Tek taş ve beştaş uyumlu modelleri

cityangel

BAL KÜPÜ
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
270
1
kızlar biraz pahalı oluyor ama tektaş üzerine 5 taş artık alyans biliosunuz ki ve inanılmaz havalı duruyor bide tektaş bir kolye ve küpeyle mütiş oluyor
ve pırlanta gerçektende çok farklı duruyor 3 yıllık evliyim hala parıl parıl ve kıymetli herkes sorar mutlaka bi kere alın tam olsun....
 

Eklentiler

  • $DSC03165 (500 x 375).jpg
    $DSC03165 (500 x 375).jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 16.357
  • $DSC03167 (500 x 375).jpg
    $DSC03167 (500 x 375).jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 22.404
Son düzenleme:
evet ya..bende çok severim tek taş ve sırataşlarımı..
bilezik yerine bencede alınabiliyorsa pırlanta bu iki yüzük alsın evlenecek kızlarımız..
bilezikler bir şekilde gider sanırım ama buna kıyamazsınız..
benimkilerde ekte..
opuyorumnanaktan
 
kızlar moralim bozuldu:KK43: alyansım taşlıydı 5 taş taşım düştü çarşafları yatağın bazasına geçireyim derken çokk üzgünüm bi taşa bile sahip çıkamadım:KK43:
 
canım sertifikası ve garantisiyle götür takae-rlar senin hatan değilki üzerinden kamyon geçse bile bişi olmaması lazım benim kuyumcum öyle dio atasaydan almıştım ben
 
evet bende bi kere zümrütlü yüzüğüm vardı ordan zümrüt bi taş düşmütü çıldırcaktım:)
gittim hemen taktılar üstelik nerde nasıl düştüğünüde bilmiodum taş yoktu yani ortada kendileri ücretsiz yeni taş taktılar.... ben kirlenmeye basladığında bile üzülüorum hemen parlatmaya götürüyorumm:)
 
Evet bende çok seviyorum gerçekten . Çok şık duruyor.
Özellikle sıra taş olanopuyorumnanaktan
 
yaa benmde tek taş pırlantam var ama bende yanına istiyorm 5 taş yada 7 taş çok şık duruyo gerçkten..sevdiceemii kandırmam lazm :asigim:
 
iki yüzükte harika ama ben ikisini aynı parmağa üstüste çok yakıştıramadım.tabi benim fikrim bu.
 
benim de 5 taşım ve tek taşım var çok güzel duruyor ama ben ikisini bir araya takmıyorum. benim 5 yaşımın altındada taşlar. profil resmimde biraz görünüyor. fırsatım olursa çeker koyarım. görenlerde çok beğeniyor.
 
Ben de ikisini aynı anda takmayı pek hoş bulmadım

Zaten 5 taşlı yüzük alyans yerine geçtiğinden tek takılması

ya da beyaz altınlı bir alyansla takılması daha estetik duruyor-bence-
 
normalde tek taş ve 5 taş aynı anda kullanılmaz. çünkü ikisi de özel günlerde alyans yerine kullanılır. özellikle 5 taş veya 7 taş tabii.. şahsen ben beğenmiyorum ikisinin bir arada kullanılmasını. zevk meselesi tabii..
 
pırlanta insan kendısı alınca hıc degerlı gelmıyo ama eşi alınca cok degerlı oluyo benım kocişim gıdıp kuyumcudan almıyo kendısı pırlanta mıhlayıcısı altınını alıyo pırlantasını alıyo kendı ellerıyle yapıyo benım takılarımı ben 5 taş ve 7 taş severım faakt anlamlı degıl 5 tas ve 7 taş fantezi yüzük sınıfına gırıyo oysakı 3 taş ve tek tas 3 taş dünüm bu gunum yarınımsın demek tek taş ise dünyada teksın eşin benzerın yok demek eşim geçen gün bana süpriz yapmış bir tane tek taş kolye görunce cok mutlu oldum bnmde tektaşlarım ve sıra taşım var kolyem var küpelerım var falan fılan ama şimdi bırtane yuzuk ypıyo bana sıra taş 3 sıra zümrüt yakut ve safir gelsın resmını ceker eklerım
 
tam tur cok sevıyorum ben :asigim:
5 tası da begenıyorum :)
pırlanta cok zarıf bır sey ya..ama ben aquamarinleri de cok begenıyorum :) anneannecıgım sagolsun cok begendıgımı bıldıgı ıcın almıs kupe ve yuzuk :) yuzugu daha takamıyorum...nısanlı sozlu vs olmadıgım ıcın sag elde yuzuk bıraz ozentılık gıbı gelıyor bana :çok üzgünüm: ama ne zaman kı sozlenırım ya nısanlanırıııııımmmmm ıste o zaman hıc cıkartmıycam tek tasımla aquamarinimi :KK70: :KK70:
 
tek tasta da bu modeller hosuma gıdıyor :)
alyansta da dıgerı
 

Eklentiler

  • $Tiffanytt14.jpg
    $Tiffanytt14.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 847
  • $B-4164~1.JPG
    $B-4164~1.JPG
    21,1 KB · Görüntüleme: 391
  • $pl17.jpg
    $pl17.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 467
Son düzenleme:
X