Tek suçlu ben miyim?bi akıl verin bana lütfen

Ne yalan söyleyeyim, komik geldi bana.
Abartmışsınız, ne demek kadınla konuştu, eğlencede oynayanlara baktı.
Biraz rahat bırakın birbirinizi bu ne böyle, ayrıca herkesin iş, okul hayatı var.
İş arkadaşlarımızla eşlerimizden daha çok zaman geçiriyoruz, tabii ki zamanla samimiyetler kurulur.
İşin cılkı çıkıyorsa da bu kişilerin karşı tarafa verdiği fırsattan dır.
Eğer kişi o mesafeyi korursa kimse gelip laubali olamaz, ayrıca bir ilişkide güven olmalı.
Kadın- erkek fark etmez, insanlar işleri gereği bir çok kişiyle muhatap oluyorlar, iş gezilerine yemeklere katılıyorlar.
Sizin durumunuz misilleme gibi olmuş. "O bana bu konuda karışıyor bende karışmalıyım" gibi.
Bence işler uzamadan oturup konuşun ortak payda da buluşun.

Hala yapıştı haddini bildirdim diyorsun sen cidden iyiye denk gelmişsin.
Çok futusuzca şeyler söylüyorsun.
Her olayın , her cümlen abartı.
Kız sevgilini götürüyormuş az kalsın iyi yapmışsın.
Bence senin korkun belli sevgilin asistan sen öğrencisin , ya gider başka öğrenciyle olursa ?
Özgüven sıfır.
Bak bu adam senden ayrılacak .
Okumuş etmiş kariyerini yerle bir etmene müsaade etmeyecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim değil onun yaptığı ayıp onda biraz saygı olsa öyle davranmazdı,o sevgilimin koluna yapışma cürretini nereden buluyorsa bende ona haddini bildirme cürretini oradan buluyorum,sevgilimin üzülcek bi tarafı yok onun suçu bütün bunlar beeremiyo yaptığı mesleği..o mail olayını çok abartmıştım saçmalamıştım ama bu olay çk iğrenç

ne demezsin..

evt aslında belkide aklımda bu düşünce var ne kdr kötü..
haklsınız hayatımın merkezi haline getirmişim onu

Lorena hala yaptıklarının normal olduğunu düşünüyorsun ama değil, sen o zaman sevgilini al gidin bir dağ kulübesine kapanın, kimseyle görüştürme, ama orada dişi hayvanlar var onlara da sarabilirsin bu kıskançlığınla...

Sevgilin acaba aşırı kıskançlığınla onu nasıl bunalttığını hissetmen için sana kıskançlık kaprisleri yapıyor olabilir mi?

Evet ayrıca haklısın bu mesleği becerseydi öğrencisiyle ilişkiye başlamazdı.
Bence tek korkun bu .
Bence sen artık asistanlığı bıraktır yarın öbür gün hoca olacak sen düşün gerisini artık.

Cok abartiyorsun arkadasim ya,
okurken ben bile daraldim...
sevgilinin yerinde olsam,
coktan terk ederdim heralde seni,
bu kadar kiskanclik niye ?
hastaliksa tedavi olmaya bak...
sen bu kiskanclikla devam edersen,
sizin icin mutlu bir son olmayacak gibi,
elinde sonunda terkedilirsin ben sana soyliyim...

sevgilindede iyi sabir varmis...:37:

bak lorena. temastan temasa fark vardır. bazı insanlar dokunurlar ama bunda hiçbir art niyet yoktur. bu anlattıkları şeyi sanki daha bir ifade edebilme şeklidir. ben mehmet özü izlerim arada. konuklarınada yapar bunu. yani bir kola dokunmada art niyet araman yanlış. hadsizlik değil bu. sen herr harekette bir cinselllik arıyorsun. değil işte.

ben cinsellik filan aramıyorum hangi niyetle olursa olsun dokunması beni rahatsız etti

Senİşini,gücünü,aileni,okulunu,hayatını,gençliğini bırakmışsın kendini bu adamı kıskanmaya adamışsın.
O adam senin sevgilin.Orda o kürsüde bir kitleye hitap ediyor ve attığın mesaj yuzunden kelimeleri karıştırıyor ve sen yüzsüzce hala ama haketti diyosun.Adamın orda karıstırıp lafları kendini rezil hissetmesinin senin için bir önemi yok çünkü sen bencilin tekisin.Sadece kendini düşünüyorsun.O anda önemli olan tek şey senin kıskanclık duygun sevgilinin utanması değil.
O cocuk kafaya koydu şutlayacak seni haberin olsun belki bır sonrakı psıkopat kıskanclık kavganda degıl ama sonrasında belki mezun oldugunda kesinlikle.
Şimdi git istersen milyon tane mesaj at...
Bunları yazıyorum.Kendine cekı duzen ver demıyorum çünkü sen anlamazsın bundan.

