bana kızmanı istemem ama erkek bir hocayla tokalaşmandan doğal ne olabilir ,hocan neticesinde.
aynı şekilde nişanlınızın bir samimiyet gereği koluna giren bir kadına çıkışınız da çok sağlıklı değil..
özgüveni yüksek tutmak lazım.sizin kısıtlamanızla olacak şey değil. o sıradan bir tanıdığı siz sevdiği kadınsınız :) o sizi seviyorsa tehlike olarak algılamayın bunları.
o sizinle mi ? evet. rahat olursanız sevdiğiniz adam da bununla ilgili hoşnut olacaktır..
hayır tabiki o kızla samimi filan değil
lorenacım benim nişanlım benim aşırı kıskanç olduğumu düşünüyo
beni öpüp başına koyması için senin konularını okutucam
sen mesela neleri sorun ediyosun merak ettim
hayır barışttık,ayrılmadık Allah korusun
şimdi yine ayrıldınız mı? noldu?
yok barıştık
Yine mi sen?..

Ben olsam eski konularıma aldığım yorumlardan dolayı konu açmaya utanırım

Geçen sefer dediğim gibi 'kız kareçi hatun olmaz' hala hatalarını düzeltmiyosun ve ilişkine çok zarar veriyosun..
Ne diyeyim Allah ikinizin de yardımcısı olsun
niye utanayım ki anlatınca rahatlıyorum
Tamam Lorena haksız olabilir de fazla üzerine gitmiyor musunuz kızın ?
Lütfen uslubumuza dikkat edelim.
bende artık onları konusuna acaba kırılırmı diye düşünmeden yazıcam valla herkes ağzına geleni söylüyo
hem haklısınız hem haksız. ben diğer başlıklara baktım ilk başta herkes ılımlı yaklaşmış.ama karşında inatla kendini haklı çıkarmaya çalışan birisi olursa kişilerde bir süre sonra o nasıl olsa takmıyor ben neden takayım havasına giriyor ister istemez..
kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum ama inandığın yada hassas olduğun bi konuda düşünceleri hemen değişmesini bekleyemez kimse herkes inandığı şeyi savunur.ne demek takmıyor öyle olsa konu açmam herkesin belirli bi saygı çerçevesinde söylediği herşeyi dikkate alıyorum tabi ki
Bazen düşünüyorum ki acaba şizofreni mi konu sahibi ?
Bunları hayali olarak yaşayıp buraya mı yazıyor.
Çünkü yazdıkları gerçek olamayacak kadar hayal ürünü
inanmıyorsanız yorum yazmayın o zaman hemen koymuşsunuz teşhisi Dr. filanmısınız
Selam verdi diye degil koluna girdi diye kizi payladim yazmissin bana cevap olarak da ne degisti ben anlamadim.
Kusura bakma ama herkes o yerin dibine soktugun kiz kadar usturuplu olmaz ben sana soyleyeyim.
Nedir canim bu, dunyada hic erkek kalmadi butun kadinlar senin sevgiline goz koyduk.
İliskinizi burada normal bulan cikmadi, sana gore normaldir ona karisamam ama fikir almak icin konu aciyorsan yapilan yorumlara saygi duyman gerekiyor.
Ne yazsak begenmiyorsun. Herhalde tanimadigin insanlarin senin kotulugunu isteyecek hali yok. Bence biraz dikkate al yorumlari. Bu kiskanclikla kafan cok agrir cunku.
Ama suc sadece sende de degil sevgilin otuz yasini devirmis koskoca adam. Hala boyle ivir zivir konularda annesini ariyor. Senin de annesi arayinca telefonu yuzune kapatman ayri bir olay zaten. Konusmak istemesen bile annen yasinda birine yaptigin bana gore ayip.
Neyse yazdikca yazdim. İnsallah dikkate alirsin bunlari. Yoksa kas yapayim derken goz cikartmak deyimini birebir yasayacaksin yakin zamanda..
çok şey değişti bi kere öğrenci haddini bilicek ne demek koluna girmek
ama ona fırsat veren de suç..
beğenmiyorsun diye birşey yok hatta kızmanız hoşuma gidiyo yada örnekler vermeniz ama millet bazen hakarete varan şeyler söylüyo
beni kınayanlara bi sorun olcak sizin eşiniz sevgiliniz aynı dırımda olsa hiç sorun etmezmiydiniz peki
yani şöyle söyleyeyim bana örnekler veririmisiniz işte bak lorena benim eşim/sevgilim şu şelikde bayanlarla muhattap oluyo ben sorun etmiyorum senin etmen çok saçma gibisinden
böyle örneklere çok ihtiyacım var,anlatırsanız çok sevinirim