gerçek malesef,herkes yine beni suçladı annesini arayıca nasıl savunucam ben kendimi o kadın hep benim arafımda oldu ama bu defa onuda kırdım ne diycem ben ona
bakın inanın olay ciddi. gerçekten terapiye gitmelisiniz.
telefonun sesini kısmıştım,arar diye deyin. o yüzden aradığınızı duymadım
:)
oda biraz dikka etse beni çileden çıkarmasa keske
bencede garip ama napiyim tek suçlu ben değilim bence sabrımı zorluyo,daha anlatmadığım ayrıntılar var bu olayda çok kötü oldu bu defa çok..
kesin bu defa ayrılcak benden düşündükçe nefes alamıyorum
Sen de ağlıyordum konuşacak durumda değildim açamadım, şimdi daha sakinim kusura bakmayın falan de...
Hic bir iliski bu sekilde yurumez
Biraz sakin mantikli ve sagduyulu olun.
Yaslarinizda ergen yasi degil, disarida da bir hayat var canim ve dunya ikinizden ibaret degil.
Elbet olculu olunmali ama sizin ki karsilikli kiskanclik oyununa donmus.
Guvensiz bir iliski bitmeye mahkumdur.
Bu guvensizligin altinda yatana bakmak lazim.
Annesine cok ayip etmissiniz evet , ozur dileyin , gonlunu alin.
Aglayarak konusmak istemedim deyin.
ben suçlu suçsuz diye bakmıyorum bu olaya..eğitimli,kariyeri olan,belirli bir yaşı geçmiş iki koca insanın hastalık derecsinde kıskançlığı olarak bakıyorum.hayatımda böyle şeyler duymadım görmedim işin ilginci nasıl da birbirinizi bulup sevgili olmuşsunuz ona hayret ediyorum.şaka gibi ya.
kim kimin sabrını zorluyor orası karşık gibi.
Arayın,ağlama krizi geçiriyordum ,konuşacak durumda değildim.çok kötüydüm.kusura bakmayın.o halde sizle konuşmam mümkün değildi deyin
bu işin sonu ayrılık galiba,dün hocalar soruyo nişan ne zaman diye bi bilseler neler yaşadığımızı..ama ben dayanamam bu ayrılığa
öyle söyliycemde ya beni terslerse naparım
tersleyeceğini sanmam. olgun bir insansa.durumdan anlayan bir yapısı varsa.
bence sevgilinin kıskançlık boyutu seninki kadar değil , o biraz da sana inat olsun diye yada onun ne çektiğini anla diye de üstüne gidiyor ,
eski konularından da biliyorum adama öğrencileriyle konuştu diye de sorun yaşamıştınız, bi arkadaşının eşimi ne işle ilgili mailleştiler diye de sorun yaşamıştını tokalaşsa bile sorun ,
nerdeyse sen çalışma evde otur ben sana bakarım diyceksin adama , bir kere daha söylüyorum gerçi herkes söylemiş ama böyle yaptıkça kaybedersin her zaman
bunlar gerçekmi ,yoksa şakamı yapıyorsunuz.
inanılr gibi değil.
sakın gerçek demeyin bana
eğer gerçekse
acilen ikinizinde terapiye ihtiyacı var.
hatta acilen. çünkü normal değil bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?