daha önce bi kıskançlık yüzündenden sevgilim sabaha kdr kavga çıkardı ve ertesi gün sınavım vardı herneyse ben karşılık olarak yapmıyorum tabiki
şutlayacak ne demek ya ne kaba bi tabir,seninde anlamadığın bşy var ben kç kere dedim bana kızın ama bi sınırı var ben kmseyi kırmıyorsam kimseninde beni kırcak yorm yapmaya hakkı yok

lorena her konunda saçımı basımı yolduruyorsun bana
ssakın bu cocuğu bırakma
bu nazını niyazını cekicek baska kimse bulamazsın
Allah sabır versin sevgiline

sana burda herkes psikiyatriste git dedi şimdiye kadar yüzlerce defa
dinledinmi yok
senin durumunu kabul edip tedavi alman şart
ayıp birsey değil psikiyatriste gitmek
ama baskalarının hayatını bu kadar kısıtlamak
baska kadınları kızları incir cekirdeğinin 1000de birini doldurmayacak sebeplerle ahlaksız ilan etmek cidden çokkkkk ayıpp

ahlaksız ilan etmiyorum ben kimseye ahlaksız dedim mi???
sadece seviyesiz ve saygısız olduğunu söyledim ben

Siz sevgili misiniz yoksa birbirinizin düşmanı mı Allah aşkına? :53:
Okurken yaşınızı gerçekten küçük sandım, yok öğrenci koluna dokundu, yok kadınla konuştu. Yok mini etekli kızları izledi pislik falan? Aynı şekilde sizin hocayla tokaşmanıza tepki göstermesi çok garip, okuduklarım karşısında nutkum tutuldu diyebilirim. Birbirinizi çok saçma konular yüzünden yıpratıyorsunuz ama farkında değilsiniz.

Erkek arkadaşım 3 yıldır aynı firmada çalışıyor, ilk girdiğinde çalıştığı departman da çoğunluk erkek iken, şimdi tek erkek müdürü ve kendisi 5 kişinin içinde, ki turizm şirketi, bir çok çalışanı bayan ve yabancı. Bir çok etkinlikleri oluyor kahvaltı, bowling turnuvası, iftar yemeği, cadılar bayramı vs. Hepsine de katılıyor, tabiki şakalaşırlar, konuşurlar normal şeyler bunlar günün kaç saati birlikteler. Böyle ufacık konulardan birbirinizi üzmeye, eziyet etmeye değer mi hiç?
Tokalaştın mı? Kadınla konuştu, mini etekli kadınları izledi, bir öğrencisi koluna dokundu vs. Sanki öyle bakıyorsunuz ikiniz de bir açık yakalamak, birbirinizin tepesine binmek için.

keske herkes böyle örnek verse bana yani işte benim sevgilim yada eşim iş yerinde bayanlarla şu şekilde muhattap oluyo bak biz sorun etmiyoruz gibisinden,gerçekten çok iyi geliyo,tşkler yorum için

ay baydı

diyeceksinki baydıysa okuma daha ne kadar sınırlar zorlanabilir diye merak ediyorum napıyim:27:

bencede

Ne yalan söyleyeyim, komik geldi bana.
Abartmışsınız, ne demek kadınla konuştu, eğlencede oynayanlara baktı.
Biraz rahat bırakın birbirinizi bu ne böyle, ayrıca herkesin iş, okul hayatı var.
İş arkadaşlarımızla eşlerimizden daha çok zaman geçiriyoruz, tabii ki zamanla samimiyetler kurulur.
İşin cılkı çıkıyorsa da bu kişilerin karşı tarafa verdiği fırsattan dır.
Eğer kişi o mesafeyi korursa kimse gelip laubali olamaz, ayrıca bir ilişkide güven olmalı.
Kadın- erkek fark etmez, insanlar işleri gereği bir çok kişiyle muhatap oluyorlar, iş gezilerine yemeklere katılıyorlar.
Sizin durumunuz misilleme gibi olmuş. "O bana bu konuda karışıyor bende karışmalıyım" gibi.
Bence işler uzamadan oturup konuşun ortak payda da buluşun.

işte benim sıkıntım bu onlara fırsat vermemeli,mesafesini korumalı ama bana diyoki sen ne kadar mesafeni korusanda onlar öyle rahatlar bütün hocalara karşı.böyle diyo bana

Lorena hala yaptıklarının normal olduğunu düşünüyorsun ama değil, sen o zaman sevgilini al gidin bir dağ kulübesine kapanın, kimseyle görüştürme, ama orada dişi hayvanlar var onlara da sarabilirsin bu kıskançlığınla...

