Makarnalar Tek tencerede Kıymalı Burgu Makarna-Filiz Burgu Makarna Sponsorluğunda

Ellerine sağlık Nun , çok güzel görünüyor , ben de yaparım arada ama soğan hiç katmadım , emeğine sağlık , başarılar diliyorum

Ellerine sağlık Munzevi Zencefil

Yeni bir şey öğrendiğim tariflere ayrı bir bayılıyorum :)

Bu şekilde hiç pişirmedim , deneyeceğim .

Kıyma sosun tüm lezzetini içine çeker o makarna ya ... hmmmm

Başarılar diliyorum canım.

Ellerine sağlık Nun , çok güzel görünüyor , ben de yaparım arada ama soğan hiç katmadım , emeğine sağlık , başarılar diliyorum
teşekkür ederim hannaz bende soğansız makarna denemedim hiç. Soğan güzel bir tat verir denemeni tavsiye ederim

teşekkür ederim aus. evet sosunda piştiği için lezzet daha çok işliyor içine.

Ricâ ederim , ben de yemeklerimi soğansız yapmam ama makarnada hiç denemedim , sarımsaklı domatesli sos yaparım da , makarnayı ilk defa deniycem
teşekkür ederim hannaz bende soğansız makarna denemedim hiç. Soğan güzel bir tat verir denemeni tavsiye ederim

teşekkür ederim aus. evet sosunda piştiği için lezzet daha çok işliyor içine.

Yaptım canım tarifini birebir yaptım tek fark ben tavuklu yaptım ve ben bu tarifi çok tuttum Ellerine sağlık güzelim..

Bu pisirme yontemini merak ediyorum ama denemedim hic. kesinlikle denicem.ellerine saglik.
teşekkür ederim ♡ sonucu burayada yazarsan sevinirim :)

pişirme yöntemi çok pratik ellerine sağlık başarılar
Teşekkür ederim ♡
Yaptım canım tarifini birebir yaptım tek fark ben tavuklu yaptım ve ben bu tarifi çok tuttum Ellerine sağlık güzelim..
Eki Görüntüle 1894481
oooo enfes olmuş beğendiğine sevindim:) tavuklu makarna hiç denemedim daha önce. Bende bunu deneyeceğim inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…