Tek tek sorunları dinleyelim .....

Strese gerek yokmuş, herşey tek tek yoluna giriyor. Bu halini daha çok sevmeye başladım. Alkışlar eskiyle yetinmeyip, siteye yeni bir tarz getiren yönetime

Bu arada yeni sistemin bildirim ve anlık iletilemesi çok iyi...
Sayfa yenilemeye gerek kalmadan, facebook gibi, twitter gibi güncelliyor. (Burada el önde, eğilen, teşekkürümsü bir havası olan ifade kullanımı uygun olurdu evet. )

İki nokta üst üste parantez yapınca o bu smile çıkıyor, keşke öyle olmasaydı üst üste parantezin yeri ayrı, bazen tek başına onu kullanmak iyi oluyor.

Alıntı yaptıktan sonra vazgeçip site içi turlayıp geldiğimde yaptığım alıntı bekliyordu beni.
Sildim sayfayı yeniledim alıntı yazısı geri geldi.
Sanırım alıntıyı silsek dahi yeni mesajla cevapla yapmadan yok edemiyoruz.
Bu mesaj da bu nedenle yazılıp cevaplandı canımcım.

Arada boşluk bırakarak dene istersen...
: )
: ))
Oldu mu bilmiyorum..

İyi fikir : D

Smilelarda çok eksik var ama zamanla tamamlanır herhalde bir de eskisi gibi şeklinde olsa daha iyi olur. Öyle olunca diğer smilelarla rakamlarla karışmıyor.

Evet, aynen dediğin gibi, yani cevapla kutucuğumuzda ne varsa iyice okuyup gerekiyorsa silinecek şeyleri silmeliyiz, yoksa alakasız şeylere yorum yapmışız gibi olur

Sıkıntılarım : Avatarın hareketsizliği ve boyut karmaşaşı
Kişisel rütbe
Ve ticker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…