tek tüpü açık olanlar yada sonradan açılanlar bir okuyun lütfennn

bu polen i nerden aldın toz şeklindemiydi markası neydi

bu polen i nerden aldın toz şeklindemiydi markası neydi

canım ben *** dan aldım toz polendi markası da arı aktara falan güvenemedim yerinden aldım tatlım arı sütünüde oradan aldım ben sen kullanmıştın değilmi

Son düzenleyen: Moderatör:
Allahım bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almıyı nasip eder inşallah. Ne yaparsak yapalım, sığınacak tek limanımız yüce mevlam, ol dediğinde olur. Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.

amin canım tabiki her derdimizin dermanı o'nda ancak ona sığınıp ondan istiyoruz rabbim kimsenin kucağını boş bırakıp imrendirmesin isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım ben *** dan aldım toz polendi markası da arı aktara falan güvenemedim yerinden aldım tatlım arı sütünüde oradan aldım ben sen kullanmıştın değilmi

ben bi 5 6ay kadar kullandım ama karışık macun şeklinde almıştım arısütü bal polen karışımı

şimdi burda arıcılık yapan biri var ondan bal aldım bana polende getircek karıştırıp yicem bakalım nasip

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben yazını görünce inanılmaz ümitlendim Rabbim herkese versin bende 1 buçuk yıldır uğraşıyorum miyom Pko var bendede olmuyor tüplerime baktiricam artık yine adetiim gecikti ve sag kasığımda batma var uç ay soğan kuru yaptım banada yaptiklarni yazarmisin ne olur yüreğim daralıyor artık ne yapicam bilemiyorum

cnm doktora gittinmi merak ettim inş. güzel haberler almışsındır herşey yolundadır tatlım

canım maalesef kalp atışları görünmedi yarın akşam tekrar bakılacak sanırım diğer bebeğim gibi olacak bilmiyorum dünden beri çok mutsuzum inşaallah yarın duyulur

canım benim pko için soğan suyu çok iyi diyolar sen fayda bulamadınmı benimde adetim geçtiğinde batma vardı inşallah hamişsindir ben özelden msj yazamadım diğer mesajlarda bütün duaları yazdım bitanem anlamadığın yerde yine yaz tekrar yazarım sana o yazdığım duaların hepsini yap inşallah iyi olursun özellikle sana ya şafii çekmeni öneririm

canım maalesef kalp atışları görünmedi yarın akşam tekrar bakılacak sanırım diğer bebeğim gibi olacak bilmiyorum dünden beri çok mutsuzum inşaallah yarın duyulur

cnm olumsuz düşünme lütfen inş. sorun çıkmaz yarın güzel güzel haberler alırsın doktordan dönünce yazarmısın sonucu tatlım

Sagol canım dediklerini deniycem evet ben 3 aydır yapıyorum soğan kurunu iyiydi ama bu ay yine adet olmadım malesef etrafımda yeni evli insanlar var hep hepsi hamile durmadan senin yokmu diyolar sorular öyle bunaltti ki sanki hiç olmiycak bebeğim ben hep böyle acı cekicekmisim gibi geliyo İnan aglamidigim bı gün kalmadı hep bekliyorum olucak diye ama olmuyor iste senin yazın ümit verdi okuyunca iste ne bileyim Allahim öyle buyukki duyar beni inşallah diye duaediyorum.

canım cevap yazmamışsın merak etsin seni hayırlı haberler ver inş.

canım bende senin durumundayım kaç yıldır bekliyorum ümidi kesme insanlarıda konuşturma ben artık istemiyorum deyip susturuyorum sende öyle yap inşaallah en kısa zamanda alırsın kucağına sende bu da bizim sınavımız vallahi ben yine bebeğimi kaybettim bu ikinci karnımda öldü yine ne yapalım hayırlısı genetik sorun dendi şimdi araştırılıyorum bakalım hayırlısı rabbim büyük bizimde yüzümüzü güldürecek birgün dua edelim birbirimize sakın ağlama güçlü ol canım benim

canım cevap yazmamışsın merak etsin seni hayırlı haberler ver inş.

canım kaç gündür giremedim inan ilgine teşekkür ederim dün kürtaj oldum yine karnımda öldü maalesef ama vazgeçmek yok denemeye devam inşallah bitanesini kucağıma alırım hayırlısı rabbim hepimize versin hayırlısıyla

kuzucum çok geçmiş olsun bundan sonrakini sağlıcakla versin kucagına
canım sen trambofili yani kan pıhtılaşması testlerini yaptırdın mı
bende pıhtılaşma varda kan sulandırıcı iğne kullanıcam hamile kalınca

Ah kiyamam canım inşallah kotu bisey yoktur çaresi vardır kucağına alırsın sende Rabbim isteyen herkese versin bugün bende test yaptım adetim gecikince yine negatif esim çok istemişti yapmamı yoksa ben artık bıktım umitlenmekten seni çok iyi anlıyorum bide sen hissettin daha zor Rabbim yardımcın olsun inşallah güleriz canım güzel haberlerini bekliycem hep takıp edicem duaedicem senin icinde

canım benim allah razı olsun hep dua ediyorum herkes için ben üzülmekten vazgeçtim artık ne yapayım durumumu kabullendim olmayadabilir ama tedavime devam edicem seni arkadaş olarak ekledim tatlım görüşmeye devam edelim bu arada adın neydi benimki havva ankarada yaşıyorum şuan inşallah sende burdasındır sen canını sıkma bizim kaderlerimiz aynı hiç yalnız değiliz o kadar kalabalığızki sanki yaygın hastalık gibi bu ben çocuğu olanlara imrenir oldum ama şükürler olsunki eşim çok iyi biri hiç eksikliğini hissettirmiyor bana eşinle mutluysan hep yanındaysa elindeki mutluluğu büyüt kısmetse olur kendini çok üzme yıpratma dua edelim derdimizin sahibi rabbimizdir elbet dermanı ondadır

cnmm çok geçmiş olsun inş. yine en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik geçirirsin kendine iyi bak denk gelemiyoruz artık senle

cnmm çok geçmiş olsun inş. yine en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik geçirirsin kendine iyi bak denk gelemiyoruz artık senle

canım teşekkür ederim kayınvalidem burada çok oturamıyorum başında ondan önümüzdeki hafta daha rahat olucam ara ara girip bakıyorum ben sende kendinden haberdar et beni sen nasılsın iyimisin neler yapıyosun

tatlım biraz geç yazıyorum ama sağol teşekkür ederim inşaallah en kısa zamanda hepimizde alırız kucağımıza ben trambofili yaptırmadım tedbir olsun diye kullandırıyor doktorum clexan iğnme vuruldum bende ama genetik sorun olabilir diyor doktorum şimdi tekrar tüp deneyeceğiz embriyo genetiğine bakılacak iyiyse transfer edecekmiş hayırlısı bakalım sen neler yapıyorsun başladınmı bişeyler yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…