Makarnalar Tek tencerede Kıymalı Burgu Makarna-Filiz Burgu Makarna Sponsorluğunda

Sen de herkesin yemeğinden istiyorsun bir tabak,tabii kendin yapamadığın için

Ben büyüğüm herkes yaptığından yollayacak banada hazıra konayım azıcık demi ..
Şu an o kadar tokum ki,şimdi geldim eve,damadın kuzeninin isteme ve nişanı vardı oradaydık

Nuncum harika olmuş ellerine sağlık hayatım sanada başarılar diliyorum yarışmada.
1 tabak istiyorum makarnandan
teşekkür ederim abla. hemen yollayayım

Vaay çok güzel olmuş canim ellerine sağlık:))
teşekkür ederim

ellerine sağlık :) demleme makarna diyorum ben buna güzel oluyor sosu için için piştiği için :)
evet çok güzel oldu teşekkürler

Nun ellerine saglık canım .

Lezzet açısından suyunda pişen makarna bi tık önde oluyor gerçekten . Ama suyunu iyi ayarlamak lazım yoksa hamurlaşma ihtimali var ..

Başarılar dilerim ..

Uff bayilirim kiymali makarnaya.
Esimin memleketine gittigimizde eltimle gecenin bir vakti bile yapar yerdik
Ellerine saglik, yarismada bol sans.
Bende öğrencilik zamanımda gecenin bir vakti yaptıklarımı hatırladım. Tabi onlar kıymalı değildi teşekkür ederim ♡

Eline sağlık .
teşekkür ederim bulca♡

Nun ellerine saglık canım .

Lezzet açısından suyunda pişen makarna bi tık önde oluyor gerçekten . Ama suyunu iyi ayarlamak lazım yoksa hamurlaşma ihtimali var ..

Başarılar dilerim ..
evet abla. Üç bardak su bize iyi geldi. Tam kıvamında oldu. Teşekkür ederim ♡

KUZUMMMMMM ellerine sağlık mükemmelsin
başarılar dilerimmm
canım ablam sağolasın. Sende yap bir makarna hadi katıl yarışmaya ♡

bu akşam yapabilirimmmmm süprizzzz ama kararsız kaldım iki çeşit var kafamda :)))

Ben et yemeklerinde de beklemiştim sizi.Profilde birine katılmayı düşünüyorum yazmıştınız. Nevreste ye diyeyim de peşinizi bırakmasın
kuzummm evet katılacaktım hatta yaptımda kuzu tandır arpacık soğanlı :)))
ama katılmayı unuttummm bazen çok yoğun oluyorum uçuo beyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…