- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Keske evden ayrilabilme imkanin olsaydi. Yillardir annecigini gectim senin sinir sagligin ne durumdadir kim bilir. Atsan atilmaz satsan satilmaz. Gencligine yazik. Psikolojisi bozulur insanin.Aynen canim aynen.
Bir gün bir akrabaya gidiyoruz koluma girdi Allahim kanser oldum resmen yerlere tukurmek mi yuksek sesle burun silmek mi dersin .
Offf..
Su an bende öyle diyorum ozlemem ya.
Bana bile ne iftiralar atti .
Teyzemi kacirmislar elini yüzünü kesmişler millete böyle anlatmis ya.
Teyzem ne yaptiysa ona iftiraya bak..
benim babannem de çok pistir saysam senin gibi baya sürer en iğrenci afedersiniz balgamını çıkarıp geri yutar bunu yanımızda misafir felan varken beş dakikada bir yapar yani, babama dedim doktora götür şu kadının içini kurutsun artık , annanemde tam tersi öyle temizdir ki pamuk gibi kokar , yaşlıdan yaşlıya fark var.
Yerlere burnunu siliyora takildim ben ya, o nasil oluyor...
Ne olursa olsun bir insan büyüğüne, hele ki babaannesine nasıl ''pislik'' diyebilir? Siz hiç mi yaşlanmayacaksınız? Allah sizi sizin gibilerin eline düşürmesin o zaman. Benim de bir babaannem vardı. Yaptığım işi beğenmez, annemin işini beğenmez, arkamızdan konuşurdu. Ama babaannemdi. Ne olursa olsun büyüğümüzdü. Yazık yani çok yazık size.
Bir insana sırf dünyada daha fazla yıl yaşadı diye müsama göstermek sacmalik asıl. pis olana pis denirNe olursa olsun bir insan büyüğüne, hele ki babaannesine nasıl ''pislik'' diyebilir? Siz hiç mi yaşlanmayacaksınız? Allah sizi sizin gibilerin eline düşürmesin o zaman. Benim de bir babaannem vardı. Yaptığım işi beğenmez, annemin işini beğenmez, arkamızdan konuşurdu. Ama babaannemdi. Ne olursa olsun büyüğümüzdü. Yazık yani çok yazık size.
Bir insana sırf dünyada daha fazla yıl yaşadı diye müsama göstermek sacmalik asıl. pis olana pis denir
daha fazla yıl yaşadı diye değil, kendi kanımdan canımdan olduğu için sevgi ve sayı duyarım ben. robot değiliz sonuçta. birazcık mantık sahibi olun yani ben sosyoloji mezunuyum. insanlar yaşlanınca karakterleri değişir. yaşadıkları psikoloji de onları ya aksi, ya da çocuksu yapar. siz de yaşlandığınızda bu hale geleceksiniz. biraz psikoloji ve insani duygu, biraz da merhamet galiba herkese lazım. gene diyorum: yazık!
Yanii kac yasinda kadin sayili gunleri kalmis yazik yaa. Yaslaninca insanlar cocuklasirmis. Bizim boyle olmayacagimiz ne malum.
Ne olursa olsun bir insan büyüğüne, hele ki babaannesine nasıl ''pislik'' diyebilir? Siz hiç mi yaşlanmayacaksınız? Allah sizi sizin gibilerin eline düşürmesin o zaman. Benim de bir babaannem vardı. Yaptığım işi beğenmez, annemin işini beğenmez, arkamızdan konuşurdu. Ama babaannemdi. Ne olursa olsun büyüğümüzdü. Yazık yani çok yazık size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?