• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek taraflı evlilik yürürmü

ben çalışmıyorum eşimin düzenli işi yok kendisi esnaf 2 gün çalışıyor sadece diğer günler evde düzenli işe girsede çalışmıyor eşim bipolar hastası

hastalığından mı kaynaklanıyor acaba? Doktorla görüştünüz mü belki dışarı çıkmak insanlara karışmak zor geliyordur. Kendim misal basit bir depresyonda olduğumda bile gidesim gelmiyor hiçbir yere o da belki zorlanıyordur.

Canım ne zamandır evlisiniz? Bu şekilde kazandığı yemenize içmenize bile yetiyor mu ki?

Tek taraflı evlilik kör topal yürüse bile, sen yürütmek ister misin ki? Boşanmayı dile getirdin mi? Bu böyle olmayacak, hayatımızı bir düzene koymalıyız, ikimiz de çalışalım, yoksa bu evliliğin geleceğini göremiyorum de bir bakalım, ne olacak. :44:

8 yıldır evliyim ben çalışmıyorum eşimin 2 gün çalıştığı karnımızı doyuruyor aç kalmıyoruz ancak yetiyor ucu ucuna yani şu anda boşanma aşamasındayım annemin evindeyim yani eşim bipolar hastası ilaçlar beni tembel yaptı diyor

hastalığından mı kaynaklanıyor acaba? Doktorla görüştünüz mü belki dışarı çıkmak insanlara karışmak zor geliyordur. Kendim misal basit bir depresyonda olduğumda bile gidesim gelmiyor hiçbir yere o da belki zorlanıyordur.

doktoru ilaçları akşama koydu ağırlık yapmasın diye doktor bu ilaçlar ağırlık yapmaz dedi çok sosyal kişi değil devamlı evde durur bu yüzden bende evdeyim

Sanırım konuyu dertleşmek amacıyla açmışsınız...
Evlilik tabii ki tek taraflı fedakarlık ile yürümez.
Evine keyfi şekilde işsiz kalıp bakmayan erkekten de aile reisi olmaz.

8 yıldır evliyim ben çalışmıyorum eşimin 2 gün çalıştığı karnımızı doyuruyor aç kalmıyoruz ancak yetiyor ucu ucuna yani şu anda boşanma aşamasındayım annemin evindeyim yani eşim bipolar hastası ilaçlar beni tembel yaptı diyor

Üzüldüm. :( O da haklı olabilir, ilaçlar bir derde çare olurken, başka bir soruna sebep oluyorlar. Hala seviyor musunuz birbirinizi? İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur.

Sanırım konuyu dertleşmek amacıyla açmışsınız...
Evlilik tabii ki tek taraflı fedakarlık ile yürümez.
Evine keyfi şekilde işsiz kalıp bakmayan erkekten de aile reisi olmaz.

bu eş bide sorumsuzsa

Üzüldüm. :( O da haklı olabilir, ilaçlar bir derde çare olurken, başka bir soruna sebep oluyorlar. Hala seviyor musunuz birbirinizi? İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur.

hem seviyorum hem kızıyorum benim fedakarlığımı görmediği için tam emin değilim aslında

Her konuda fedakarlik yapabilirim... ama calismayan erkege fedakarlik yapmam...

Allah korusun hastalik felan haric , ama keyfine evde yan gelip yatan erkege ben saygida gostermem...

TEK TARAFLI EVLILIK YURUMEZ.. hic birsey tek.tarafli olmuyo malesef...

Her konuda fedakarlik yapabilirim... ama calismayan erkege fedakarlik yapmam...

Allah korusun hastalik felan haric , ama keyfine evde yan gelip yatan erkege ben saygida gostermem...

TEK TARAFLI EVLILIK YURUMEZ.. hic birsey tek.tarafli olmuyo malesef...

ben herşeye fedakarlık gösterdim eşim ben böyleyim manasın getirdi işi evlendiğimizde hasta olduğunu bilmiyordum hamileyken öğrendim kabul ettim

eşimi işe giderken güzelce uğurluyorum öğlen baksam işten gelmiş ne oldu diyorum çok yoruluyormuş çalışma isteğim yok diyor

yok artık böyle bir dünya var mı ya... sizde yemek, temizlik yapmayın bugün çalışma isteğim yok diyip yatın bakalım napcak. herkes güle oynaya işe gitmiyo ama kaliteli yaşam için çalışmak şart...

