Tek kelime 'Pislik'

eğer bu foruma konu açıp yazı yazıyorsanız, sizin gibi düşünmeyenlerin yorumlarını da göreceğiniz anlamına geliyor. her yorum yazanın size haklı olduğunuzu söylemesini beklemeniz, asıl sizin buraya girerek günün stresini atmaya ve rahatlamaya çalıştığınızı gösterir. her neyse. yani bence tahammül sınırlarınız belli ki oldukça laçkalaşmış. bu arada ben de size küstah tavırlarınızı aynen iade ediyorum.

benimde dedem bizde kaliyordu ayni durumu yasiyordukk..senin babaanen kadar olmasada. insan yaslandikca cocuklasiyormus lafi cok dogru
bende sinir olurdum hep 10 yasimdan 19 yasima kadar ayni evdeydik. yas ilerledikce dahada fark ettim bazi seylerin kötü oldugunu ama hep sabrettim 9 yil icinde asla ve asla onun yüzüne karsi birsey demedim kimseyede sikayet etmedim anneme haric oda sikayet bile sayilmazdi yani
bence sende sabret sonucta yasli bizde öyle olacagiz

Bir de bu öğrenilmiş .
Evet başka fikirlere tahammulum yok o yüzden babanneme dayaniyorum kaç senedir.
Rica ederim bu kadar stresle ugrasirken bir de sizinle ugrasmayayim sayın sabr efendisi.
Selametle uğurluyorum sizi !

Ceylinimi tanıyorum belki burda kıza hakaret edenlerden daha sabırlı daha saygılı olduğuna eminim.
Öncelikle Konu sahibi babannesi üzerine bir çok kez konu açmış...Burdaki tek isyanı miğde bulandırıcı şeyler yaptığı için değil... Annesinide çoğu kez küçük düşürdüğü hakaret edip iftira attığı için bu yaptıklarıda yanında tuzu biberi oluyo.....Ve katlanılmaz oluyor....Bunu yaşayan bilir...Sosyoloji okuyan değil........

Aynen canim aynen.
Yaşamadan kimse bilemez tabi uzaktan laf kalabaligi yapmak kolay.
Ki okuduğunu anlayamayan birinden bahsediyoruz şurada...
Kaç tane yorumda sadece 2 uç yorum cikmis tutmuş bana sinirlerin lackalasmis diyor adim gibi eminim ki kimse sabredemez bizim kadar...

Okurken üzüldüm gerçekten. Allah sizlere sabır versin. Yine her konuda olduğu gibi size yüklenenler oldu mu bilmiyorum ama. İnsanları, hele de belli bir yaşa gelmiş insanları değiştirmek imkansız gibi. Ne denebilir ki? Allah yardımcınız olsun.

Allah yardımcınız olsun. Yani altına kaçırınca mahçup olsa eminim sizde tepki vermez siniz ama bide yemizlemeye mecbursunuz demesi çıldırtır insanı. Bende evet yaşlı sonuçta daha sabırlı olmalısınız diyecektim ama birden kendimi sizin yerinize koydum.

Bir iki söyleyeceğim şey babaanne veya kendinize ayrı kahvaltılık açın bal vs. Sofrada Yoğurtlu mezemi var. Babanne yiyecek sen tabağına servis yapayım istermisin diyin. Tuvaletteki yaptıklarını temizlemeyin babanız o şekilde kullansın tuvaleti ne temizlediğinizi görsün yada kendi temizlesin annesi sonuçta

Boşver canım bir kaç kişinin lafına bakıp canını sıkmaya değmez....

Amin tesekkur ederim.
Tabii ki cikti.
Vallahi bilerek işiyor onu bile temizliyoruz gelmiş bana yaziklar olsun diyorlar.
Baskasi olsa dayanamaz verirdi huzur evine..

tum konuyu okumadım ancak sizi biraz ugrastırsa da ona ufak kaselere koysanız recelini, pekmezini vs?
boylece servis kasıgı, parmak vb probleminiz azalır, cunku rahatca yemek yiyemiyorsunuz anladıgım kadarıyla...
fakat surahi icin ne diyecegimi sasırdım, aklıma bile gelmezdi oyle icilebilecegi.

tuvalet icin de yıkamaktan baska care yok maalesef,
ancak banyoya ev terligi ile girmemenizi tavsiye edebilirim su durumda.

