Tek taş küpe

Gerçek pırlanta tabii ki anlaşılır,kendini belli eder.1000-1500 tl ye pırlanta tektaş olacağını düşünmüyorum.Olsa da miniciktir veya pırlanta değil zirkondur.Pırlanta tek taş yüzükten pay biçin ve fiyatı 2 ye katlayın.Yüzükte 1 taş,küpede 2 taş var:)
Bence almışken iyisini ve büyüğünü alın çünkü ileride değişilebilecek bir şey değil.Satıp büyüğünü alayım derseniz zarar edersiniz.
Pırlanta satanların siteleri ve katalogları yanıltıcı oluyor.Mağazaya gidip bakınca katalogdaki yüzük anca büyüteçle fotodaki haline benziyor:)

Değil mi ama bencede çok hoş duruyo sende al bitane:)
Eşimin başının etini yedim saatlerdir, kaça aldığını söylemiyor. Sertifikasını buldum ama fiyat yok:KK45: internetten baktım 750'ye bile var, sanırım böyle uygun bir şey alabilirim.

Taş alırken ağır satarken hafif bir ziynet esyasi. Yani almazsam icimde kalir diyorsanız alin ama bosuna para kaybi bence. Swarovski de gayet guzel parliyor ve iyi bir secenek olabilir. Annemler abime nisan bozulmadan 7.000e aldigi hic kullanilmamis bestasi sonrasinda 1.500e bile geri veremedi.
İkinci eli olsa alınır aslında

Tam olarak yazdıklarından özellikle de "belli olmaz diyorlar" " taksitle alıcam" " en küçük karatlısı ne kadardır" şu cümlelerden çekip aldığım kısımlar.

Sanki birşeyleri gösteriş amaçlı yapıyormuşsun gibi. Birilerine bak benim pırlantam var demek için. Böyle izlenim uyandırıyorsun karşıdan.

Ayrıca bir çift pırlanta tek taş küpe aman aman pahalı bişey değil karatına bağlı tabi ama devasa birşey istemiyorsan sertifikalı (atasay yada zen bakabilirsin) doğru düzgün bir şey 1500 tlyi geçmez.

Ayrıca üzerinde de pırlanta yazmıyor yani benim pırlanta küpelerim var demeden kimse pırlanta olduğunu ilk bakışta anlamaz.
Küpelerim pırlanta diye her yerde yayman lazm buda çok itici olacaktr.
Bunları neden mi söyledim çünkü pırlanta olmazsa benim içime sinmez çünkü zaten işe girene kadar hep sahte taş kullandım altın zaten asla kullanmam pırlanta daha asil geliyor bana
Başka işim kalmadı birilerine gösteriş mi yapıcam? Kaldı ki çoğu insan anlamaz farketmez bile.kendim için istiyorum kendime değer verdiğim için.
Ayrıca 1500 tlyi nasıl geçmez geçiyo geçen hafta kapalıçarşıda sordum, sen bulubilirsen 1500 tllik pırlanta gidip oradan alayım

Tek tas alıyorsan bozdurmucan durmak öyle baska alsan da. Benim tek tas yuzugüm iki bin bes yüz tl idi. Tasın büyüklüğüne göre değişiyor fiyat.

her bütçeye göre pırlanta var aman aman bi şey değil artık. yani bence pırlanta olduğunu insanların anlayıp anlamaması da önemli değil. benim için daha parlak durması, sertifikasının olması ve sorun yaşadığımda çözülebilmesi önemli. normal taş olunca da bağırıp kaçmıyor sonuçta
Benim içinde parlak olması önemli kaliteli dursun yani
Pırlanta olmasa da olur diyenlerdim. Ama bir kere takitktan sonra diger tastan farkini insan anliyor.
Eger gerçekten kullanacaginiz bir seyse alip kullanin.
bem taki cok seven vir insan degilim ancak aliyorsan da gercekten kullanaacgim seve seve bir seyi tercih ederdim.
Katılıyorum farkı anlayıncafa vazgeçemiyor

Yüzüğüm ve kolyem var tek taş. Bayağıda büyük sayılırlar. 10 sene kadar oldu alalı altınbaştan. Geçenlerde temizletmeye götürdüm verip başka birseyler alıyım dedim ilk aldığım fiyattan alıyorlar:KK43: ama pırlanta seven bir insan bozdurmaz zaten ben değer kaybı olarak görmüyorum. Bilezik falan alıyorsun ama kullanmıyorsun ( yani ben kullanmam)yatırım oluyor ancak. Pırlantanın değer kaybınıda taktığına sayacaksın.
Bence zaten pırlantayı satmak pek mantıklı değil yatırım için zaten altın var

