• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tek sorunları dinleyelim .....

açtığım çeyiz topiğinin ilk mesajını düzenleyip resim eklemek istiyorum ama olmuyo
KK'nın bu haliyle ağlayamıyorum bile hayat çok çekilmez oldu:(

herkeste olan meslek bölümü bende niye görünmüyor ki ?Profilimde işaretli ,kayıtlı ama gözükmüyor

herkeste olan meslek bölümü bende niye görünmüyor ki ?Profilimde işaretli ,kayıtlı ama gözükmüyor

Adsız.webp
Adsız.webp

açtığım çeyiz topiğinin ilk mesajını düzenleyip resim eklemek istiyorum ama olmuyo
KK'nın bu haliyle ağlayamıyorum bile hayat çok çekilmez oldu:(
Altta Dosya yükle ye basıyoruz.Pc den resimi seçiyoruz,resimin büyükmü küçükmü olacağını ayarlayıp yolluyoruz

mesajım alıntılandığında yine özel mesaj olarakmı geliyo yoksa bu bildirimlerdemi çıkıyo beni kimse alıntılamamış yada alıntılamışsada bu karmaşada ben görmüyorum:eek:

Eki Görüntüle 1215335 Eki Görüntüle 1215336

Altta Dosya yükle ye basıyoruz.Pc den resimi seçiyoruz,resimin büyükmü küçükmü olacağını ayarlayıp yolluyoruz
teşekkür ederim ama ben yazdığım ilk mesaı düzenleyip aldıklarımı ilk sayfada topluyordum
şimdi ilk mesajı düzenlemek istediğimde...
Aşağıdaki Hata Oluştu:
20 sayısından fazla resim içermeyen bir mesaj yazınız.
bu hatayla karşılaşıyorum:(

Bende beceremedim bu yeni halıni kullanmayı bide ödül almişim ama niye aldım aldım göremiiyorumkı yardımci olurmusunuz merak ettım

mesajım alıntılandığında yine özel mesaj olarakmı geliyo yoksa bu bildirimlerdemi çıkıyo beni kimse alıntılamamış yada alıntılamışsada bu karmaşada ben görmüyorum:eek:

Bende beceremedim bu yeni halıni kullanmayı bide ödül almişim ama niye aldım aldım göremiiyorumkı yardımci olurmusunuz merak ettım
Bildirimler
Adsız.webp

teşekkür ederim ama ben yazdığım ilk mesaı düzenleyip aldıklarımı ilk sayfada topluyordum
şimdi ilk mesajı düzenlemek istediğimde...
Aşağıdaki Hata Oluştu:
20 sayısından fazla resim içermeyen bir mesaj yazınız.
bu hatayla karşılaşıyorum:(
Bunu bilemiyrüm
cocos_acc.gif

Şu eskiden alt ileti dediğimiz kısmı nereden değiştirebileceğimi bulamadım ben :( Bir de ödül puanı nedir ?

bende de resimlerin bazıları açılıyor bazıları hiçbir şekilde görüntülenemiyor eski hali daha güzeldi kullanımın daha rahat olduğu yerler zorlaştırılmış bazı yerlerdeki değişimler kullanışlı olmuş ama eski hali tercihimdir. ifadelerin kısıtlanması mesela kötü olmuş.

benimde dogum günüm yanlıs .. :eek:
birde siteyi hic cözemedim nolmus böyle :confused:

Buraya ne olmuş allahaşkına böyle.
Alıntı yapıp cevaplayamıyoruz
Smiliey lerimiz yok
Albümler yok
İmzalar yok
Herşey karman çorman olmuş bu eksiklikler giderilicektir inşallah ya neden böyle yaptınız ya

yıllar önce eklemiş olduğum ve kaldırdığım imza şuan gözüküyor ve kaldıramıyorum :mad: toplu halde alıntı yapamıyoruz. karman çorman olmuş. ne gerek vardı ki. :confused:

Back
X