Tek tek sorunları dinleyelim .....

crying.gif

Bir de bir kısmı gözüküyor.

Çoklu alıntı gitti mi?

Birden fazla yorumlarda cevaplaya tıkladığın zaman hepsi aşağıda alıntı şeklinde çıkıyor. Pek anlatamadım ama bir dene bak :D

Ya bunlarda seker geldi bana ama cok azlar, yeri geldiginde eski smileylerla hicbir sey yazmadan bile derdimizi anlatirdik...

Aynen bizden biri gibi olmuştu onlar :D

Aynen, bunlar artsin, zamanla bunlara da alisiriz ;)
Alıntılamak istediğim mesajın altındaki cevapla ya basıp yaptım,
Kaç tane istersen o kadar mesaja cevapla diyosun.
Alintilamayi denedim, oldu sanirim bu sefer:D

Orayi burayi karistirirken birini rapor edersem kusura bakmayin:D:D

Birden fazla yorumlarda cevaplaya tıkladığın zaman hepsi aşağıda alıntı şeklinde çıkıyor. Pek anlatamadım ama bir dene bak :D

Yaptım..ama her defasında sayfa üstüne çıkmak gerekiyor..Rapor olayı iyi olmuş ama...
Munenin başının etini yiyceğim yeni bişey..Niye reddettin raporumuuuuuuu:D:D:D

Çoklu alıntı yapmayıda öğrendik tamamdır..:rolleyes:

berbat olmuş yenı halı.. diğer sitelerden farkı kalmamıs görüntü olarak. kknın tasarmını sevıyordum. çok kötü maalesef. sanki küçük bir yere sıkışmış gibi hissettım kendımı. ayrıca nerede yasadıgımız falan gösterılmek zorunda mı?

Ama şöyle bir sorun var, ben mesela ikinizi de alıntılamaya çalıştığımda "Cevapla diyorum", sayfanın otomatik olarak en altına yönlendiriliyorum cevap yazmam için. Sonra tekrar yukarı çıkıp alıntılamak istediklerimi tek tek bulmam gerekiyor her defasında. Çoklu alıntı böyle olacaksa gereksiz derecede yorucu olur.

Ama şöyle bir sorun var, ben mesela ikinizi de alıntılamaya çalıştığımda "Cevapla diyorum", sayfanın otomatik olarak en altına yönlendiriliyorum cevap yazmam için. Sonra tekrar yukarı çıkıp alıntılamak istediklerimi tek tek bulmam gerekiyor her defasında. Çoklu alıntı böyle olacaksa gereksiz derecede yorucu olur.
Evet maalesef..Her defasında üste çıkmak gerekiyor..Bunlar sanırım düzeltilir ya..
Eski haline biraz daha yaklaşsak bari :(

berbat olmuş yenı halı.. diğer sitelerden farkı kalmamıs görüntü olarak. kknın tasarmını sevıyordum. çok kötü maalesef. sanki küçük bir yere sıkışmış gibi hissettım kendımı. ayrıca nerede yasadıgımızı falan yazmak zorunda mıydınız?
Güzel olmuş bence ben en çok hız yönünden bir de profil dizaynına bayıldım ya hı birde beğen tuşu geri gelmiş çok rahatlıkla artık beğenebilicem..:rolleyes:

Çoklu alıntıyı bulamadım..Bulan biri yazıversin hayrına..
Altta konuyu okuyan üyeler yok..Heralde düzenlenir bunlar dimi?
Şu kontrol paneli benim canımdı ya :(

Bide yazı renkleri sabit galiba..o kısmı da bulamadım..
nasıl yaptın canım? ben yapamadım..
Med canım alıntılamak istediğin mesajlar için cevapla seçeneğine tıkla:rolleyes:

Güzel olmuş bence ben en çok hız yönünden bir de profil dizaynına bayıldım ya hı birde beğen tuşu geri gelmiş çok rahatlıkla artık beğenebilicem..:rolleyes:
heralde en guzel tarafı begenı bütonunun gerı gelmesıdır. ben begenmedım. diğer sitelerın tasarımını hiç begenmezdım. bu da öyle olmusş.

Back
X