- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
İyi okursaniz o pislik babanneme değil yaptiklarina !
Ayrıca acin diğer konularına bakin Allah bizim gibilerin eline dusursun asil bizim gibi merhametli ve sabirli kişilerin eline !
O yazigida aynen size iade edip cikisi gosteriyorum.
Haydi günün stresini başka konuda atın !
eğer bu foruma konu açıp yazı yazıyorsanız, sizin gibi düşünmeyenlerin yorumlarını da göreceğiniz anlamına geliyor. tahammül sınırlarınız belli ki oldukça laçkalaşmış. ben de size küstah tavırlarınızı iade ediyorum.
Hic gelemem boyle seylere ben cok titizim okurken kusucaktim. Evden baska bi yere gitme sansin var mi??
Ceylinimi tanıyorum belki burda kıza hakaret edenlerden daha sabırlı daha saygılı olduğuna eminim.
Öncelikle Konu sahibi babannesi üzerine bir çok kez konu açmış...Burdaki tek isyanı miğde bulandırıcı şeyler yaptığı için değil... Annesinide çoğu kez küçük düşürdüğü hakaret edip iftira attığı için bu yaptıklarıda yanında tuzu biberi oluyo.....Ve katlanılmaz oluyor....Bunu yaşayan bilir...Sosyoloji okuyan değil........
Boşver canım bir kaç kişinin lafına bakıp canını sıkmaya değmez....Aynen canim aynen.
Yaşamadan kimse bilemez tabi uzaktan laf kalabaligi yapmak kolay.
Ki okuduğunu anlayamayan birinden bahsediyoruz şurada...
Kaç tane yorumda sadece 2 uç yorum cikmis tutmuş bana sinirlerin lackalasmis diyor adim gibi eminim ki kimse sabredemez bizim kadar...
Okurken üzüldüm gerçekten. Allah sizlere sabır versin. Yine her konuda olduğu gibi size yüklenenler oldu mu bilmiyorum ama. İnsanları, hele de belli bir yaşa gelmiş insanları değiştirmek imkansız gibi. Ne denebilir ki? Allah yardımcınız olsun.
Boşver canım bir kaç kişinin lafına bakıp canını sıkmaya değmez....
tum konuyu okumadım ancak sizi biraz ugrastırsa da ona ufak kaselere koysanız recelini, pekmezini vs?
boylece servis kasıgı, parmak vb probleminiz azalır, cunku rahatca yemek yiyemiyorsunuz anladıgım kadarıyla...
fakat surahi icin ne diyecegimi sasırdım, aklıma bile gelmezdi oyle icilebilecegi.
tuvalet icin de yıkamaktan baska care yok maalesef,
ancak banyoya ev terligi ile girmemenizi tavsiye edebilirim su durumda.
Bununla ilgili bir konu açmayı bile düşünüyorum açıkçası. Yahu burada insanlar dertli, normal bir psikolojide olmuyor. Hemen saldırı, hemen onda ne var, nasıl böyle yaparsın, çok kötü, çok yanlış, kendine bak vs. vs.Amin tesekkur ederim.
Tabii ki cikti.
Vallahi bilerek işiyor onu bile temizliyoruz gelmiş bana yaziklar olsun diyorlar.
Baskasi olsa dayanamaz verirdi huzur evine..
Bununla ilgili bir konu açmayı bile düşünüyorum açıkçası. Yahu burada insanlar dertli, normal bir psikolojide olmuyor. Hemen saldırı, hemen onda ne var, nasıl böyle yaparsın, çok kötü, çok yanlış, kendine bak vs. vs.
Bunu yapanlara söylüyorum Allah rızası için yapmayın ya. Belki sizin tanımadığınız o insana yaptığınız acımasız eleştiri onun sonu olacak, belki düştüğü çukura hissettirdiğiniz o iğrençlik duygusuyla daha beter batacak. Bırakın yargılamayı Allah rızası için. Hangimiz hata işlemedik. Birinin günahından haberiniz olur da tevbesinden olmaz diye bir söz var. Yapmışsa kötü bir şey bir darbe de siz vuracağınıza, af dilemesine, yanlıştan uzaklaşmasına vesile olalım tatlı dille, ne olur ki? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun şu imtihan dünyasında.
anlasa/sizin duzeninizi kabul etse zatne oyle davranmaz.Tesekkur ederim Athen..
Allah inandirsin cikolatanin içine koyduğumuz bicagi bile yaliyor..
Küçük sosluklara sos koyuyoruz yemeklerin yanina parmagiyla onu siyirip diğerlerine geçiyor sirayla
Allah merhamet, vicdan versin diyorum. Burada insanlar güle oynaya yazmıyor dertlerini. Allah anneciğinize, size sabır versin. Ona da düzelme şansı versin inşaallah.Aminn amin.
Her konu da var bu tiplerden Allah aynilariyla sınasin demek istemiyorum ...
Arkadaşlar diğer konularını okudunuz mu siz. Senelerdir yapmadığını bırakmamış. 90 yaşında değil bu kadın 70 yaşlarında. Kendi kızları bile kovmuş evden sorun Ceylin'de mi sizce? Annesine yapmadığı eziyet kalmamış sizin gözünüzün içine baka baka brisi anne ve babanıza küfür etse ne yaparsınız Ceylin'nin annesi susmuş. Yıkamış giydirmiş gene yaranamamış. Mahkemeye gitse boşanma nedeni bu kadın. herkesin bir sabrı var kendi kızlarının bile çekemediği birisi. Bence Allah her yaşlıyı Ceylin'in annesi gibi birinin eline düşürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?