Sevgilin acaba aşırı kıskançlığınla onu nasıl bunalttığını hissetmen için sana kıskançlık kaprisleri yapıyor olabilir mi?

bilmiyorum olabilir

Evet ayrıca haklısın bu mesleği becerseydi öğrencisiyle ilişkiye başlamazdı.
Bence tek korkun bu .
Bence sen artık asistanlığı bıraktır yarın öbür gün hoca olacak sen düşün gerisini artık.

evt bencede,tabi bende de suç var bende ona farklı gözle bakabildim..
ztn şu asistanlıktan bi çıksa daha iyi olur heralde çünkü proflara doçentlere filan bu kadar yaklaşamıyolar öğrenciler

daha önce söyliycektimde yorumlara cvp verip öyle söyleyeyim dedim barışttık biz bugün:)
durakta otobüs bekliyodum birden geldi yanıma çok şaşırdım eve bıraktı barıştık işte yolda:)bide sorguya çekiyo görüşmedik kaç gündür neler yaptın diye bende anlatmadım
ztn çok sevindiğim söylenemez,artık çok fazla karışmıycakmışım ona..oda bana tabi.

valla okudum yazını ama ınsanların daha buyuk sorunları oldugunu bıldıgım ıcın senınkısı bana bıraz abest geldı yasın genc olsa gerek

Barış canım en geç 1 2 hafta içinde yine bir konuyla gelip ayrıldık diyeceksin .
Doğru bir ilişki değil yaşadığınız .

daha önce söyliycektimde yorumlara cvp verip öyle söyleyeyim dedim barışttık biz bugün:)
durakta otobüs bekliyodum birden geldi yanıma çok şaşırdım eve bıraktı barıştık işte yolda:)bide sorguya çekiyo görüşmedik kaç gündür neler yaptın diye bende anlatmadım
ztn çok sevindiğim söylenemez,artık çok fazla karışmıycakmışım ona..oda bana tabi.

bence siz birbirinizden ayrılmayın çünkü çok az insan sizin gibi kıskançlığı da aşmış bi olayı çekebilir.Allah mesut etsin ilişkinizin selameti için tüm kızları sevgilinden uzak tutsun ne diyelim.

Kelimelerimi dikkatle seçmeye çalışıyorum :)
İnsan sevdiğiyle mutlu olmak için birliktedir. Eğer bu ilişkide birbirinizi huzursuz ediyorsanız son kaçınılmazdır, er ya da geç.
Ben yaklaşımlarını hiç doğru bulmadım herkesin söylediği gibi güvensizlik problemin hat safhada.
Buna ek olarak sevgilinin koluna giren kızı direk itham ederek yargılaman da inanılmaz yanlış. Hani sevgiline kıskandım desen de onunla tartışsanız yine neyse ama çok enteresan geldi bana düşüncelerin.

Benim sevgilimin eski sevgilisi hastaydı, biz o zamanlar çok yeniydik ve kız sağ çıkıp çıkamayacağı belli olmayan bir beyin ameliyatına girecekti. Ailesine falan haber vermemiş, bir iki arkadaşı biliyordu sadece ve sevgilime hala aşık olduğunu da biliyorum. Ben sevgilimin gitmesini, görmesini en azından ameliyat öncesi moral olacağını söyledim ama kendisi kabul etmedi ve gitmedi. Bilmiyorum ben belki yeni olduğumuz için kıskanç değildim belki de kıza çok üzüldüm, ölebileceğini falan düşündüm ama sonuçta sevgilim benden 1000 km uzakta ve gitse neler yaşayacaklar bilemeyeceğim ama güvenim tamdı. Neden bu örneği verdim, biri sevgilinin koluna dokundu diye art niyet taşıyor diye bir şey yoktur. Ayrıca yapmak isteyeni engelleyemezsin ruhun bile duymaz onlar gizli saklı hallederler. Hatta bu tavırlarınla onu kendinden uzaklaştırırsın.
Daha sakin olmalısın...