Gerçek pırlanta tabii ki anlaşılır,kendini belli eder.1000-1500 tl ye pırlanta tektaş olacağını düşünmüyorum.Olsa da miniciktir veya pırlanta değil zirkondur.Pırlanta tek taş yüzükten pay biçin ve fiyatı 2 ye katlayın.Yüzükte 1 taş,küpede 2 taş var:)
Bence almışken iyisini ve büyüğünü alın çünkü ileride değişilebilecek bir şey değil.Satıp büyüğünü alayım derseniz zarar edersiniz.
Pırlanta satanların siteleri ve katalogları yanıltıcı oluyor.Mağazaya gidip bakınca katalogdaki yüzük anca büyüteçle fotodaki haline benziyor:)
Yok zaten büyük bişey iştemiyorum kana durmadın kulağımda minik olsada parlar zaten hoş durur diye düşünüyorum
Eşimin başının etini yedim saatlerdir, kaça aldığını söylemiyor. Sertifikasını buldum ama fiyat yok:KK45: internetten baktım 750'ye bile var, sanırım böyle uygun bir şey alabilirim.
750 mi marka mı bu peki

ben beştaş tektaş yüzük ve elmas yüzüğümü zenden aldım.ama değerinden fazla para verdim marka olduğu için daha sonra netten tavsiye üzerine emel diamond adlı siteden çok uygun fiyatlara elmas set aldım atasaya götürdüm kalitesi iyi dedi o sitede uygun tektaş küpelerde var ben de taksidim bitince almayı duşunuyorum ama kuyumda taksit maalesef 4 e kadar o yüzden hepsini birden ben de alamıyorum taksidi bittikçe alıyorum siteyi incelemeni tavsiye ederim ayrıca ankaradaysan kızılayda fahri kuyumculuk varmış yeğenim ordan uygun fiyata tektaş yüzük aldı .iyi araştır fiyatları arişe de bakabilirsin ama en az f pırlanta al düşük color gözle de belli oluyor bir de aldıktan sonra bır kuyumcuya baktır tekrar taşın kalitesini kırık bile olabiliyor bazen taş

ben beştaş tektaş yüzük ve elmas yüzüğümü zenden aldım.ama değerinden fazla para verdim marka olduğu için daha sonra netten tavsiye üzerine emel diamond adlı siteden çok uygun fiyatlara elmas set aldım atasaya götürdüm kalitesi iyi dedi o sitede uygun tektaş küpelerde var ben de taksidim bitince almayı duşunuyorum ama kuyumda taksit maalesef 4 e kadar o yüzden hepsini birden ben de alamıyorum taksidi bittikçe alıyorum siteyi incelemeni tavsiye ederim ayrıca ankaradaysan kızılayda fahri kuyumculuk varmış yeğenim ordan uygun fiyata tektaş yüzük aldı .iyi araştır fiyatları arişe de bakabilirsin ama en az f pırlanta al düşük color gözle de belli oluyor bir de aldıktan sonra bır kuyumcuya baktır tekrar taşın kalitesini kırık bile olabiliyor bazen taş
Tşk ederim
Evet iyice araştırıp öyle almak gerekir bencede

Bunları neden mi söyledim çünkü pırlanta olmazsa benim içime sinmez çünkü zaten işe girene kadar hep sahte taş kullandım altın zaten asla kullanmam pırlanta daha asil geliyor bana
Başka işim kalmadı birilerine gösteriş mi yapıcam? Kaldı ki çoğu insan anlamaz farketmez bile.kendim için istiyorum kendime değer verdiğim için.
Ayrıca 1500 tlyi nasıl geçmez geçiyo geçen hafta kapalıçarşıda sordum, sen bulubilirsen 1500 tllik pırlanta gidip oradan alayım

Dediğim gibi her biri 1 karat bakıyorsan tabiki 10 binliradan aşşağı çıkamazsın işin içinden.

iki küpe toplam o.50 yada 0.60 karat gayet yeterli bir büyüklük hem günlük işte takarsın hem spor giyimlede olur hem de davetlerde takarsın sadece özel günde takılan pırlantaları sevmiyorum ben insan avm ye pazara bile gitse takmalı keyfince

image.webp Bu nasıl sizce ??

Back
X