Tespitlerimizi senden alıntı yaparak bildirsek uygun olur mu? :)*Mesaj olarak gelen "filanca yazınız alıntılandı, görmek için linke tıklayın" kısmındaki linke tıklanmıyor.
* Durum mesajları değiştirilemiyor.
*Online takip bölümü muhtemelen istenir.
*Çoklu cevaplamada alıntı butonu olmalı..
*İmza ayarları yok..
*Bilgisayarımızdan resim yükleme yok.
Buldukça yazarım :)
Tabiki :) Ben de şimdi bir liste hazırlamaya çalışıyordum :)Tespitlerimizi senden alıntı yaparak bildirsek uygun olur mu? :)
O zaman cepler için ful site seçeneği olması iyi olur patronBen diyorum hadimim siz diyorsunuz oglun kizi neyin var ? Yeni site 1 aydir test ediliyor. Pro uyelere bunu sorabilirsiniz. Mevcut site 5 sene oncenin teknolojisine sahipti mobile cihazlar icin hic kullanisli degildi.
Su asamada onceligi fonksiyonlara verdik, istenilen fonksiyonlar tamamlaninca menude yerlerini alacaktir.
Ricam eksikleri dile getirin biz sira ile cozum uretelim.
Olmus mu olmamis mi diye sormuyorum ricam cok net su fonksiyon nerede su olsa cok daha kullanisli olur. Gibi her turlu oneriye acigiz. Elestiri yapacaksaniz demokratik davranip buna ait bir baslik acin ki elestirileri de goz onunde bulunduralim. Burasi bunun yeri degil
Simdi icinizden biri maddeler halinde bana eksiklikleri yazarsa cok sevinirim.
Zira sayfalar dolusu olmus olmamis mesajlari tum enerjimizi aliyor
Simdi icinizden biri maddeler halinde bana eksiklikleri yazarsa cok sevinirim.
Zira sayfalar dolusu olmus olmamis mesajlari tum enerjimizi aliyor
Kazen bunlar benden herkes sıralarsa sorunları daha net sonuçlar çıkar
5- açtıgımız konuları görememe, yazdıgımız msjlarda eksiklikler
Açtığın konuları profiline gir, gönderiler kısmına bas, en altta yazdığın tüm mesajları ve açtığın tüm konuları listele yazısını tıkla, çıkar.
6- atılan fotoların çok küçük gözükmesi
Atılan fotolar mesaja eklendiğinde "tam resim" butonu tıklanmazsa küçük çıkar, bu o resmi koyanın hatasıdır.
11- çoklu alıntı yapmanın zor olması
Aslında pek de zor değil, tik yerine alıntılamak istediğin her mesajın cevapla butonuna tıklıyorsun.
13- resim eklerken çok küçük ekleniyor ille üzerine tıklamak gerekiyor bu konu çok sıkıntı ve o resmi alıntı yaptıgıızda eklenmiş resmin önizlemesi olarak gözüküyor bit pazarı perişan haldeee
Dediğim gibi resmi ekledikten sonra "Tam Resim" butonua tıklarsan resim büyük görüntülenir.
14- kimlerin online oldugunu görememe
Kimlerin online olduğu ana sayfada sağ tarafta görünüyor
Bildiğim cevapları vererek yardımcı olmak istedim :)
ayrıca resim eklemeyi denedim büyük resim diyincede çok büyük ekleniyor büyük alan kaplıyorBildiğim cevapları vererek yardımcı olmak istedim :)
bende şöyle cevap vereyim o halde :)
açtıgım konuya nerden bakmayı biliyorum ama açtıgım konular gözükmüyor şuan çogu kişide bu sorun var
foto eklemeyi denicem birazdan dediğiniz gibi, ama bi yandan da benim dediğim gibi o fotuyu alıntı yapınca eklenmiş resim diye çıkıyor bu büyük sıkıntı
kimlerin online oldugunu açıp anasayfaya bakmak zor olur herkesin yanında yine yeşil ışık yanması daha mantıklı bence
çoklu alıntı yaparken sadece bi sayfadaki çoklu alıntı yapılabiliyor bi önceki sayfadan alıntı yapmak isteyince gidiyor alıntı 2 sayfadan birden alıntı yapılmıyor yani
Bunun ayarlaması yapıldığında eklenmiş resim forum yönetiminin ayarladığı uygun boyutta olacaktır, ona da bakarlar sanırım :)ayrıca resim eklemeyi denedim büyük resim diyincede çok büyük ekleniyor büyük alan kaplıyor
küçük resimde minnacık oluyor
eskiden orta boyutta eklenirdi çok yer kaplamazdı üstüne tıklayınca da büyürdü
umuyorumBunun ayarlaması yapıldığında eklenmiş resim forum yönetiminin ayarladığı uygun boyutta olacaktır, ona da bakarlar sanırım :)
Hadii, alışınca eskisi hemen unutulacaktır :) Yenilik iyidir. Ne demişler: "Tebdil-i mekanda ferahlık vardır"umuyorum
Hadii, alışınca eskisi hemen unutulacaktır :) Yenilik iyidir. Ne demişler: "Tebdil-i mekanda ferahlık vardır"
kadınlar değişiklik sever ama bu bizle fazla oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?