Tek sorunumuz kocamın ailesi

Bebka

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2022
8
-4
16
Kizlar merhaba yeni uye oldum platforma, esimle evleneli 4. Senemiz olacak , evlendigimizden beri esimin ailesinin istekleri bitmek bilmedi. En başta sürekli para istiyorlar , tamam sıkıştığınız zaman biz de istiyoruz ama bizim istediğimiz 2 ise onların istediği 12 , bitmek bilmedi. Şimdi ise kayınvalidemin beyin tümörü olduğunu öğrendik geçen ay ameliyat oldu ve 1 ay hastanede ben baktım. Bugün kayınpederim arayıp tedavinin 1.5 yil süreceğini söyledi eşimde hemen arabayı size gondereyim sizde dursun dedi. Fakat biz balikesirde oturuyoruz onlar istanbulda. Zaten komşularının arabayı her istediklerinde alabiliyorlar. Ve eşimin kardeşi mala hiç değer vermeyen biri gerçi hepsi öyleler. Alıp arabayı sokak yarışlarına soktuğu da olmuştur. Gece bizden habersiz arabayı kaçırdığı da olmuştur. 1 arabayı pert etti o yüzden bende esime ben vermek istemiyorum parasını verelim araba kiralasınlar hastaneye gitcekleri gün Dedim. Ya da baban emekli olsun alsınlar bir araba kendilerine dedim emekli olunca alacağı tazminat 300 bin tl rahatlıkla araba alabilir ,ama ağıza alınmayacak hakaretler küfürler işittim Tamam ben yanlarında yaşasam her gün hastaneye alıp götürürüm onu ama durum böyle olunca da vermek istemiyorum arabayı, 200 bin tl değerinde ve su an zaten sıkışık durumdayız başına bir şey gelse yaptıracak bir durumumuz yok lütfen yardım edin.

Kizlar merhaba yeni uye oldum platforma, esimle evleneli 4. Senemiz olacak , evlendigimizden beri esimin ailesinin istekleri bitmek bilmedi. En başta sürekli para istiyorlar , tamam sıkıştığınız zaman biz de istiyoruz ama bizim istediğimiz 2 ise onların istediği 12 , bitmek bilmedi. Şimdi ise kayınvalidemin beyin tümörü olduğunu öğrendik geçen ay ameliyat oldu ve 1 ay hastanede ben baktım. Bugün kayınpederim arayıp tedavinin 1.5 yil süreceğini söyledi eşimde hemen arabayı size gondereyim sizde dursun dedi. Fakat biz balikesirde oturuyoruz onlar istanbulda. Zaten komşularının arabayı her istediklerinde alabiliyorlar. Ve eşimin kardeşi mala hiç değer vermeyen biri gerçi hepsi öyleler. Alıp arabayı sokak yarışlarına soktuğu da olmuştur. Gece bizden habersiz arabayı kaçırdığı da olmuştur. 1 arabayı pert etti o yüzden bende esime ben vermek istemiyorum parasını verelim araba kiralasınlar hastaneye gitcekleri gün Dedim. Ya da baban emekli olsun alsınlar bir araba kendilerine dedim emekli olunca alacağı tazminat 300 bin tl rahatlıkla araba alabilir ,ama ağıza alınmayacak hakaretler küfürler işittim Tamam ben yanlarında yaşasam her gün hastaneye alıp götürürüm onu ama durum böyle olunca da vermek istemiyorum arabayı, 200 bin tl değerinde ve su an zaten sıkışık durumdayız başına bir şey gelse yaptıracak bir durumumuz yok lütfen yardım edin.

Sorun kocanızın ailesi değil direk kocanız. Sizi hiçe sayan değer vermeyen bir kocanız var. Durduğu yeri bilmeyen aile olayı öğrenememiş.

Alıp arabayı sokak yarışlarına soktuğu da olmuştur. Gece bizden habersiz arabayı kaçırdığı da olmuştur. 1 arabayı pert etti
O hangisi yahu..Sokak yarislarina sokmak ne demek :)
Habersiz nasil kaciriyor ayrica,yedek anahtar onda mi duruyor..

Ailesini dusunmesi normal de Balikesir'deki araba da İstanbul'a gitmez.
Bence esiniz soz konusu ailesi oldugu vakit olumlu veya olumsuz hicbir sozu kabul etmiyor.
Bu konu onun icin tartismaya kapali.Yani hatali olsa bile ailesi soz konusu oldugunda ikna etme imkaniniz yok.Zaten bunu da kufur ederek acik bir sekilde belli ediyor.

