Tek taş pırlanta?

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108
Merhaba arkadaşlar.Sizlere sormak istediğim bir soru var.Sevgilim 15 tatilde ailesiyle bize gelicek tanışmak için.Ne olur ne olmaz hazırlıklı gelmek istiyorum dedi.Ve bu sebeple de tek taş pırlanta almak istediğini söyledi.Benim çok kolay beğenen biri olmadığımı bildiği için de yüzüğü benim seçmemi istedi.Tek taş evlenme teklifinde verilir demeyin,teklifi yaparken farklı bi yüzük almıştı,o zaten parmağımda.Şimdi size sormak istediğim şu arkadaşlar.Hem pırlanta olsun istiyorum,hem de çok pahalı olmasın istiyorum.Yani en fazla 2500 tl civarı..Azönce reklamlarda bi markanın 1 karatlık damla tek taş yüzüğünün 1490 tl olduğunu gördüm.Sitesine girdim baktım ama pek bişey anlayamadım.Araştırdım,1 karatlık pırlantalar çooook pahalı.Peki neden o yüzük o kadar ucuz?Bu konuda bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler :)

kız kuyumcumu kocan yoksa:KK53::KK53:
Yok,çok zenginiz biz . 10 parmagimda 10 pırlanta var:KK70:kuyumcu bir arkadaş söylemişti,pırlanta parcaciklarindan yüzükler çok daha uygun oluyor demişti. Kırılan veya kucultulen taşların artiklarini degerlendiriyorlarmis.

Yok,çok zenginiz biz . 10 parmagimda 10 pırlanta var:KK70:kuyumcu bir arkadaş söylemişti,pırlanta parcaciklarindan yüzükler çok daha uygun oluyor demişti. Kırılan veya kucultulen taşların artiklarini degerlendiriyorlarmis.
konu sahibi arkadaş iyi günlerde kullansın..2003 te evlenirken 2000 tl kadardı beğendiğim..almamıştık..iyikide almamışız..çok masraflı oluyor evlilik olayları..

konu sahibi arkadaş iyi günlerde kullansın..2003 te evlenirken 2000 tl kadardı beğendiğim..almamıştık..iyikide almamışız..çok masraflı oluyor evlilik olayları..
Bozduracagindan değil de,alırken para ediyor satarken hiç. Ayrıca konu sahibi arkadas taş kaliteside düşük olabilir

Merhaba arkadaşlar.Sizlere sormak istediğim bir soru var.Sevgilim 15 tatilde ailesiyle bize gelicek tanışmak için.Ne olur ne olmaz hazırlıklı gelmek istiyorum dedi.Ve bu sebeple de tek taş pırlanta almak istediğini söyledi.Benim çok kolay beğenen biri olmadığımı bildiği için de yüzüğü benim seçmemi istedi.Tek taş evlenme teklifinde verilir demeyin,teklifi yaparken farklı bi yüzük almıştı,o zaten parmağımda.Şimdi size sormak istediğim şu arkadaşlar.Hem pırlanta olsun istiyorum,hem de çok pahalı olmasın istiyorum.Yani en fazla 2500 tl civarı..Azönce reklamlarda bi markanın 1 karatlık damla tek taş yüzüğünün 1490 tl olduğunu gördüm.Sitesine girdim baktım ama pek bişey anlayamadım.Araştırdım,1 karatlık pırlantalar çooook pahalı.Peki neden o yüzük o kadar ucuz?Bu konuda bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler :)
ben de pek kolay beğenen biri değilim ama yeter ki pırlanta alsın sevgilim bana, güzeline çirkinine bakmam. ay güzel hayaller kurdurdun bana çok şanslısın :KK49:

Pırlanta satarken para etmiyor mu?
aldığın gibi satamazsın..100 de 40 kaybeder sanırım..o 1400 olanı alın..gerçek pırlanta olması şart değil bence..şartlar süper değilse..yeni evlilere çok nazar değer..ne bileyim temkinli olmakta fayda var..

Evet coronet yazıyordu.Yani gerçek pırlanta değil mi?
Üzüldüm ya,sevinmiştim ben de :KK43:
Peki bana tavsiyeleriniz nedir?
Evet, coronet dedikleri pırlanta efekt taş. Ama ne fark eder ki?

Normal pırlanta istiyorsanız o fiyata .3 ct civarında alabilir.

Not: Bilindik bir markanın 1 ct pırlantası 6 ay önce 12 bin TL idi. Ki onun üzerine dolar çok yükseldi. Öyle düşünün; çok büyük taş beklemeyin.

Evet coronet yazıyordu.Yani gerçek pırlanta değil mi?
Üzüldüm ya,sevinmiştim ben de :KK43:
Peki bana tavsiyeleriniz nedir?

Pırlanta değil sanırım, yada değerli farlı bi parlak taştır bilmiyorum inan, tektaş alanım yok :)

Ama 2500e güzel pırlanta yüzük alabilirsin. Bütçen fena değil. Nette baktıkların marka olduğundan pahalı. Güvendiğin bi çarşı kuyumcusuna git, çok çeşitli bulursun.

Teşekkür ederim arkadaşlar.Gerçekten bu konuda hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum..Ben hani ilerde elimde değerli bişey bulunsun,Allah korusun ilerde çok kötü bi durumla karşılaşırsam bozdururum diye düşündüğüm için pırlanta istemiştim.(Bu yüzük satılır mı demeyin.Annem ameliyat olacağı sıra hastaneden 5000 tl istediler ve o anda bulamadık.bu gibi durumlardan bahsediyorum,diğer türlü ben de satmam.) Eğer bozdururken çok fazla değer kaybedecekse pırlanta almaya da gerek yok demek ki..

Back
X