tek tüp, düşük amh, tekrar eden düşükler

dertsizinsanyok

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
83
14
8
Merhaba arkadaslar, ılk gebelık 8 haftalık kalp atısı durdu, 6 ay sonra dış gebelık sonucu sol tüpüm alındı, sag tup acık.. 1 yıldır korunmasız ilişki ve bır aşılama ama negatif.Amh degerım 0.99 yasım 30 esımın 36. tüp bebeğe karar verme aşamasında kararsızım. Sizce beklemeden tüp bebeğe geçiş yapmalı mıyım , nisan mayıs ayına kadar beklesem amh degerım daha da cok dusermı.. Ne yapmalıyım lütfen bir fikir verin :(

Merhaba arkadaslar, ılk gebelık 8 haftalık kalp atısı durdu, 6 ay sonra dış gebelık sonucu sol tüpüm alındı, sag tup acık.. 1 yıldır korunmasız ilişki ve bır aşılama ama negatif.Amh degerım 0.99 yasım 30 esımın 36. tüp bebeğe karar verme aşamasında kararsızım. Sizce beklemeden tüp bebeğe geçiş yapmalı mıyım , nisan mayıs ayına kadar beklesem amh degerım daha da cok dusermı.. Ne yapmalıyım lütfen bir fikir verin :KK43:
Yerinizde olsam başlardım ama bekleyedebilirsiniz. Devlette trambosili testi mutlaka yaptırın düşükleriniz muhtemelen kan pıhtılaşmasından. Bunun için extra asprin vs kullandırtıyorlar

Yerinizde olsam başlardım ama bekleyedebilirsiniz. Devlette trambosili testi mutlaka yaptırın düşükleriniz muhtemelen kan pıhtılaşmasından. Bunun için extra asprin vs kullandırtıyorlar
Yok baktırdım pıhtılasmam yokms ama yınede doktor ecopırın basladı. bugun genetık arastırma tahlıllerımıze baktırdık esımle sonuclar 2 aya cıkacakmıs. 2 ay daha bekleyecegm sanırım

Back
X