tek tüpü açık olanlar yada sonradan açılanlar bir okuyun lütfennn

maşallah çok sevindim Allah sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı yavrular nasib etsin
yazdığın duaları bende not alacağım.. hepsi için teşekkürler Allah razı olsun

ben soğan kürüne adetin 5.günü yani bitmesine 2 gün kala başladım 15 gün sabah akşam aç karnına içtim çeşme suyu olmayacak 2 su bardağı kaynamakta olan suya 1 kuru soğanı soyup 4 veya 6 ya bölüp içine atıyosun tam 5 dk kaynatıp süzüyosun içilecek ılıklığa gelince içiyorsun yanlız soğuk değil sıcak içilecek çay gibi ikinci ay yapmadım ben ama ikinci aydada adetine 10 gün kala başlayıp 7 gün içip bırakıyorsun süte gelince ben onu geçen yıl adetimin son günü başlayıp bir hafta buharına oturdum yap bence faydası olur bişeyler yapmak lazım en azından uğraştım diyosun

maşallah çok sevindim Allah sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı yavrular nasib etsin
yazdığın duaları bende not alacağım.. hepsi için teşekkürler Allah razı olsun

Amin çok teşekkür ederim benim gibi olanlarla paylaşmak istedim dilerim sizede rabbim en kısa zamanda nasip eder Allah hepimizden razı olsun

Amin çok teşekkür ederim benim gibi olanlarla paylaşmak istedim dilerim sizede rabbim en kısa zamanda nasip eder Allah hepimizden razı olsun

ya çok ilginç ben hsg çektiriyorum temiz çıkıyo dış gebelik oluyo
sen tüpler kapalıyken hamile kalıyosun
tekrar hsg çektirip çektirmemekte çok kararsızım doğrusu

ya çok ilginç ben hsg çektiriyorum temiz çıkıyo dış gebelik oluyo
sen tüpler kapalıyken hamile kalıyosun
tekrar hsg çektirip çektirmemekte çok kararsızım doğrusu

canım benim ikinci hsg de tek tüpüm biraz açıldı iki dış gebelik geçirdim bende birde embriyolarım kalitesizdi benim ben arı sütünden fayda bulduğuma inanıyorum sende dene bende senin gibi çok üzüldüm ama ümidi hiç kesmedim bence temizse tekrar çektirme ısırgan iç hayıt tohumu iç inşallah şifa olur elini karnına koyup Ya şafii çek bol bol bu arada snin kaç dış gebeliğin oldu hiç tüp denedinmi

Son düzenleme:

kuzucum benimde yumoşlarım kalitesiz ama adetlerim düzenli 6 kimyasal gebeliğim var sonrada dış gebelik oldu
ben arısütü balpolen i 6 ay düzenli içt,m kimyasal gebelikleri engeller diye ama hep kimyasal gebelik oldu
şuan beynimi yiyo şu tüplerin durumu sağ tüpte oldu dış gebelik
sağ tüp tıkanmış olsa bile sol açıktır
ama ya tekrar sağda döllenme olurda dış gebelik olursa korkum bu

şimdi evde civanperçemi aslan pençesi hayıt tohumu var incir var bal tarçın çörekotu var
süt maydonoz var
nerden başlasam hangilerini kullansam bilemedim

canım vallahi seni çok iyi anlıyorum inan hep umutsuzluk hep acı ama inan olmaz denilen şeylerin olma ihtimali her zaman var sen evdeki hepsini sırayla kullan birde bir ayet yazmıştım birliktelikten önce okunan onuda yap mesela süt maydanoz ve bal tarçın çörekotunu birlikte yapabilirsin gündüzleri de çivanperçemi ve hayıtı da içebilirsin çay içme onları iç ben valla hepsini aynı anda yaptım kenzul arş oku esmaül hüsna ile birlikte elini karnına koyup ya halig el bariu oku 100 er kez bu ay dene bakalım bende dua edicem senin için inşallah güzel olur ümidini kesme ne olur

daha yeni atlattım dış gebeliği bu ilk adetim bi sonraki ay bırakıcam korunmayı
ben şimdiden başlayım istedim boş durmayım
sende dualarını eksik etme bizlerden sağlıcakla duy bebeğinin kalp atışlarını inş.

canım benim amin bak bende temmuzda geçirdim dış gebelik ama hiç korunmadım ne çıkarsa bahtıma dedim 3 ayın sonunda tekrar hamile kaldım sen simdiden başla bende senin gibi boş durmayayım dedim hep burda forumda ne yapabilirim diye araştırıp baktım kendime uygun olanları yaptım ben burayı takip edicem güzel haberlerini beklicem dua edicem inşallah

kuzucum ben birazda psikolojik olarak korunmak istedim yıprandım çünkü o yüzden
şimdide şu bitkisel tedavi sayfalarına bakıyordum hayırlısı artık

bende iyiyim çok şükür sadece adetim yaklaşıyo biraz olacammı olmayacammı diye düşünmekten strese girdim senin hamileliğin nasıl geçiyo cnm

Allah iyiylik versin inşallah olmazsında güzel haber alırız stres yapma ben 5 yıldır her ay bekledim benim 3. tüp denememde hamileliğim oldu ama 7 haftalıkken karnımda öldü maalesef şuanda karın ağrılarım var bende korkuyorum bişey olacak diye her gün dua ediyorum yarın hayırlısıyla kalp atışlarını duyacağız inşaallah bir duysak rahatlayacağım biraz daha sen ne tür tedavi uyguladın hiç gebeliğin oldumu

kuzucum ben birazda psikolojik olarak korunmak istedim yıprandım çünkü o yüzden
şimdide şu bitkisel tedavi sayfalarına bakıyordum hayırlısı artık

tatlım bende senin gibi araştırıyosum eşime o bitkisel şeyleri zorla aldırdım inan sana en uygun olanını seç ve başla bana bir hadisi şerif tokat gibi geldi hiç bir şey yapmadan dua etmek silahsız savaşa gitmeye benzer demiş efendimiz s.a.v vazgeçme sen hiç normal hamilelik yaşamadınmı ne tedavisi uygulanıyor sana

inş. cnm yarın hayırlı haberle dönersiniz doktordan ben 10 yıllık evliyim 9 yıldırda bebeğimiz olsun istiyoruz hiç hamile kalmadım cnm ilk önce yumurtlama takibiyle tedaviye başladık olmayınca bikaç ay ara verdim sonra 2007 yılında rahim filmi çektirdim sağ tüpüm kapalı çıktı 3 kere aşılama denedik oda olmayınca 1 tüp denedim tüp bebekten sonra adetim düzensizleşti bu arada doktorumu değiştirdim 3 ay önce yeni bi doktora başladım oda tedaviye sil baştan başladı yeniden rahim filmi çektim iki tüpümde açık çıktı ama yumurtlamam azmış adetimin düzensiz olasıda bu yüzdenmiş şu an tedavi görmüyorum nisan gibi başlayacam ALLAHın izniyle tedaviye böle işte

canım benim doğal yoldan hastanede tespit edilen 6 benim idrar yoluyla tespit ettiğim 9 hamileliğim oldu ama hepside 4 haftalıkken düştüler
bende kan pıhtılaşması çıktı ama bu kadar küçükken pıhtılaşmadan düşük olmazmış
bunların çogunu kan sulandırıcı iğne olduğum halde yaşadım nasip bi sebep bulamadılar
en son bi doktor kortizon içerikli bir hap verdi
ilkdefa bebek 7 haftalık oldu dedik o da dış gebelik oldu nasip napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…