Tek sorunumuz kocamın ailesi

Kendi hayat arkadaşının yanında 2 gün kalmaya tahammül edemediği annesine siz sabredip bakın diye size küstü mü birde eşiniz?
Şaka gibi. Keşke gitmeseydiniz 2 günde kendi kalsaydı belki sizin kıymetinizi anlar,ne sabırlıymış eşim derdi
Eşiniz sizi gayet güzel manipüle ediyor. Araba konusunda da edecek,tabi ki hastalık durumunda aileye destek olunur ama size sorsaydı,fikrinizi alsaydı keşke arabayı göndereyim diye kestirip atacağına. Araba konusunda daha önceden canınız yanmış zaten vermek istememekte gayet haklısinız. Kiralanır,taksi tutulur her hasta olanın,hastaneye gidenin altında arabasi mı var?
Eşinizde problem ama bunu atlamayın bence.

Klasik erkek halki... Ne desen nafile. Ama tek sorununuzun esinizin ailesiyle oldugunu dusunmuyorum. Cunku oyle olsaydi esiniz zaten size bu laflari etmiyor olurdu. Yani ailesi ne kadar hataliysa o da bi okadar yanlistir.

Kizlar merhaba yeni uye oldum platforma.....

bana sakın şu yalanlar ile gelmeyin .....

Açtığım konuyu siler misiniz lütfen? çevremden bir kaç kişi görmüş ve başıma dert olacak sizden rica ediyorum lütfen siler misiniz?

hayır silmem, daha dün akşam üye oldun ve konu açtın, etrafından bir de değil bir kaç kişi konuyu gördü. Arkadaş sizin nasıl bir eşrafınız var siteden konu sildirmek isteyenin tüm sülalesi bu siteye üye... Allah aşkına bizi bu kadar da salak yerine koymayın.

Üye olduğunuz anda size ilk mesaj geliyor ne diyor o mesajda ? BUNU MUTLAKA OKU

İçeriğinde ne yazıyor ? KONU AÇARKEN 2 KEZ DÜŞÜNÜN 1 KEZ YAZIN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…