kusura bakma arkadaşım ama ikinizde kıskaçlık olayını abartmışsınız gibi geldi bana... o sana tokalaştığın için kızıyor, sen ona meslektaşıyla konuştuğu için küsüyorsun... sonuçta eve kapanamayız değil mi, çalışan insanlarız sosyal çevrelerimiz var.... bu duruma alışmalı ve sevgiline güvenmeyi öğrenmelisin, tabi o da sana güvenmeli...
yaşlarınız kaç merak ettim. annesinin gönlünü alman için bir buket çiçek yaptırıp ziyaretine gidebilirsin
her zamanki gibi abartmışsın , kızla da konuşarak sevgilini küçük düşürmüşsün ,
ilişkinize zarar veriyorsun en başta da kendine... bu şekilde boğmaktan başka bişi yapmıyorsun acı ama gerçek biraz rahat olun
oda dedi artık bana zarar veriyosun diye galiba ayrılcak..ama konuşmasaydım kız yine öyle bi hareket yapabilirdi böylelerine böyle davranmalı diye düşünüyorum.bide sevgilimin hiç mi hatası yok da bana bu kadar yükleniyo anlamıyorum
aslında sadece kendine zarar veriyorsun , ne o kızın yaptığı ne de diğerinin abartılı bir durum değil , sen gözünde herşeyi büyütüyorsun, bir bayanlar kısacık bir merhabaya bile tahammülün yok böyle olmaz ki sende o da sürekli içiçe olucaksınız karışık yeri gelicek dipdibe çalışılacak her zaman art niyet aramamak lazım , bence doktora gitmelisin ama ilişkiniz için değil kendin için
çok geç olmadan ara bence konuşamıycak durumda olduğunu o yüzden açamadığını belirt birde çiçekle gönlünü almaya çalış aran nasıl bilmiyorum ama kötü durumd aolduğunu söyleyince yumuşar belki
Bence ikinizde bir psikaytriste gidin, bu ne arkadaşım sevgili misiniz, nişanlı mısınız yoksa kıskançlıktan birbirini yemeye çalışan, sürekli tartışmalar içerisinde olan birileri mi? Yok annem aradı açmadın, yok asistan konuştu, yok öğrenci koluna girdi... Pes dedim.. Çocuk yaşta da değilsiniz ki okurken herhalde 18-19 yaşında çocuklar dedim ama abartılı bir saçma sapan ilişki sizin ki birde haksız mıyım demişsin ya haksızsın arkadaşım. Bırak konferansı iş hayatına girince ne yapacaksınız? Güven sorununuz mu var sizin? Çok mu aldatıldınız? İş yemekleri, iş seyehatlari olmayacak mı ? Hepsinde birbirinizin peşine mi takılacaksınız.. Valla işiniz zor ikinizinde :)
Bu durumda hatalı, zadece siz görünüyorsunuz.
Hele o kızı uyarmanız/ şekli bana göre, hiç doğru bir davranış degil.
Bence böyle durumlarda sakin olmaya çalış ve önce ben ne hata yaptım diye, dürüstçe düşün.
Annesini arayıp, o gün madem çok yağmur yağiyordu, telefonum ıslanmasın diye alamadım, yada
Çok gergindim ve ne diyeceğimide bilemiyordum dersin. O seni herhalde anlar, musayit bir günü anlaşıp,
çiçek alır gidersin yanına. .
biraz olgunlaşın ya lütfen. ilişkisi üfürükten şeyler için mafediyorsunuz. yok oynayanlara baktı pislik! vs bunlar nasıl tabirler.
bak sen bayan oldugun halde bakmışsın.
çok saçmalamışsınız.
