve yengesi arayıp bana hakaret ederken sesisini bile çıkartmayan sen daha bende ne bekliyorsun ki.Benden eve girerken bi hoş geldin beklermiş peki sorarım ben hoşgeldin bile diyemeden o lanet olası balıklara koşan kim. Ben sana her koşarak gelişimde,cilve yaparken beni hep iten senken benden daha ne bekliyorsun ki.o kadar yaşadıklarımdan sonra bende cilveleşmemi kalır...