- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
teşekkür ederim ♡♡ turşuyla gerçekten mükemmel :)Yarışmada başarılar dilerim canım.
Çok iştah açıcı, turşuyla zaten mikemmelll olur. Ellerine sağlık
makarna kategorisi bitince başlayın bence diyeteBen en iyisi pazartesi başlayım diyete, bu aksam makarna yemek farz oldu
ellerine sağlık çok çok guzel gorunuyor
neeeBak bak heleee nun hanıma bak
teşekkür ederim canım nevrestem ♡♡ güzel oldu yaYine aklımı başımdan alan bir tarif ile gelmişsin
Bende suyunu dökmem ama bu şekil hiç yapmadım..Mutlaka deneyeceğim
Yarışmada bol şans diliyorum
Ayy nasıl mutlu oldum nasılÖncelikle makarna mı yaptın?Diye küçümseyici tonla kurduğum cümle için özür dileyerek, bu enfes görüntü karşısında ceketimi ilikliyorum.
Eline emeğine sağlık, menümü değiştirdim akşam yemeği için tarifini denemeyi düşüyorum, senin ki kadar güzel olmayacaktır farkındayım ama çok canım istedi :)
Yarışmada başarılar
Ya işte akşam yemeği için kendi halimde fasulye kırıyordum (Babel Babel) dedim ki bi foruma gidip bakayım, yarışma için ne şaheserler yapılmışAyy nasıl mutlu oldum nasılsenin yorumunu görünce çok sürpriz oldu nasıl şaşırdım Girmiyormusun artık foruma ama nedeeen kii
Ellerine sağlık canım.Bugünkü makarnaların hepsi yemek sayfasından çıkmış gibi çok güzel.Kuskus makarnayı bu şekilde denedim ama diğer makarnaları denememiştim.Çok iştah çekici duruyor,başarılar dilerim.Sen ne zaman yapacaksın dersen döverim seniSelam herkese. Makarna haşlamaya sonMakarnayı sosuyla pişirmeye evet İlk kez denedim bende hem kolay hem tadı daha güzel oldu
Malzemeler
makarna paketinin 2/3 oranını kullandım.
soğan
sarımsak
iki domates
baharatlar
kıyma
Eki Görüntüle 1892059
Eki Görüntüle 1892061
Tencereye kıymayı alıyoruz. pişmeye yakın soğan rendesini ve sarımsak rendesini ekliyoruz. Eki Görüntüle 1892062
biraz daha pişirip domates rendesi ve baharatları ekliyoruz.Ben baharat olarak kekik kimyon karabiber tercih ettim.
Eki Görüntüle 1892063 Eki Görüntüle 1892063
biraz daha salçalı sevenler bi miktar salça katabilir.İki domates az gelebilir çünkü sizlere. Eki Görüntüle 1892065
Biraz daha pişirip iki bardak su ekliyoruz. Normalde iki baardak su yetiyor makarnanın diriliği için. Ama biz diri sevmediğimiz için üç bardak su kullandım.
Eki Görüntüle 1892066
Kaynamaya başlayınca makarnayı ilave ediyoruz.
Eki Görüntüle 1892067
Altını kısıp makarnalar suyunu çekince yemeğimiz hazır
Eki Görüntüle 1892072 Eki Görüntüle 1892073 Eki Görüntüle 1892074 Eki Görüntüle 1892076 Eki Görüntüle 1892077
Hep buYa işte akşam yemeği için kendi halimde fasulye kırıyordum (Babel Babel) dedim ki bi foruma gidip bakayım, yarışma için ne şaheserler yapılmış
BiliyorsunKarKralicesi beni bunalıma soktu, yaşam enerjimi sömürdü, yataktan çıkamıyorum öyle kendi halimde takılıyorum
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım.Bugünkü makarnaların hepsi yemek sayfasından çıkmış gibi çok güzel.Kuskus makarnayı bu şekilde denedim ama diğer makarnaları denememiştim.Çok iştah çekici duruyor,başarılar dilerim.Sen ne zaman yapacaksın dersen döverim seni
Teşekkür ederim lilBu makarnanın güzel olmama gibi bir ihtimali bile yokEllerinize sağlık şahane görünüyor
OooovvvvAnnem hep boyle yapar makarnaları ayrıca haşlayıp yapmaz hic , . Az da sulu bırakır hatta , ellerine sağlık nun'um yarışmada başarılar su anki favorim sensin
Rica ederim, en kısa zaman da bende yapmalıyımTeşekkür ederim lilafiyetle yedik tadı gerçekten şahaneydi
teşekkür ederim rose ♡♡Ellerinize sağlık bende devamlı bu şekil yapıyorum sizinkide çok güzel olmuş
Teşekkür ederim canım yaparsan Afiyet olsun pratik vefe lezzetli bir pasta oldu bende senin makarnanı yarın akşama yapacağım tarifine bayıldım favorimsinteşekkür ederim ♡♡
teşekkür ederim nana ♡♡
sağol kakao ♡♡ bende bugünkü koyduğun pastaya bayıldımN**** (Siyahi) alayım yapayım bende
Pinkooo nasılsın kuzum iyisindir insallahÖncelikle makarna mı yaptın?Diye küçümseyici tonla kurduğum cümle için özür dileyerek, bu enfes görüntü karşısında ceketimi ilikliyorum.
Eline emeğine sağlık, menümü değiştirdim akşam yemeği için tarifini denemeyi düşüyorum, senin ki kadar güzel olmayacaktır farkındayım ama çok canım istedi :)
Yarışmada başarılar
Hangi pastaymış baktım bulamadımTeşekkür ederim canım yaparsan Afiyet olsun pratik vefe lezzetli bir pasta oldu bende senin makarnanı yarın akşama yapacağım tarifine bayıldım favorimsin
Yeni ekledim canım negrolu Baton pastaHangi pastaymış baktım bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?