Ailesi dışında sorununuz yoksa hakaret ve KÜFÜR nedir?
Önceden böyle değildi fakat son zamanlarda ailesi hakkinda bir şey söylediğimde hakaret ve küfür duyar oldum, iyi yorum yapılınca senden iyisi yok ama kötü yönlerini söyleyince senden kötüsü yok malesef

O hangisi yahu..Sokak yarislarina sokmak ne demek :)
Habersiz nasil kaciriyor ayrica,yedek anahtar onda mi duruyor..

Ailesini dusunmesi normal de Balikesir'deki araba da İstanbul'a gitmez.
Bence esiniz soz konusu ailesi oldugu vakit olumlu veya olumsuz hicbir sozu kabul etmiyor.
Bu konu onun icin tartismaya kapali.Yani hatali olsa bile ailesi soz konusu oldugunda ikna etme imkaniniz yok.Zaten bunu da kufur ederek acik bir sekilde belli ediyor.
Yok yedek anahtar onda değil abisinin montunun cebinden gizlice alıyor

Duyulmamis hakaretler ve kufurler isiten birinin halâ kayinbabasinin emekli ikramiyesiyle rahat rahat araba sahibi olabileceğine kafa yormasi cok tuhaf.
Ben hala onlari düşünüyorumbugün soyledilkleri çok ağrıma gitti sen numaradan üzülmüş gibi yapıyorsun aslında annem olcek diye seviniyorsun filan dedi cekti kapıyı çıktı gitti. Sizce suç bende mi

Ben hala onlari düşünüyorumbugün soyledilkleri çok ağrıma gitti sen numaradan üzülmüş gibi yapıyorsun aslında annem olcek diye seviniyorsun filan dedi cekti kapıyı çıktı gitti. Sizce suç bende mi
Tek sucunuz, size saygisi ve sevgisi olmayan bir adamla evli kalmaya devam etmek.🤷‍♀️

Mesele eşinizde..
Eşinizin daha mantıklı çözümler bulması gerekiyor

Konunun eş ailesi ile ne alakası var acaba?

Eşiniz hakaret ve küfür ederken ailesi silah mı çekmiş? Demekki tek sorun aile değil. Hatta sorun bizzat eşinizde.
Bunu kabul etmek zor bazen bazı kadınlar için...
Eşiniz kendi ailesinin sorumluluğunu alamamış.
İnsan gibi konuşuluyorsa konuşmayı deneyin. Yok direkt küfre hakarete başlıyorsa işiniz baya zor.

Esinizin ailesi herseyi isteyebilir, hadi git ucurumdan atla da diyebilir. Problem eşinizde. Kendime arabami verir miydim diye sordugumda hastalik sebebiyle verirdim, vermesem bile duzenli olarak taksi parasi yollardim atiyorum haftada 500tl gibi. Esiniz annesine üzüldüğü icin ofkelenmis olabilir diye düşünüyorum. Bu size ettiği hakaretleri aklamaz tabii. Karsilikli oturup konusmalisiniz. Adamin annesi belki yarin ölecek, vicdan azabi cekeceginiz seyleri yapmayın.

Yani bilemedim, ciddi bir hastalık var ortada.. Her an hastaneye gitmek gerekebilir, ellerinin altında araba olması onlara güven verir. Eşim de aynı teklifi yapardı böyle bir şey olsaydı eminim. Ama sizin öneriniz de mantıklı araba kiralayabilirsiniz. Sonuçta siz de sık sık ziyaret etmek isteyeceksiniz anneyi, size de araba lazım. Eşinizi aklamak istemiyorum, küfür etmesi hakaret etmesi size nankörlük etmesi kabul edilemez, ama annesinin hastalığı ciddi olduğu için fazla hassas olabilir.

Ailesinden bağımsızlaşamayan erkekler evlenmesin ya valla sinir oluyorum. Hastalık zamanı yardım elbette olur ama 1.5 yıl sürecek tedavi için araba gönderilir mi bilemedim. Sizin teklifiniz çok daha makul araba kiralamak. Zaten elinizden geleni yapmışsınız . Eşinizin küfür ve hakaret olayı sizi bastırmak için. Ailesi hakkında olumsuz şeyler söylediğinizde haklı olduğunuzu biliyor ve medeni bir insan gibi konuşamadığından bu yola başvuruyor yüksek ihtmalle.

Siz elinizden geleni yapıp bakmışsınız ki buna mecbur olmadığınız halde yani arabayı göndermesi eşinizin ne kadar mantıklı onu bilemedim taksi denen bisi var tamam anladık annesi rahatsız ama bu da küfür edeceği anlamına gelmiyor hiç bir zaman eşiniz çok hatalı burda yaptığı çok ayıp.

Back
X