Psikolojik rahatsızlığı olupta tek çalışmak zorunda olan eşiniz değil. Ben sosyal fobiyle cebelleşiyorum kaç yıldır, insan içine çıkmak bile benim için büyük olay. Her sabah hazırlanırken gün içinde neler yaşayacağımı düşünüp mideme kramplar giriyor hala. Kullandığım ilaçlar da cabası. Sabah kalkamıyorum gün boyunca ağırlık var uyku var. Ama çalışmam gerekiyor hastalığım buna engel olmamalı. Hadi oldu diyelim o zaman ne bekliyorum kimden bekliyor olacağım?

Erkek bunu niçin yapıyor çünkü "yapabildiği"için..insanlara sınırları siz koyarsınız.sizin izin verdiğiniz ölçüde size davranabilirler.buna müsade etmeyen taviz vermeyen daha ilk bu hareketi yaptığında boşanmaya kalkan bir kadın olsaydı bu adam çoktan eşşek gibi düzelmişti.(her misira bir firavun gerek) bu şekilde asla evlilik yürümez bırakın o da firavununu bulsun

Psikolojik rahatsızlığı olupta tek çalışmak zorunda olan eşiniz değil. Ben sosyal fobiyle cebelleşiyorum kaç yıldır, insan içine çıkmak bile benim için büyük olay. Her sabah hazırlanırken gün içinde neler yaşayacağımı düşünüp mideme kramplar giriyor hala. Kullandığım ilaçlar da cabası. Sabah kalkamıyorum gün boyunca ağırlık var uyku var. Ama çalışmam gerekiyor hastalığım buna engel olmamalı. Hadi oldu diyelim o zaman ne bekliyorum kimden bekliyor olacağım?

bipolar olupta işlerinde başarılı olan pek çok kişi var hastalığı çalışmasına engel değil fakat eşim hasta olmadığı zamanda çalışmıyor canı isterse çalışıyor

Erkek bunu niçin yapıyor çünkü "yapabildiği"için..insanlara sınırları siz koyarsınız.sizin izin verdiğiniz ölçüde size davranabilirler.buna müsade etmeyen taviz vermeyen daha ilk bu hareketi yaptığında boşanmaya kalkan bir kadın olsaydı bu adam çoktan eşşek gibi düzelmişti.(her misira bir firavun gerek) bu şekilde asla evlilik yürümez bırakın o da firavununu bulsun

çok doğru söylüyorsunuz eşim hasta olmasın diye devamlı altan aldım geçim sıkıntısı çektim ona belli etmedim eşim 8 seneden beri 3 4 kez fatura yatırmıştır.o uğraşmasın diye herşeyi kendim yaptım

çok doğru söylüyorsunuz eşim hasta olmasın diye devamlı altan aldım geçim sıkıntısı çektim ona belli etmedim eşim 8 seneden beri 3 4 kez fatura yatırmıştır.o uğraşmasın diye herşeyi kendim yaptım

Benim annemde aynı sizin gibiydi babam ezdikçe ezdi kendini ilah sanardı.şimdi bulduğu ucuz kadına sesini çıkaramıyomuş babamı tanıyan herkes şokoldu herkes ondan korkardı..yani yapabilirlerse yapıyolar..yapamazlarsa yapamıyolar..

Allahım bu nasıl bişey ya noluyo bu erkeklere..Nasıl adam bunlar ya...Kelin merhemi olsa başına sürermiş canım malesef sana bi tavsiyem yok.Çünkü aynı durum bende de var.Bende şu an bekleme aşamasındayım neyi beklediğimi bilmeden.Ancak dertleşebiliriz yani :) Allah sabır versin...

Bipolarim ben de. Ilac kullaniyor mu bunun icin..

eşim şehir değiştirmemizden dolayı iş bulamadığından uzun bir süre çalışamadı
ben çalışıyordum.
o da evdeki diğer sorumlulukları üstlenmişti
gayet iyi idare ettik
ama sürekli çalışmaması evliliği yaralar bence.

Allahım bu nasıl bişey ya noluyo bu erkeklere..Nasıl adam bunlar ya...Kelin merhemi olsa başına sürermiş canım malesef sana bi tavsiyem yok.Çünkü aynı durum bende de var.Bende şu an bekleme aşamasındayım neyi beklediğimi bilmeden.Ancak dertleşebiliriz yani :) Allah sabır versin...

bi erkek çalışmadan nasıl durur ben anlamadım çalışmak istese iş çok ama çalışmıyor zor geliyormuş o bu lafı söylerken ben utanıyorum sanki yıllardır çalışıyor daha 30 yaşında

Back
X