- 2 Aralık 2015
- 32.688
- 108.507
- 598
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
-
Sen de herkesin yemeğinden istiyorsun bir tabak,tabii kendin yapamadığın içinNuncum harika olmuş ellerine sağlık hayatımsanada başarılar diliyorum yarışmada.
1 tabak istiyorum makarnandan
Sen de herkesin yemeğinden istiyorsun bir tabak,tabii kendin yapamadığın için
teşekkür ederim abla.Nuncum harika olmuş ellerine sağlık hayatımsanada başarılar diliyorum yarışmada.
1 tabak istiyorum makarnandan
teşekkür ederimVaay çok güzel olmuş canim ellerine sağlık:))
evet çok güzel oldu teşekkürlerellerine sağlık :) demleme makarna diyorum ben buna güzel oluyor sosu için için piştiği için :)
İyiyim çok şükür canım, sen nasılsın?Pinkooo nasılsın kuzum iyisindir insallah
Bende öğrencilik zamanımda gecenin bir vakti yaptıklarımı hatırladım. Tabi onlar kıymalı değildiUff bayilirim kiymali makarnaya.
Esimin memleketine gittigimizde eltimle gecenin bir vakti bile yapar yerdik
Ellerine saglik, yarismada bol sans.
teşekkür ederim bulca♡Eline sağlık .
evet abla. Üç bardak su bize iyi geldi. Tam kıvamında oldu. Teşekkür ederim ♡Nun ellerine saglık canım .
Lezzet açısından suyunda pişen makarna bi tık önde oluyor gerçekten . Ama suyunu iyi ayarlamak lazım yoksa hamurlaşma ihtimali var ..
Başarılar dilerim ..
canım ablam sağolasın. Sende yap bir makarna hadi katıl yarışmaya ♡KUZUMMMMMM ellerine sağlık mükemmelsin
başarılar dilerimmm
bu akşam yapabilirimmmmm süprizzzz ama kararsız kaldım iki çeşit var kafamda :)))Bende öğrencilik zamanımda gecenin bir vakti yaptıklarımı hatırladım. Tabi onlar kıymalı değilditeşekkür ederim ♡
teşekkür ederim bulca♡
evet abla. Üç bardak su bize iyi geldi. Tam kıvamında oldu. Teşekkür ederim ♡
canım ablam sağolasın. Sende yap bir makarna hadi katıl yarışmaya ♡
Katılın katılın. Daha fazla tarif görmek istiyoruz.bu akşam yapabilirimmmmm süprizzzz ama kararsız kaldım iki çeşit var kafamda :)))
senın tarif çok uç ama :) o kadar iddialı değilim kuzum yaKatılın katılın. Daha fazla tarif görmek istiyoruz.
senın tarif çok uç ama :) o kadar iddialı değilim kuzum ya
Ben et yemeklerinde de beklemiştim sizi.Profilde birine katılmayı düşünüyorum yazmıştınız.senın tarif çok uç ama :) o kadar iddialı değilim kuzum ya
kuzum ben tarife pek uymam kafadan atma yemek çok yaparım :)Tarif tariftir canım benim.
Yeni şeyler öğrenmiş oluruz fena mı
kuzummm evet katılacaktım hatta yaptımda kuzu tandır arpacık soğanlı :)))Ben et yemeklerinde de beklemiştim sizi.Profilde birine katılmayı düşünüyorum yazmıştınız.Nevreste ye diyeyim de peşinizi bırakmasın
Yemeğiniz de iddialıymış aslında.Bayağı unutanlar oldu et kategorisinde.Bayramdı,tatildi,arada kaynadı.kuzummm evet katılacaktım hatta yaptımda kuzu tandır arpacık soğanlı :)))
ama katılmayı unuttummm bazen çok yoğun oluyorum uçuo beyin :)
aynen canım çok fazla misafirimde geldi o ara kaynadı :)Yemeğiniz de iddialıymış aslında.Bayağı unutanlar oldu et kategorisinde.Bayramdı,tatildi,arada kaynadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?