itiraf ediyorum siteyi ilk açtıgımda baktım imza ekleniyordu ekledim bende hemen açıklıktan faydalanıp
pro değilim geri almayın imzamıııııııııı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?search/21073/şuan bakar kör oldum sanırım. göremedım.
göremedım ben maalesef.
Sayın Bibibella
Cep telefonunu yan çevirirmisin ? Alan küçüldüğü zaman imzalar yok oluyor. Yer kaplamasın diye...
Link açılmıyor mu?göremedım ben maalesef.
açıldı, ama hata dıyor .Link açılmıyor mu?
Canım pek agresif gördüm seni..Biraz hoşgörü..Alışıyoruz,araştirip buluyoruz işte yavaş yavaşaçtıgım konular hangı cehennemde acaba şuan
kaç gundur bır görüşemedık kendılerıyle.
Evet düzeldi ama ben yan kullanamıyorum ki cebi ;( cepten hep böylemi olucak patron pcden herşeyi detaylı görüyoruz cepten olmuyorSayın Bibibella
Cep telefonunu yan çevirirmisin ? Alan küçüldüğü zaman imzalar yok oluyor. Yer kaplamasın diye...
evet agresifim...Canım pek agresif gördüm seni..Biraz hoşgörü..Alışıyoruz,araştirip buluyoruz işte yavaş yavaş
itiraf ediyorum siteyi ilk açtıgımda baktım imza ekleniyordu ekledim bende hemen açıklıktan faydalanıp
pro değilim geri almayın imzamıııııııııı
açılıyor link. ama hata dıyor
Oha süper bir jest patronüzgünüm size bir iyi bir de kötü haberim var !
kötü haber imzanızı siliyorum, iyi haber bu uyanıklığınızdan dolayı sizi pro yaptım gidin imzaya dilediğinizi yazın.
Cepten mi kullanıyorsun siteyiaçılıyor link. ama hata dıyor
hayır, pc .Cepten mi kullanıyorsun siteyi
Cepten mi kullanıyorsun siteyiaçılıyor link. ama hata dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?