- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altta Dosya yükle ye basıyoruz.Pc den resimi seçiyoruz,resimin büyükmü küçükmü olacağını ayarlayıp yolluyoruzaçtığım çeyiz topiğinin ilk mesajını düzenleyip resim eklemek istiyorum ama olmuyo
KK'nın bu haliyle ağlayamıyorum bile hayat çok çekilmez oldu![]()
teşekkür ederim ama ben yazdığım ilk mesaı düzenleyip aldıklarımı ilk sayfada topluyordumEki Görüntüle 1215335 Eki Görüntüle 1215336
Altta Dosya yükle ye basıyoruz.Pc den resimi seçiyoruz,resimin büyükmü küçükmü olacağını ayarlayıp yolluyoruz
mesajım alıntılandığında yine özel mesaj olarakmı geliyo yoksa bu bildirimlerdemi çıkıyo beni kimse alıntılamamış yada alıntılamışsada bu karmaşada ben görmüyorum![]()
BildirimlerBende beceremedim bu yeni halıni kullanmayı bide ödül almişim ama niye aldım aldım göremiiyorumkı yardımci olurmusunuz merak ettım
Bunu bilemiyrümteşekkür ederim ama ben yazdığım ilk mesaı düzenleyip aldıklarımı ilk sayfada topluyordum
şimdi ilk mesajı düzenlemek istediğimde...
Aşağıdaki Hata Oluştu:
20 sayısından fazla resim içermeyen bir mesaj yazınız.
bu hatayla karşılaşıyorum![]()
Daha önce rütbelerde çiçek isimleri yazıyordu şimdi böyle yazıyor olabilir.Mesaj sayısına göreAvatarda yazan 2xx üye nedemek bilen varmı