çok kötüyüm sabahın köründe kalktım uyuyamadım
segilimin bölümünün kongresi vardı bu hafta,3 gün sürecekti en sonunda gala yemeği oluyo ama resmi değil çalmalı oynamalı..bende gidecektim yemeğe..işte bundan önce oturumlar oluyo sunum yapılıyo isteyen herkes gidip dinleyebiliyo bende gitmek istedim ama 1.gün oldu,2.gün mezuniyetim vardı,mezuniyet oldu sevgilim msj attı belgeni alırken hocayla tokalaştınmı dedi evt dedim bu kdr mı yanak yanağamı öptü dedi bende hayır dedim adam ztn kafama değdi sadece herkesle öyle tokalaştı,sonra bu kavga çıkardı kendini geri çekseydin dedi ben sana olan saygımdan kmsseyle muhattap olmuyorum dedi fln kavga uzadı yemeğe gelme de aklın başına gelsin dedi,bende bahane arıyosun dedim.(çok hevesenmiştim hazırlık yapmştım)
sonra 3. gün brz düzeldik dedi ki bak ztn kmse ailesini fln getirmiyo benim oturduğm masada hocalar olcak nasıl götüreyim seni dedi..tartştk yine brz.snra oturuma gelmek istiyorum dedim gel tabi dedi.gittim oturuyorum sevgilimde görevli olduğu için mikrofnları ayarlıyodu aşağı inerken bi kadında arkasndan geçti bu dönüp baktı kadın yanına indi,kısa bşy konuştular bende kıyameti kopardım,tmam işle ilgili konuş ama ne diye o kadınla muhabbet kuruyosun dedim,haksızmıyım?kadın bzm okuldan mezun ama başka ünide asistan
biraz sakinleştim derken sevglimn elnde bi kağıt vardı bi kz öğrenci var sunum yapıcak olan o gitti yanına orayı tam göremedim sevgim ilerliyodu galiba kız gelip kolundan tuttu koluna girmş gibi tuttu,bende artık patladım aşağı indim hızlı hzlı,seglim gördü kıza dediki bak x d e benim nişanlım kızda biliyorm hocam dedi ben kıza dedimki bak ben böyle yakın öğrenci hoca ilişkilerinden hoşlanmıyorum az önceki hareketin hoş değildi sennle ilgisi yok kim olsa bu tepkiyi verirdim dedim kızda özür diledi gitti.
ama o asistan kadınla sevgilimin konuşması içime dert oldu kötü bşy hissettim kadından yana hakszmıyım?
sinirlerime hakim olamadm sevgilm sahnedeykende msj atıp durdum..
bu olaylardan snra yine tartştk ben çekip gittm yağmur yağıyodu dışarda oturdum aradı eve gitmycem dedim kapadım aradı cvp vermedim.o arada annesi aramış anlatmış kavgamızı annesi beni aradı açamadım zırıl zırıl ağlıyodum,kadın 10 kere aradı açamadım işte ne diyeceğimi bilemedim..hatta bi kç aramayı reddettim
akşam oldu eve geldm sırılsıklamım ama gözlerm şişmş ağlamaktn annemede açklayamadm..dedimki bende ona inat baloya gidicem(sevgilimin gala yemeği ile benim mezuniyet balom aynı otelin farklı salonlarında ve aynı saatteydi,istemiyodu benim gtmemi..)
hazırlandm gttim..gördü beni sevgilm gel dedi konuşalm,annemin gözünde değerin düştü sana çok kırıldı dedi durmadan aradı cvp vermedin,geride dönmedin ayıp ettin dedi.
aldı götrdü beni yemeğe erkek hocalarla oturuyodu beni bayan hocalarn masasna götürdü orda oturduk beraber ama sinir oldum o uyuz kadın geldi bir ara snra önümüzde oynayan insanları izledik mini etekli kzlar v.s çk kötüydü,oda izledi oynayanları pislik..bende oynayanları izleme demedm aptal gibi..
kavgalıyz konuşmuyoruz şuan..
ahh ahh bi kongre sahalarında gezen bir sevgilim olsada bende kavga etsem nerdee....

