sen bilirsin canım,ama ne kadar keserler bilmiyorum.net.ten randevu alabilirsin bu arada mhrs den girip.şunu da söyleyim bu tedavi çok uzunda sürebilir kısada ama ne olursa olsun asla yarıda kesme,yani ben aldım alacağımı bu da bana yeter diye..her şeyin boşa gider 0 a değil -1 dönersin.
yok bi başlasam yarıda kesmem zaten,tşk ederim bilgi verdiğin için,ama şu yönlendirme konusunu tekrar sormak isttiyorum psikiyatriste değilde direk psikoloğa gidilmiyor mu
Peki sevgilin gidecek mi ? Bence o senden daha beter, yaşlı başlı hocayla tokalaşmandan kıskanmış seni
Ben de bir önceki okulumda asistanken, orda birlikte çalıştığımız , bana yardımcı olan postdoc bir abi vardı, birlikte çalıştığımız başka bir kız daha vardı. Bir gün onun da karısı da ortalık yerde diğer kız hakkında bir şeyler zırvalamış.. Ben de bu kadın hasta mı , sapık mı diye düşünmüştüm, kızcağız gerçekten çok utanmıştı. Adam evli hem de 1 yaşında kızı vardı ve kendisi de gözü dışarda bir insan değildi, düzgün bir erkekti. Bu nasıl bir zihniyet dedik, zaten abimiz de çok utanmış olacak ki kadının bizim bölüm binasına girmeini yasaklamıştı. Senin için de o kız böyle düşündü , farkında olup doktora gitmeye karar vermene çok sevindim.
sanmam onun gideceğini,zaten ayrıldı galiba ben doktora gitmeye karar verdim ama aklımdan bi yandan da kötü şeyler geçiyo

ama o konuda kızında hatası büyük sevgiliminde