tek tüpü açık olanlar yada sonradan açılanlar bir okuyun lütfennn

canım inşallah son olur bu üzüntün bende kortizon ve kan sulandırıcı kullanıyorum sen tüp denememişsin bide bişey daha sölicem ama tuhaf gelmesin sana düşüğü olan kadınlar için uhruc duası var nette ben hamile kalmadan bir ay önce sabah namazını kılmadan önce onu okudum 4 yada 5 kez buna sübyan diyolar bilmem duydunmu ben çok araştırdım karşıma hiç bilmediğim şeyler çıktı bunu hiç duydunmu

bende duymuştum sübyan ı anne karnında ölen çocuklar için genelde öle diyorlar kuzenimin çocuğundada vardı 7 yaşına kadar okutulması ölebilirmiş gittiği hoca öle demişti

kuzucum bana bunu muska gibi yazıp boynunda taşıycan sübyan cini dediler
ama ben pek güvenemedim
duası olduğunu bilmiyodum nerden buldun banada bulabilirmisin çok sevinirim

ama ben pek güvenemedim

canım bende baştan güvenmedim ama inan sonradan muska da yaptırdım okuttumda bunda bişey yok şifa arıyosun google uhruc duası diye yaz hemen çıkıyo ben netten aldım sende oku eğer var dedilerse mutlaka vardır hatta ben hamile kalınca şimdi telefon ettim bi tane daha yazdılar bana onuda takıyorum ne yapayım sebep kuldan şifa rabbimden

ama ben pek güvenemedim

canım google a uhruc duası yaz hemen çıkıyo ben netten bulup yazdım bu arada sübyan var diyolarsan mutlaka yazdır ben yazdırdım okundum ne yapayım şifa arıyosun yani bence yaptır sebep kuldan şifa rabbimden ihmal etme canım

canım ya merak ettim sen bu 7 haftalık dış gebelikte kese göründümü yoksa boşmuydu

kortizon olarak hangi ilacı kullaNIYOSUN canım
ben deltacortil5mg. alıyorum yarım sabah yarım akşam

kortizon olarak hangi ilacı kullaNIYOSUN canım
ben deltacortil5mg. alıyorum yarım sabah yarım akşam

canım bende deltacortril kullanıyorum günde 1 tane bütün olarak alıyorum ben sen şuan gebemisin kese görünmüşmüydü benim kese göründü yolk keseside göründü yarında bebişi görcez inşaallah

kuzucum benim dış gebelik oldu kese gördük ama tüpteydi kese iğneyle düşürdüm çokşükür
şuan beklemedeyim

bu arada sen bal polen falan kullanmıyşmıydın

kuzucum benim dış gebelik oldu kese gördük ama tüpteydi kese iğneyle düşürdüm çokşükür
şuan beklemedeyim

bu arada sen bal polen falan kullanmıyşmıydın

anladım canım ben 3 aydır arı sütü ve polen bide bal yiyorum işte yanı sıra ısırgan ve soğan suyu yaptım yalnız ben arı sütü ve polen ayrı ayrı tükettim yani karışım yapmadan balıda ayrı yedim arı sütünü sabah akşam aç karnına polenide gece yatmadan süte karıştırdım içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…