- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.359
- 498
- 37
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ben de psikoloji +sosyoloji Mezunuyum .mmaster yapıyorum şu an. Hiçbir yerde böyle bir şey duymadım karakter değiştirme gibi .kaynak ? Aksilesme, alinganlasma olabilir ama burada durum farklı gerçekten merak ettim kaynak nedirdaha fazla yıl yaşadı diye değil, kendi kanımdan canımdan olduğu için sevgi ve sayı duyarım ben. robot değiliz sonuçta. birazcık mantık sahibi olalım lütfen... bakın ben sosyoloji mezunuyum. şu şekilde açıklama yapayım: insanlar yaşlanınca karakterleri değişir. yaşadıkları psikoloji de onları ya aksi, ya da çocuksu yapar. siz de yaşlandığınızda bu hale geleceksiniz. biraz psikoloji ve insani duygu, biraz da merhamet galiba herkese lazım. gene diyorum: yazık!
İyi okursaniz o pislik babanneme değil yaptiklarina !
Ayrıca acin diğer konularına bakin Allah bizim gibilerin eline dusursun asil bizim gibi merhametli ve sabirli kişilerin eline !
O yazigida aynen size iade edip cikisi gosteriyorum.
Haydi günün stresini başka konuda atın !
Allah yardim etsin babannene. Bu ne agresiflik yazik kadina!
Biri önümde sümkürse kusan cinstenim umarım hayatta böyle bir sınavım olmaz ama yinede başıma gelseydi çocuk kabul ederek öyle yaklaşmaya çalışırdım yani bundan herşeyini kabullen dediğimi çıkarma çocuk kabul ederek öyle bir yaklaşımla temizlik eğimi vermeye çalışırdım çünkü babana şikayetleri olsun senin hoşlanmadığın davranışı tekrarlayıp cezalandırması olsun çocuklaştığını gösteriyor
Ceylincim Allah yardım etsin öncelikle..Genelde bu tipte olan yaşlılar değişik anlamsız hal ve hareketlerle etrafındakileri sınıyor sanki..Çünkü buna benzer biçok nine dede hikayesine şahit oldum etraftan..En yakınıda benim dedemdi,yaşlandıkça huysuzlaşıyorlar..Sabır zorluyorlar gibi..Onlara bakmakla sorumluyuz yapacak pek bişey yok, siz müdahale ettikçe dada da inatlaşır gibime geliyor..Üstelik diğer konuları da okudum,babaannen çok farklı biri gerçekten..Allah sabır versin sana da annene de..
Durduk yere agresiflesmisim gibi yazmissiniz öncesinde neler yazdiginizi unuttunuz sanirim .
O zaman bir yazik daha geliyor benden size.
Ceylincim canım, babannenin ağladığını yazdığın ana kadar sana hak verdim ama kadın küsüp ağlıyormuş bunu okuyunca üzüldüm açıkcası, demek ki kırılıyor kadın. Ağlamak numaradan ya da bilerek olmaz çünkü.
Yaslaninca gorursunuz artik ben yazacagimi yazdim
Demek ki sizin yanınızda sert zırhlarını çekiyor olabildiğince savaş ve savunma psikolojisiyle sertleşiyor, biri gelince kaleleri düşüp savunmasızca ağlıyor.. ayyy kızzzz üzüldüm beee, o da az değilmiş biliyorum, anlıyorum seni de ama ne diyeyim , Allah kolaylık versin....Genelde bu ağlamalar hep biri varken oluyor :)
Tartisma bitiyor iyiyiz komsu geliyor bir anda ağlamaya basliyor
Babam evdeyken sürekli gozyasi kirpiklerde zaten :)
Demek ki sizin yanınızda sert zırhlarını çekiyor olabildiğince savaş ve savunma psikolojisiyle sertleşiyor, biri gelince kaleleri düşüp savunmasızca ağlıyor.. ayyy kızzzz üzüldüm beee, o da az değilmiş biliyorum, anlıyorum seni de ama ne diyeyim , Allah kolaylık versin....
Zordur tabi Allah yardımcın olsun ama çocukmuş gibi yaklaşmayı dene bence zararını görmezsin toka için 5 yaşındaki çocukla inatlaşıp ağlıyorsa onada al sen bişileri değiştirmezsen babaannende değişmeyecekİnan öyle biri ki yeğenim 5 kardeşim 11 yasinda bir kutu toka aldim ikisine bunlar o benim bu benim diye tartistilar babaannem küstü 'Sizin tokaniza kalmadim sen öğütledin bunlari' dedi.
Bildiğin çocuklara küstü ...
O yüzden hic laf edilmiyor hemen agliyor..
Diğer konularını da biliyorum canım babaannen çok farklı biri,Allah O'nun içine sevgi,şevkat, merhamet versin.İnsan ne diyeceğini şaşırıyor..Tesekkur ederim canim Allah razi olsun.
İyi kotu hicbir sey söylenmiyor artik.
Bak sana yemin ederim kardesimle konuşuyorlardı ölümden acilmis konu kardesimde sen beni gömersin babaanne demiş.
Yaşamam gözüne mi batti ölmemi mi bekliyorsun diye küstü...
Diğer konularını da biliyorum canım babaannen çok farklı biri,Allah O'nun içine sevgi,şevkat, merhamet versin.İnsan ne diyeceğini şaşırıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?