- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.268
- 208
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Umarım katılırsınkuzum ben tarife pek uymam kafadan atma yemek çok yaparım :)
çokda leziz olur
bu akşam bi deniyim :))) deniz kabuğu makarna bulursam daha süper olucu :)Umarım katılırsın
Vardır illaki markette. Bencede süper olucubu akşam bi deniyim :))) deniz kabuğu makarna bulursam daha süper olucu :)
akşama bakıcam canımmmVardır illaki markette. Bencede süper olucu
Meleğim sen katılacağını söyleseydin ben sana hatırlatırdımkuzummm evet katılacaktım hatta yaptımda kuzu tandır arpacık soğanlı :)))
ama katılmayı unuttummm bazen çok yoğun oluyorum uçuo beyin :)
nevoşum o ara bayram felan derken çok yoğundum :)Meleğim sen katılacağını söyleseydin ben sana hatırlatırdımMakarnalara bekliyorum
İnşaallah Meleğim bekliyorumnevoşum o ara bayram felan derken çok yoğundum :)
makarnalara katılcam sanırım :)
teşekkür ederim ♡Şahane görünüyor ellerinize sağlık ve başarılar...
teşekkür ederim hannazEllerine sağlık Nun , çok güzel görünüyor , ben de yaparım arada ama soğan hiç katmadım , emeğine sağlık , başarılar diliyorum
teşekkür ederim aus.Ellerine sağlıkMunzevi Zencefil
Yeni bir şey öğrendiğim tariflere ayrı bir bayılıyorum :)
Bu şekilde hiç pişirmedim , deneyeceğim .
Kıyma sosun tüm lezzetini içine çeker o makarna ya ... hmmmm
Başarılar diliyorum canım.
teşekkür ederim hannazbende soğansız makarna denemedim hiç. Soğan güzel bir tat verir denemeni tavsiye ederim
teşekkür ederim aus.evet sosunda piştiği için lezzet daha çok işliyor içine.
Yaptım canım tarifini birebir yaptım tek fark ben tavuklu yaptım ve ben bu tarifi çok tuttum Ellerine sağlık güzelim..Selam herkese. Makarna haşlamaya sonMakarnayı sosuyla pişirmeye evet İlk kez denedim bende hem kolay hem tadı daha güzel oldu
Malzemeler
makarna paketinin 2/3 oranını kullandım.
soğan
sarımsak
iki domates
baharatlar
kıyma
Eki Görüntüle 1892059
Eki Görüntüle 1892061
Tencereye kıymayı alıyoruz. pişmeye yakın soğan rendesini ve sarımsak rendesini ekliyoruz.
Eki Görüntüle 1892062
biraz daha pişirip domates rendesi ve baharatları ekliyoruz.Ben baharat olarak kekik kimyon karabiber tercih ettim.
Eki Görüntüle 1892063
Eki Görüntüle 1892063
biraz daha salçalı sevenler bi miktar salça katabilir.İki domates az gelebilir çünkü sizlere.
Eki Görüntüle 1892065
Biraz daha pişirip iki bardak su ekliyoruz. Normalde iki baardak su yetiyor makarnanın diriliği için. Ama biz diri sevmediğimiz için üç bardak su kullandım.
Eki Görüntüle 1892066
Kaynamaya başlayınca makarnayı ilave ediyoruz.
Eki Görüntüle 1892067
Altını kısıp makarnalar suyunu çekince yemeğimiz hazır
Eki Görüntüle 1892072
Eki Görüntüle 1892073
Eki Görüntüle 1892074
Eki Görüntüle 1892076
Eki Görüntüle 1892077
teşekkür ederim ♡ sonucu burayada yazarsan sevinirim :)Bu pisirme yontemini merak ediyorum ama denemedim hic. kesinlikle denicem.ellerine saglik.
Teşekkür ederim ♡pişirme yöntemi çok pratik ellerine sağlık başarılar
oooo enfes olmuş beğendiğine sevindim:) tavuklu makarna hiç denemedim daha önce. Bende bunu deneyeceğim inşallah:)Yaptım canım tarifini birebir yaptım tek fark ben tavuklu yaptım ve ben bu tarifi çok tuttum Ellerine sağlık güzelim..
Eki Görüntüle 1894481
Teşekkür ederimTarif kolay ve değişik sunumda çok güzel ben tuttum ilk fırsatta yeğenlerime yapmayı düşünüyorum ellerinize sağlıkbaşarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?