Makarnalar Tek tencerede Kıymalı Burgu Makarna-Filiz Burgu Makarna Sponsorluğunda

Yarışmada başarılar dilerim canım.
Çok iştah açıcı, turşuyla zaten mikemmelll olur. Ellerine sağlık
teşekkür ederim ♡♡ turşuyla gerçekten mükemmel :)

Ben en iyisi pazartesi başlayım diyete, bu aksam makarna yemek farz oldu
ellerine sağlık çok çok guzel gorunuyor
makarna kategorisi bitince başlayın bence diyete teşekkür ederim ♡♡

Bak bak heleee nun hanıma bak
neee

Yine aklımı başımdan alan bir tarif ile gelmişsin
Bende suyunu dökmem ama bu şekil hiç yapmadım..Mutlaka deneyeceğim
Yarışmada bol şans diliyorum
teşekkür ederim canım nevrestem ♡♡ güzel oldu ya

Öncelikle makarna mı yaptın? Diye küçümseyici tonla kurduğum cümle için özür dileyerek, bu enfes görüntü karşısında ceketimi ilikliyorum.
Eline emeğine sağlık, menümü değiştirdim akşam yemeği için tarifini denemeyi düşüyorum, senin ki kadar güzel olmayacaktır farkındayım ama çok canım istedi :)
Yarışmada başarılar

Ayy nasıl mutlu oldum nasıl senin yorumunu görünce çok sürpriz oldu nasıl şaşırdım Girmiyormusun artık foruma ama nedeeen kii

Ayy nasıl mutlu oldum nasıl senin yorumunu görünce çok sürpriz oldu nasıl şaşırdım Girmiyormusun artık foruma ama nedeeen kii
Ya işte akşam yemeği için kendi halimde fasulye kırıyordum (Babel Babel) dedim ki bi foruma gidip bakayım, yarışma için ne şaheserler yapılmış
Biliyorsun KarKralicesi beni bunalıma soktu, yaşam enerjimi sömürdü, yataktan çıkamıyorum öyle kendi halimde takılıyorum

Ellerine sağlık canım.Bugünkü makarnaların hepsi yemek sayfasından çıkmış gibi çok güzel.Kuskus makarnayı bu şekilde denedim ama diğer makarnaları denememiştim.Çok iştah çekici duruyor,başarılar dilerim.Sen ne zaman yapacaksın dersen döverim seni

Hep bu KarKralicesi hep... Ömrünü yedi..

Teşekkür ederim canım Nevreste eeeee tehdit var burda

teşekkür ederim ♡♡

teşekkür ederim nana ♡♡

sağol kakao ♡♡ bende bugünkü koyduğun pastaya bayıldım N**** (Siyahi) alayım yapayım bende
Teşekkür ederim canım yaparsan Afiyet olsun pratik vefe lezzetli bir pasta oldu bende senin makarnanı yarın akşama yapacağım tarifine bayıldım favorimsincanim püf noktası mesela yarin yapmayı düşündün akşamdan yap at dolaba ertesi güne kadar beklesin pasta öyle güzel özdeslesiyorki..

Son düzenleme:
Pinkooo nasılsın kuzum iyisindir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…