Tek suçlu ben miyim?bi akıl verin bana lütfen

ama isteseydi benide götürebilirdi o geziye yada gitmeseydi

selam verdi diye paylamadım kolundan tuttu diye payladım
vah vah,ne kadar ayıp etmiş. asistanınıa kolundan tutup bir şey sormuş. ne kadar ayıp,:ssz:
paylanmayı haketmiş elbet. kol tutulurmu ya. :27::ssz:
:9::9::9:

merhaba Lorena,

her konunuzda size kıskançlığınızdan ötürü inanılmaz sinirleniyorum,ama okumaktan da kendimi alamıyorum. Stockholm Sendromu yaşattınız yemin ediyorum :52:

sorunuzun cevabına gelince.. evet.

Ay bende okumayacağım diyorum,gene kendimi burda buluyorum:30::30:

Lorena ne yaptın ,ayrıldınızmı inşallah:26:

dün barıştık diye yqazmıştı :26::26: ayrıca kızlar bence yorum yazmayın boşuna banlanmayın :27: bukadar kıskançlık normal olamaz bütün konuları aynı nerdeyse konu başlıklarına kadar genemi ben suçluyum haksızım gibi :34:

Yine mi sen?..:53:
Ben olsam eski konularıma aldığım yorumlardan dolayı konu açmaya utanırım:1:
Geçen sefer dediğim gibi 'kız kareçi hatun olmaz' hala hatalarını düzeltmiyosun ve ilişkine çok zarar veriyosun..
Ne diyeyim Allah ikinizin de yardımcısı olsun

bir sonraki konu ..

kızlar meraba sevgilimle...

kk tepkisi : yeter beeööö
:1:

şaka bir yana böyle ilişki yürütebilmekte ayrı yetenek yemin ederim
:27:

Tamam Lorena haksız olabilir de fazla üzerine gitmiyor musunuz kızın ?
Lütfen uslubumuza dikkat edelim.

hem haklısınız hem haksız. ben diğer başlıklara baktım ilk başta herkes ılımlı yaklaşmış.ama karşında inatla kendini haklı çıkarmaya çalışan birisi olursa kişilerde bir süre sonra o nasıl olsa takmıyor ben neden takayım havasına giriyor ister istemez..

Bazen düşünüyorum ki acaba şizofreni mi konu sahibi ?
Bunları hayali olarak yaşayıp buraya mı yazıyor.
Çünkü yazdıkları gerçek olamayacak kadar hayal ürünü

Of ben demiştim ya yeni konu geliyo diye:ssz::ssz::9::9:
Adam sana uymuyorsa ayrıl, sanki zorla birliktesiniz gibi ne bu kapris:53:
Sevgilim bi'daha bana kıskanç sevgilim derse terlikle vurucam ağzına utansın, şükretmeyi bilsin
:19::19::27:

Selam verdi diye degil koluna girdi diye kizi payladim yazmissin bana cevap olarak da ne degisti ben anlamadim.

Kusura bakma ama herkes o yerin dibine soktugun kiz kadar usturuplu olmaz ben sana soyleyeyim.

Nedir canim bu, dunyada hic erkek kalmadi butun kadinlar senin sevgiline goz koyduk.

İliskinizi burada normal bulan cikmadi, sana gore normaldir ona karisamam ama fikir almak icin konu aciyorsan yapilan yorumlara saygi duyman gerekiyor.

Ne yazsak begenmiyorsun. Herhalde tanimadigin insanlarin senin kotulugunu isteyecek hali yok. Bence biraz dikkate al yorumlari. Bu kiskanclikla kafan cok agrir cunku.

Ama suc sadece sende de degil sevgilin otuz yasini devirmis koskoca adam. Hala boyle ivir zivir konularda annesini ariyor. Senin de annesi arayinca telefonu yuzune kapatman ayri bir olay zaten. Konusmak istemesen bile annen yasinda birine yaptigin bana gore ayip.

Neyse yazdikca yazdim. İnsallah dikkate alirsin bunlari. Yoksa kas yapayim derken goz cikartmak deyimini birebir yasayacaksin yakin zamanda..

olabilir... burda öyle konulara rast geldik ki, şaşırmam öyle olmasına. bence bu kadar kıskançlık ciddi bir sorundur. abartıdır.

seni sevmiyor ve artık istemiyor lorena, sana yalan söylemiş, kız kolundan tutmuş, dans eden kızlara bakmış :2: 10 kusurlu hareketin hepsini yapmış, ayrıl.. hatta lütfen ayrıl, adamcağızın, senin ve bizim ruh sağlığımız açımızdan.. :53:

Officem ablam haklı.
Sevgi böyle olmaz , seni çağırmamış ymeğe götürmek de istememiş.
Kız kolundan tutmuş , kirlenmiş artık o :14:

Son düzenleyen: Moderatör:
bana kızmanı istemem ama erkek bir hocayla tokalaşmandan doğal ne olabilir ,hocan neticesinde.
aynı şekilde nişanlınızın bir samimiyet gereği koluna giren bir kadına çıkışınız da çok sağlıklı değil..
özgüveni yüksek tutmak lazım.sizin kısıtlamanızla olacak şey değil. o sıradan bir tanıdığı siz sevdiği kadınsınız :) o sizi seviyorsa tehlike olarak algılamayın bunları.

o sizinle mi ? evet. rahat olursanız sevdiğiniz adam da bununla ilgili hoşnut olacaktır..
:34:

hayır tabiki o kızla samimi filan değil

lorenacım benim nişanlım benim aşırı kıskanç olduğumu düşünüyo
beni öpüp başına koyması için senin konularını okutucam :27:

sen mesela neleri sorun ediyosun merak ettim

Ay bende okumayacağım diyorum,gene kendimi burda buluyorum:30::30:

