Örgü tek parça bebek yeleği....

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

şimdi birtanem ben yeleği bu şekilde sayısal değer verdim ve sormak istediklerim sıraladım..
1'in sorusu:Kaç ilmek kaldıktan sonra ön kısmına başladın.
2'nin sorusu:Toplam kaç ilmek bu boydan boya
3'ün sorusu:Toplam kaç ilmek kestin kolu
4'ün sorusu:Ensede kaç ilmek kestin
5'in sorusu:Ön kısmı toplam kaç ilmek haroşalar dahil
:roflol:Seni uğraştırdığımın farkındayım ama canım inan bu yeleği yapmayı inat ettim.Yapamazsam aertık gözüm açık gidecek sanırım

Buda benim akşam arka kısmını örerken tlf ile çektiğim resmi ispatıdır..Amma velakin dediğim gb önüne gelince :1shok:ahanda böyle baka kaldım örnek bana baktı ben örneğe..:roflol:

ŞİMDİ YAZICAM HEPSİNİ AMA BU SAYILAR BENİM ÖRGÜME GÖRE.. ARKADAŞIMIN YAPTIĞINDA TAMAMI FARRKLI OLDU....

UMARIM AYDINLATICI OLMUŞTUR TATLIM....a.s.

Buda benim akşam arka kısmını örerken tlf ile çektiğim resmi ispatıdır..Amma velakin dediğim gb önüne gelince :1shok:ahanda böyle baka kaldım örnek bana baktı ben örneğe..:roflol:

sanki resimden gördüğüm kadarıyla arkayı çok sıra örmüşsün gibi geldi.. ve çok kesmişsin gibime geldi.. bak bakalım sayılar tutuyormu?
tutuyorsa demek örgümüz uymuyor...:uhm:

sanki resimden gördüğüm kadarıyla arkayı çok sıra örmüşsün gibi geldi.. ve çok kesmişsin gibime geldi.. bak bakalım sayılar tutuyormu?
tutuyorsa demek örgümüz uymuyor...:uhm:

Bende 90 ilmek başladım.Bak bu sayılara göre işim dahada kolaylaştı birtanem..
Şimdi hemen örgümü elime alıp sayılara göre yapacağım.
Keşke ta başından böyle yapsaydım ama neyse haydi hayırlısı bakalım..
Çok teşekkürler birtanem tekrar ilgin,alakan için Şeniz

ayy tatlım çok uğraştın valla .. ama azmine hayran kaldım... iyi haberlerini bekliyorum....:1hug:

Ben geldimmmmmmmmmm
Ancak vakit buldum valla resmi eklemek için,yaklaşık 1 hafta evvel bitti ama ben tembellikten ekleyemedim bitirdiğim yeleğin resminikaydirigubbakcemile3
Gerçi senin kadar düzgün durmadı yelek ama olsun yaptım bitirdim ya önemli olan bu zaten:lepi:..

Tabi elim senin eline göre biraz gevşek sanırım,varsın olsun acemilik gitti..
Şimdide pembe rengini başladım,bitirdiğimde onuda eklerim,bakalım hangisi daha güzel olmuş:teytey:

kaydirigubbakcemile3 içime doğmuş herhalde az önce açtığın tropikte ikinciye başlarsan diye bir cumle kurdum :roflol:
kolay gelsin canım

olmuş hayatım ... ewet elin bana göre biraz gevşek...ama başarmışsın..:hooray:. pembeside çok güzel olcak inanıyorum....a.s

Bitanem bak pembe renginide yapıcam demiştim ya sana,yaptım bitirdim canım benim..
Bu çok daha güzel oldu be bakarmısın nasılda güzel pembiş pembiş

Teşekkür ederim canım arkadaşım senin sayende olduŞeniz

oy adıvarım emeğine sağlık gerçektende süper olmuş..:hooray:. renkde harika bende bir pembe yapayım özendim vallahi....
bu arada bloğuma uğramışsın sanırım çok teşekkürler..:sm_cool:.daha yeniyim ya bek beceremiyorum tam...a.s

bu moıdeli defalarca gördüm hiç hoşuma gitmiyodu ama seninki süper olmuş... keşke resmin üzerine adını yazsaydın valla kaç yerde çıkıyo resim birinde adın yok... üzüldüm doğrusu...

ben de başladım... ama bu iki taraftan kestiğin yer var ya orası tam koltuk altı mı oluyo....biraz aşağısı gibi geldi bana... bu arada ben de ikinci bebeğimi bekliyorum... yeni doğan için bu ölçüler olur sanırım...

:1shok: ayy bende gördüm kaç yerde ..delikafadulden inanki bende çok üzüldüm..:çok üzgünüm: keşke dedim yazsaydım ama artık çok geç... bi çok yaptığım şeye isim yazmadığımdan başıma geldi bu malesef.. 5 şiş kullanamayanlar için iki şişle çorap tarifimde heryerde .... ama inanki çorap benim ayağımda...ve çektiğim yarde evim arkadaşlarım gördü ne yazıkki dikkatsizliğim bunlara sebep oldu malesef...

ewet orası koltuk altı.. ama biraz yukardanda bırakabilirsin. mesela öne gelecek parça varya düğmelerle arkaya tutturulan orasını daha fazla örersen koltuk altı yukarı çıkıyor...
yada omuz kısmını az tutarsanda koltuk altı yukarı çıkıyor...bu sana bağlı....birde öne aplike yada elle bişiler işlersen yada cep yaparsan çok cici duruyor....bu sayılar benim örgüme göre ama adıvarda yaptı onun da tam oldu .. örgün bizimkiler gibi ise saylarda şaşma olmaz.....ipte çok önemli tabi bebe yünü değilmi?
sıkıntın olursa yaz hemen cevaplarım....bu arada iyiki profilime de yazmışsın hakikaten görmeyecektim....a.s

bebeğin hayırlı uğurlu olsun bende bekliyorum bebeğimi hasretle az kaldı benim 8. aydayım hayırlısıyla nisan sonu kucaklayacağız bebeğimizi.....

sağol canım Allah razı olsun... bitireyim ben de resim koyayım... bu arada unutma bi daha adını yazmayı...

sağlıcakla kucağına al inşallah bebişini...sürekli takip ediyorum zaten yaptıklarını... çok marifetlisin maşallah...
her yerde yazdım burdada yazayım... :roflol: 6 aylık oğlum var ben 17 haftalık hamileyim.... hayırlısıyla ben de alırım inşallah kucağıma...

oy maşallah tatlım.... ikiside birden büyüyecek....ayy iyi cesaret inanki.. ama bence çok iyi...süper hatta; çünkü ileride çok iyi olur arada çok yaş farkı olunca fena oluyor...acizane kendi fikrim..hayırlısı olsun inşallah....a.s.

hüremcim senin örmüş olduğunda, adıvarın ördüğüde ,çok güzel olmuş ellerinize sağlık .
çok kulanışlı bir modeldir ben oğluşlarımda kulanmıştım : )

hüremcim senin örmüş olduğunda, adıvarın ördüğüde ,çok güzel olmuş ellerinize sağlık .
çok kulanışlı bir modeldir ben oğluşlarımda kulanmıştım : )

teşekkür ederim hayatım ... beğenmene çok sevindim inşallah bende hayırlısıyla kullanacağım bebeğmide.... kullanan arkadaşlarımde hep senin gibi sölüyorlar çok kullanışlı diyorlar....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…