Tesekkur ederim Athen..
Allah inandirsin cikolatanin içine koyduğumuz bicagi bile yaliyor..
Küçük sosluklara sos koyuyoruz yemeklerin yanina parmagiyla onu siyirip diğerlerine geçiyor sirayla

Amin tesekkur ederim.
Tabii ki cikti.
Vallahi bilerek işiyor onu bile temizliyoruz gelmiş bana yaziklar olsun diyorlar.
Baskasi olsa dayanamaz verirdi huzur evine..
Bununla ilgili bir konu açmayı bile düşünüyorum açıkçası. Yahu burada insanlar dertli, normal bir psikolojide olmuyor. Hemen saldırı, hemen onda ne var, nasıl böyle yaparsın, çok kötü, çok yanlış, kendine bak vs. vs.
Bunu yapanlara söylüyorum Allah rızası için yapmayın ya. Belki sizin tanımadığınız o insana yaptığınız acımasız eleştiri onun sonu olacak, belki düştüğü çukura hissettirdiğiniz o iğrençlik duygusuyla daha beter batacak. Bırakın yargılamayı Allah rızası için. Hangimiz hata işlemedik. Birinin günahından haberiniz olur da tövbesinden olmaz diye bir söz var. Yapmışsa kötü bir şey bir darbe de siz vuracağınıza, af dilemesine, yanlıştan uzaklaşmasına vesile olalım tatlı dille, ne olur ki? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun şu imtihan dünyasında.

Arkadaşlar diğer konularını okudunuz mu siz. Senelerdir yapmadığını bırakmamış. 90 yaşında değil bu kadın 70 yaşlarında. Kendi kızları bile kovmuş evden sorun Ceylin'de mi sizce? Annesine yapmadığı eziyet kalmamış sizin gözünüzün içine baka baka brisi anne ve babanıza küfür etse ne yaparsınız Ceylin'nin annesi susmuş. Yıkamış giydirmiş gene yaranamamış. Mahkemeye gitse boşanma nedeni bu kadın. herkesin bir sabrı var kendi kızlarının bile çekemediği birisi. Bence Allah her yaşlıyı Ceylin'in annesi gibi birinin eline düşürsün.

Aminn amin.
Her konu da var bu tiplerden Allah aynilariyla sınasin demek istemiyorum ...

Tesekkur ederim Athen..
Allah inandirsin cikolatanin içine koyduğumuz bicagi bile yaliyor..
Küçük sosluklara sos koyuyoruz yemeklerin yanina parmagiyla onu siyirip diğerlerine geçiyor sirayla
anlasa/sizin duzeninizi kabul etse zatne oyle davranmaz.
sonuc bu,
uyardıgınız halde degismiyorsa kendiniz icin farklı cozumler ureteceksiniz.

tabagı/kasesi bosaldıgı anda da ona fırsat vermeden hem hizmet ediyor gibi gorunecek hem de ellemesinin onune gecmis olacaksınız. boylece beni ayırdınız igrendiniz diye de dusunmez.
ayranı farkettin mi mesela... hemen geri kalanını ayırıp bir bardaga doldur, babanne içersin diye hazırladım de,
surahide hala ayran mı kaldı, ziyan olmasın, onu da babana ayır

boylece hem siz rahat edersiniz, hem babandan azar isitmezsin ve hos olmayan bir durum oldugunda sizin emeginiz fazlasıyla gorunur olur bagırmaz, hem de belki babanneniz inadına yaptıgı seyleri birazcık azaltır.

Aminn amin.
Her konu da var bu tiplerden Allah aynilariyla sınasin demek istemiyorum ...
Allah merhamet, vicdan versin diyorum. Burada insanlar güle oynaya yazmıyor dertlerini. Allah anneciğinize, size sabır versin. Ona da düzelme şansı versin inşaallah.

Allah razi olsun canim teşekkürler.
İçimde merhamet olmasa koymuştum kapiya anneme dediklerinden sonra yenilir yutulur cinsten değildi çünkü...
Hala ben suçlu cikiyorum ya diyecek bir sey yok.
Sagolasin tekrardan.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…