Lorena ne yaptın ,ayrıldınızmı inşallah:26:

hayır barışttık,ayrılmadık Allah korusun

şimdi yine ayrıldınız mı? noldu? :ssz:

yok barıştık

Yine mi sen?..:53:
Ben olsam eski konularıma aldığım yorumlardan dolayı konu açmaya utanırım:1:
Geçen sefer dediğim gibi 'kız kareçi hatun olmaz' hala hatalarını düzeltmiyosun ve ilişkine çok zarar veriyosun..
Ne diyeyim Allah ikinizin de yardımcısı olsun

niye utanayım ki anlatınca rahatlıyorum

bende artık onları konusuna acaba kırılırmı diye düşünmeden yazıcam valla herkes ağzına geleni söylüyo

hem haklısınız hem haksız. ben diğer başlıklara baktım ilk başta herkes ılımlı yaklaşmış.ama karşında inatla kendini haklı çıkarmaya çalışan birisi olursa kişilerde bir süre sonra o nasıl olsa takmıyor ben neden takayım havasına giriyor ister istemez..

kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum ama inandığın yada hassas olduğun bi konuda düşünceleri hemen değişmesini bekleyemez kimse herkes inandığı şeyi savunur.ne demek takmıyor öyle olsa konu açmam herkesin belirli bi saygı çerçevesinde söylediği herşeyi dikkate alıyorum tabi ki

inanmıyorsanız yorum yazmayın o zaman hemen koymuşsunuz teşhisi Dr. filanmısınız

Selam verdi diye degil koluna girdi diye kizi payladim yazmissin bana cevap olarak da ne degisti ben anlamadim.

Kusura bakma ama herkes o yerin dibine soktugun kiz kadar usturuplu olmaz ben sana soyleyeyim.

Nedir canim bu, dunyada hic erkek kalmadi butun kadinlar senin sevgiline goz koyduk.

İliskinizi burada normal bulan cikmadi, sana gore normaldir ona karisamam ama fikir almak icin konu aciyorsan yapilan yorumlara saygi duyman gerekiyor.

Ne yazsak begenmiyorsun. Herhalde tanimadigin insanlarin senin kotulugunu isteyecek hali yok. Bence biraz dikkate al yorumlari. Bu kiskanclikla kafan cok agrir cunku.

Ama suc sadece sende de degil sevgilin otuz yasini devirmis koskoca adam. Hala boyle ivir zivir konularda annesini ariyor. Senin de annesi arayinca telefonu yuzune kapatman ayri bir olay zaten. Konusmak istemesen bile annen yasinda birine yaptigin bana gore ayip.

Neyse yazdikca yazdim. İnsallah dikkate alirsin bunlari. Yoksa kas yapayim derken goz cikartmak deyimini birebir yasayacaksin yakin zamanda..

çok şey değişti bi kere öğrenci haddini bilicek ne demek koluna girmek
ama ona fırsat veren de suç..
beğenmiyorsun diye birşey yok hatta kızmanız hoşuma gidiyo yada örnekler vermeniz ama millet bazen hakarete varan şeyler söylüyo

beni kınayanlara bi sorun olcak sizin eşiniz sevgiliniz aynı dırımda olsa hiç sorun etmezmiydiniz peki
yani şöyle söyleyeyim bana örnekler veririmisiniz işte bak lorena benim eşim/sevgilim şu şelikde bayanlarla muhattap oluyo ben sorun etmiyorum senin etmen çok saçma gibisinden
böyle örneklere çok ihtiyacım var,anlatırsanız çok sevinirim

seni sevmiyor ve artık istemiyor lorena, sana yalan söylemiş, kız kolundan tutmuş, dans eden kızlara bakmış :2: 10 kusurlu hareketin hepsini yapmış, ayrıl.. hatta lütfen ayrıl, adamcağızın, senin ve bizim ruh sağlığımız açımızdan.. :53:

evet bana yalan söyledi kimseye fırsat vermiyorum için rahat olsun demişti güya önceden tanıdığı bayanlarla muhabbetini kesmişti,o asistan kız bizim okuldan mezunmş şmdi başka bi ünide tmam önceden tanısada şimdi artık konuşmamalıydı

neyse

dediğim gibi herkesin vereceği örneklere çok ihtiyacım var

hiç uyumlu değilsiniz umarım evlenmezsiniz, erkek hep ön planda olacak , senide arka planda
kalmanı sağlayacak buda sürekli gerilime neden olacak

hiç uyumlu değilsiniz umarım evlenmezsiniz, erkek hep ön planda olacak , senide arka planda
kalmanı sağlayacak buda sürekli gerilime neden olacak

evet uyumlu değiliz ama kötü dilekte bulunmanıza gerek yoktu,o ön planda filan olamaz

Lorena öğrenci kıza takmanın sebebi çok belli.
Çünk asistan olan biri öğrencisiyle beraber.
Korkuyorsun.
Ki sizinn ilişkiniz baştan yanlış.
Sen böyle devam edersen bırakacak seni.
Zaten çok yakındır temmelli biter.
Bukadar sorun varken evlenmeyi düşünüyor olman hata.

Lorena öğrenci kıza takmanın sebebi çok belli.
Çünk asistan olan biri öğrencisiyle beraber.
Korkuyorsun.
Ki sizinn ilişkiniz baştan yanlış.
Sen böyle devam edersen bırakacak seni.
Zaten çok yakındır temmelli biter.
Bukadar sorun varken evlenmeyi düşünüyor olman hata.

evet ama çözülemeyecek sorunlar değil bunlar bence

Back
X