Son düzenleme:
Okurken zor tahammul ettim bu nedir ya.. O kizcagizin yerine kendimi koydum da.. Kiz olgunmus ki ozur dilemis bir de ustune. Ben olsam cok fena terslerdim. Ne demek samimi olunmasindan hoslanmiyorum. Duyan da boynuna atladi sevgilinin sanar.. Cidden bu kadarina anlam veremedim.. Ama bence tamamen kendine olan guvensizlikten kaynaklaniyor. Surekli birileri elimden kapacak dusuncesindesin demek ki herkese potansiyel erkek avcisi gozuyle bakiyorsun..

1-2 haftaya yeni kıskançlık konusu geliyo kızlar, artık bu konudan çıkıp enerji toplamalıyız için ya da sabır mı demeliydim:27::9:
Sevgilin de garip 33 yaşındaki bi'adam sevse bile tahammül edemez böyle o da yaşının adamı değil demek ki:ssz:

bence siz birbirinizden ayrılmayın çünkü çok az insan sizin gibi kıskançlığı da aşmış bi olayı çekebilir.Allah mesut etsin ilişkinizin selameti için tüm kızları sevgilinden uzak tutsun ne diyelim.

amin,saol güzel dileklerin için:)

Kelimelerimi dikkatle seçmeye çalışıyorum :)
İnsan sevdiğiyle mutlu olmak için birliktedir. Eğer bu ilişkide birbirinizi huzursuz ediyorsanız son kaçınılmazdır, er ya da geç.
Ben yaklaşımlarını hiç doğru bulmadım herkesin söylediği gibi güvensizlik problemin hat safhada.
Buna ek olarak sevgilinin koluna giren kızı direk itham ederek yargılaman da inanılmaz yanlış. Hani sevgiline kıskandım desen de onunla tartışsanız yine neyse ama çok enteresan geldi bana düşüncelerin.

Benim sevgilimin eski sevgilisi hastaydı, biz o zamanlar çok yeniydik ve kız sağ çıkıp çıkamayacağı belli olmayan bir beyin ameliyatına girecekti. Ailesine falan haber vermemiş, bir iki arkadaşı biliyordu sadece ve sevgilime hala aşık olduğunu da biliyorum. Ben sevgilimin gitmesini, görmesini en azından ameliyat öncesi moral olacağını söyledim ama kendisi kabul etmedi ve gitmedi. Bilmiyorum ben belki yeni olduğumuz için kıskanç değildim belki de kıza çok üzüldüm, ölebileceğini falan düşündüm ama sonuçta sevgilim benden 1000 km uzakta ve gitse neler yaşayacaklar bilemeyeceğim ama güvenim tamdı. Neden bu örneği verdim, biri sevgilinin koluna dokundu diye art niyet taşıyor diye bir şey yoktur. Ayrıca yapmak isteyeni engelleyemezsin ruhun bile duymaz onlar gizli saklı hallederler. Hatta bu tavırlarınla onu kendinden uzaklaştırırsın.
Daha sakin olmalısın...

haklısın
ama aslında bende ilk başlarda hiç kıskanmıyodum onu oda beni
ozamanlar çok rahat davranıyoduk sonradan nolduysa oldu

Okurken zor tahammul ettim bu nedir ya.. O kizcagizin yerine kendimi koydum da.. Kiz olgunmus ki ozur dilemis bir de ustune. Ben olsam cok fena terslerdim. Ne demek samimi olunmasindan hoslanmiyorum. Duyan da boynuna atladi sevgilinin sanar.. Cidden bu kadarina anlam veremedim.. Ama bence tamamen kendine olan guvensizlikten kaynaklaniyor. Surekli birileri elimden kapacak dusuncesindesin demek ki herkese potansiyel erkek avcisi gozuyle bakiyorsun..

asla o gözle bakmıyorum kimseye
kız suçlu bide buna rağmen tersleyecekmiydi,insanda biraz düşünce olur,bide biliyomuş bizi ben orada oturuyorum acaba ben böyle davrandım diye rahatsz olurlarmı dye düşünür insan ama suç sevgilimde o fırsat veriyo

lorena, sevgilini cam faunusun içine koy ve geçiminizi de sen sağla.böylece herkes rahat eder:34:

KIZ SENİN DÜNYANDA SUÇLU -
Aslında kızın senin abarttığın gibi bir terbiyesizliği , sevgiline yazılma durumu olmamış.
Bu senin hayalinde gerçekleştirdiğin bir tavır.
Hala kız suçlu deyip durma.
KIZ SUÇLU DEĞİL arkadaşım DEĞİL.

Back
X