Tek tek sorunları dinleyelim .....

Bir insanın akıllı davranması için üç yol vardır: Birincisi iyi düşünmektir, bu en soylusudur. İkincisi, taklit etmektir, bu en kolaydır. Üçüncüsü, denemiş olmaktır, bu en zorudur.

Sayın Bibibella
Cep telefonunu yan çevirirmisin ? Alan küçüldüğü zaman imzalar yok oluyor. Yer kaplamasın diye...
Evet düzeldi ama ben yan kullanamıyorum ki cebi ;( cepten hep böylemi olucak patron pcden herşeyi detaylı görüyoruz cepten olmuyor

itiraf ediyorum siteyi ilk açtıgımda baktım imza ekleniyordu ekledim bende hemen açıklıktan faydalanıp
pro değilim geri almayın imzamıııııııııı

üzgünüm size bir iyi bir de kötü haberim var !

kötü haber imzanızı siliyorum, iyi haber bu uyanıklığınızdan dolayı sizi pro yaptım gidin imzaya dilediğinizi yazın.

Şimdi farkettim üye altında yasadıgı yer ve meslek yazmayanlar online görünmeyenler mi? Ben online görüntümü kapattım onlar da kapandı çünkü.

Evet bende mobilden yazabiliyorum suan sukur ama uygulama daha guzeldi ona giremiyorum.. hadi bakim sirayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…