Tek tek sorunları dinleyelim .....

Simdi icinizden biri maddeler halinde bana eksiklikleri yazarsa cok sevinirim.
Zira sayfalar dolusu olmus olmamis mesajlari tum enerjimizi aliyor

Tespitlerimizi senden alıntı yaparak bildirsek uygun olur mu? :)

O zaman cepler için ful site seçeneği olması iyi olur patron herkes pcden girmiyor çünkü özellikle reklamlar çok kötü cepten girince kolay gelsin

*Çoklu alıntıda tik isteniyor (bana göre gerek yok )
*Durum mesajları değişmiyor
*Bazı üyelerin niklerinde değişim var
*Online forum takip isteniyor
*Konuda online olanlar konu içinde görünmüyor
*Konu sahibi her mesaj başlığında görünmüyor eskisi gibi
*"Avatarlar hareket etmiyor ve çok küçük" deniyor
*Konu içinde mesaj yazan üyelerin online olduğunu gösteren yeşil ışık yok (ya da ç.içi ç.dışı yazısı)
*Sayfanın en altında yukarı çık (hızlı) butonu yok
*Profilde "profilimi kimler görüntülemiş" bölümü isteniyor
*Evlilik-gebelik takvimleri görünmüyormuş
*"Pro üyelerin rengi eskisi gibi farklı olacak mı?" diye soruluyor
*Albümler bölümü yok
*"Bu mesaj düzenlendi" notu düşülmesini isteniyor düzenlenen mesajlara, yanlış anlaşma olmaması açısından
*İmza ayarları olmalı
*Herkes kendi profilinde arkadaşlarının mesaj akışlarını görmek istiyor
*Mesaj olarak gelen "filanca yazınız alıntılandı, görmek için linke tıklayın" kısmındaki linke tıklanmıyor.
*Ana sayfada, frum istatistiklerinin altına ya da üst kısmına, yeni açılan konular, yeni yazılan mesajlar gibi takribi 10 konuluk ve yeni mesaj-konu yazıldıkça güncellenen bir bölüm olmalı. Bu, üyeler için kolaylık olur..

pro üyelere özel olan profili düzenleme seçeneği yok. arka planı renklerini falan değiştirebiliyorduk.
arkadaşlarımın yazdığı konular beslemelerde çıkıyor önceki gibi profilde gözükmesi konuyu takip açısından daha iyiydi.

Kazen bunlar benden herkes sıralarsa sorunları daha net sonuçlar çıkar

1- pro üyeler tekrar farklı renk olcakmı yazı rengi sabitleme vs olacak mı ?
2- smileylar gelecek mi ?
3- göz yorucu sayfalar
4- fazla reklamlar
5- açtıgımız konuları görememe, yazdıgımız msjlarda eksiklikler
6- atılan fotoların çok küçük gözükmesi
7- hamilelik takvimi, asker evlilik vs çizelgesindeki sıkıntılar
8- bazı üyelerin nicklerinde ki hatalar xxx falan eklenmiş
9- arkadaş listesi takibini rahatlıkla görememe besmele gibi saçma bi isme tıklamak zorunda kalma
10- albümlerin olmaması
11- çoklu alıntı yapmanın zor olması
12- konuyu kimlerin okudugunu görememe
13- resim eklerken çok küçük ekleniyor ille üzerine tıklamak gerekiyor bu konu çok sıkıntı ve o resmi alıntı yaptıgıızda eklenmiş resmin önizlemesi olarak gözüküyor bit pazarı perişan haldeee
14- kimlerin online oldugunu görememe

Konuda birine cevap yazıldığı zaman son sayfaya yönlendirmiyor. Hangi sayfayı okuyorsan orada kalıyorsun. Bence bu kötü. Mesela 19 sayfalık konunun 14. sayfasındasın, alıntı yapıp cevap verdiğinde son sayfaya yönlensin.

+ Kişinin online olup olmadığı belli olsun. Eskisinde nickin yanında yeşil ışık yanıyordu mesela.

Bildiğim cevapları vererek yardımcı olmak istedim :)

bende şöyle cevap vereyim o halde :)
açtıgım konuya nerden bakmayı biliyorum ama açtıgım konular gözükmüyor şuan çogu kişide bu sorun var
foto eklemeyi denicem birazdan dediğiniz gibi, ama bi yandan da benim dediğim gibi o fotuyu alıntı yapınca eklenmiş resim diye çıkıyor bu büyük sıkıntı
kimlerin online oldugunu açıp anasayfaya bakmak zor olur herkesin yanında yine yeşil ışık yanması daha mantıklı bence
çoklu alıntı yaparken sadece bi sayfadaki çoklu alıntı yapılabiliyor bi önceki sayfadan alıntı yapmak isteyince gidiyor alıntı 2 sayfadan birden alıntı yapılmıyor yani

ayrıca resim eklemeyi denedim büyük resim diyincede çok büyük ekleniyor büyük alan kaplıyor
küçük resimde minnacık oluyor
eskiden orta boyutta eklenirdi çok yer kaplamazdı üstüne tıklayınca da büyürdü

Bende açtığım konular da yazdığım mesajlar da görünüyor. Burada teknik bir sorun var o halde..
Evet alıntılamada eklenmis resim önizlemesi olarak görünüyor.
Yeşil ışık olayını ben de yaptığım listede belirttim, haklısın.
Farklı sayfalardan alıntılamada da haklısın, eski alıntı yok oluyor :)

Bunun ayarlaması yapıldığında eklenmiş resim forum yönetiminin ayarladığı uygun boyutta olacaktır, ona da bakarlar sanırım :)

pro üyelere hayırlı olsun düzelmişler biz de katılımcıyız

binlerce üye akıllarda tek soru: forum eski haline döncek mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…