lorena , eşim bana senin sevgiline davrandığın gibi davransa çoktan ayrılmıştık, ben yapsam oda benden aynı şekilde ,
senin yorumlarını okurken bile insanlar şaşırıyor siz yaşarken bunalmıyorsunuz ,
sevgilinin sana olan kıskançlığını da inat olarka düşünüyorum çünkü sen çok sıkıp boğuyorsun şu öğrenciyle konuştu şu bayanın işini yaptı mailine cevap attı vs markketteki kasiyerden bile kıskanıcaksın nerdeyse yada kıskanmışsındır da belki , haremlik selamlık yaşamıyacağımıza göre kendine çeki düzen vermelisin yoksa yapayanlız kalırsın
çok kötüyüm sabahın köründe kalktım uyuyamadım
segilimin bölümünün kongresi vardı bu hafta,3 gün sürecekti en sonunda gala yemeği oluyo ama resmi değil çalmalı oynamalı..bende gidecektim yemeğe..işte bundan önce oturumlar oluyo sunum yapılıyo isteyen herkes gidip dinleyebiliyo bende gitmek istedim ama 1.gün oldu,2.gün mezuniyetim vardı,mezuniyet oldu sevgilim msj attı belgeni alırken hocayla tokalaştınmı dedi evt dedim bu kdr mı yanak yanağamı öptü dedi bende hayır dedim adam ztn kafama değdi sadece herkesle öyle tokalaştı,sonra bu kavga çıkardı kendini geri çekseydin dedi ben sana olan saygımdan kmsseyle muhattap olmuyorum dedi fln kavga uzadı yemeğe gelme de aklın başına gelsin dedi,bende bahane arıyosun dedim.(çok hevesenmiştim hazırlık yapmştım)
sonra 3. gün brz düzeldik dedi ki bak ztn kmse ailesini fln getirmiyo benim oturduğm masada hocalar olcak nasıl götüreyim seni dedi..tartştk yine brz.snra oturuma gelmek istiyorum dedim gel tabi dedi.gittim oturuyorum sevgilimde görevli olduğu için mikrofnları ayarlıyodu aşağı inerken bi kadında arkasndan geçti bu dönüp baktı kadın yanına indi,kısa bşy konuştular bende kıyameti kopardım,tmam işle ilgili konuş ama ne diye o kadınla muhabbet kuruyosun dedim,haksızmıyım?kadın bzm okuldan mezun ama başka ünide asistan
biraz sakinleştim derken sevglimn elnde bi kağıt vardı bi kz öğrenci var sunum yapıcak olan o gitti yanına orayı tam göremedim sevgim ilerliyodu galiba kız gelip kolundan tuttu koluna girmş gibi tuttu,bende artık patladım aşağı indim hızlı hzlı,seglim gördü kıza dediki bak x d e benim nişanlım kızda biliyorm hocam dedi ben kıza dedimki bak ben böyle yakın öğrenci hoca ilişkilerinden hoşlanmıyorum az önceki hareketin hoş değildi sennle ilgisi yok kim olsa bu tepkiyi verirdim dedim kızda özür diledi gitti.
ama o asistan kadınla sevgilimin konuşması içime dert oldu kötü bşy hissettim kadından yana hakszmıyım?
sinirlerime hakim olamadm sevgilm sahnedeykende msj atıp durdum..
bu olaylardan snra yine tartştk ben çekip gittm yağmur yağıyodu dışarda oturdum aradı eve gitmycem dedim kapadım aradı cvp vermedim.o arada annesi aramış anlatmış kavgamızı annesi beni aradı açamadım zırıl zırıl ağlıyodum,kadın 10 kere aradı açamadım işte ne diyeceğimi bilemedim..hatta bi kç aramayı reddettim
akşam oldu eve geldm sırılsıklamım ama gözlerm şişmş ağlamaktn annemede açklayamadm..dedimki bende ona inat baloya gidicem(sevgilimin gala yemeği ile benim mezuniyet balom aynı otelin farklı salonlarında ve aynı saatteydi,istemiyodu benim gtmemi..)
hazırlandm gttim..gördü beni sevgilm gel dedi konuşalm,annemin gözünde değerin düştü sana çok kırıldı dedi durmadan aradı cvp vermedin,geride dönmedin ayıp ettin dedi.
aldı götrdü beni yemeğe erkek hocalarla oturuyodu beni bayan hocalarn masasna götürdü orda oturduk beraber ama sinir oldum o uyuz kadın geldi bir ara snra önümüzde oynayan insanları izledik mini etekli kzlar v.s çk kötüydü,oda izledi oynayanları pislik..bende oynayanları izleme demedm aptal gibi..
kavgalıyz konuşmuyoruz şuan..
şimdi sizden yardım istediğim konu şu;bizim ilşkimz bi yana ben sevgilimin annesinin gönlünü almak istiyorum emeği var üzerimde gerçekten ayıp ettİm ona karşı arıycam ne söylemeliyim sizce? bi akıl verin nolur,bütün suçu bana yıkmış utanmadan annesine şikayet etmiş sevglm,ne söylemeliyim arayıp?
Sakın yanına dişi sinek bile yaklaştırma, üstüne konar falan mazallah
cok gereksiz kiskanclik var ikinizde ozellikle senin ceki duzen vermeniz lazim kendinize
ben sizin ilişkinizi bi türlü anlayamadım gerçekten nasıl bi kıskançlık boyutundasınız,birbirinizi ne kadar bunaltmaktasınız çözemedim ama tek bildiğim yaşadığınız şey çok garip.
bunlar gerçekmi ,yoksa şakamı yapıyorsunuz.
inanılr gibi değil.
sakın gerçek demeyin bana
eğer gerçekse
acilen ikinizinde terapiye ihtiyacı var.
hatta acilen. çünkü normal değil bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?