canım bende deltacortril kullanıyorum günde 1 tane bütün olarak alıyorum ben sen şuan gebemisin kese görünmüşmüydü benim kese göründü yolk keseside göründü yarında bebişi görcez inşaallah
anladım canım ben 3 aydır arı sütü ve polen bide bal yiyorum işte yanı sıra ısırgan ve soğan suyu yaptım yalnız ben arı sütü ve polen ayrı ayrı tükettim yani karışım yapmadan balıda ayrı yedim arı sütünü sabah akşam aç karnına polenide gece yatmadan süte karıştırdım içtim
bu polen i nerden aldın toz şeklindemiydi markası neydi
Allahım bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almıyı nasip eder inşallah. Ne yaparsak yapalım, sığınacak tek limanımız yüce mevlam, ol dediğinde olur. Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.
canım ben *** dan aldım toz polendi markası da arı aktara falan güvenemedim yerinden aldım tatlım arı sütünüde oradan aldım ben sen kullanmıştın değilmi
öncelikle herkese merhaba bende burada bebek hasretiyle yanan arkadaşlar bir tanesiyim 5 yıldır bebek için uğraşıyorum 3 tüp bebek 2 dış gebelik.... zor günler geçirdim bu arada ilk rahim filmi çektirdiğimde iki tüpümde kapalıydı takip eden ayda bir kes daha çekti doktorum sol tüpümde çok az bir açılma oldu hep bir umut bekledim 2 dış gebelik yaşadım kasım ayının başında artık 4 tüp bebeği denemeye karar vermiştik ama beklenen adet bir türlü olmadı rabbim öyle büyükki normal hamileyim şu anda 6 haftalık tabi rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin..
Buraya asıl yazmak istediğim yaptığım kürler öncelikle adetimin 5. günü başlayıp 15 gün soğan suyu içtim ve öğle yemeklerinden sonra ısırgan suyu en önemliside arı sütü ve polen sabah akşam aç karnına arı sütü gece yatmadan sütle karıştırıp polen içtim ve 2 ay dolduğunda hamileydim :) bu arada dualarında çok önemi var biliyorsunuz her gün 1000 tane ya EVVEL 184 tane YA HAYYÜ YA GAYYUM 707 tane EL VARİS ve düzenli olarak kenzül arş ve esmaül hüsna eğer denemek isteyen arkadaşlar olursa özelden msj atsınlar vermek istediğim 5 dua daha var bekliyorum inşallah sizlerede faydası olur...
cnm doktora gittinmi merak ettim inş. güzel haberler almışsındır herşey yolundadır tatlım
Ben yazını görünce inanılmaz ümitlendim Rabbim herkese versin bende 1 buçuk yıldır uğraşıyorum miyom Pko var bendede olmuyor tüplerime baktiricam artık yine adetiim gecikti ve sag kasığımda batma var uç ay soğan kuru yaptım banada yaptiklarni yazarmisin ne olur yüreğim daralıyor artık ne yapicam bilemiyorum
canım maalesef kalp atışları görünmedi yarın akşam tekrar bakılacak sanırım diğer bebeğim gibi olacak bilmiyorum dünden beri çok mutsuzum inşaallah yarın duyulur
canım benim pko için soğan suyu çok iyi diyolar sen fayda bulamadınmı benimde adetim geçtiğinde batma vardı inşallah hamişsindir ben özelden msj yazamadım diğer mesajlarda bütün duaları yazdım bitanem anlamadığın yerde yine yaz tekrar yazarım sana o yazdığım duaların hepsini yap inşallah iyi olursun özellikle sana ya şafii çekmeni öneririm
canım maalesef kalp atışları görünmedi yarın akşam tekrar bakılacak sanırım diğer bebeğim gibi olacak bilmiyorum dünden beri çok mutsuzum inşaallah yarın duyulur
Sagol canım dediklerini deniycem evet ben 3 aydır yapıyorum soğan kurunu iyiydi ama bu ay yine adet olmadım malesef etrafımda yeni evli insanlar var hep hepsi hamile durmadan senin yokmu diyolar sorular öyle bunaltti ki sanki hiç olmiycak bebeğim ben hep böyle acı cekicekmisim gibi geliyo İnan aglamidigim bı gün kalmadı hep bekliyorum olucak diye ama olmuyor iste senin yazın ümit verdi okuyunca iste ne bileyim Allahim öyle buyukki duyar beni inşallah diye duaediyorum.
canım cevap yazmamışsın merak etsin seni hayırlı haberler ver inş.
canım kaç gündür giremedim inan ilgine teşekkür ederim dün kürtaj oldum yine karnımda öldü maalesef ama vazgeçmek yok denemeye devam inşallah bitanesini kucağıma alırım hayırlısı rabbim hepimize versin hayırlısıyla
canım bende senin durumundayım kaç yıldır bekliyorum ümidi kesme insanlarıda konuşturma ben artık istemiyorum deyip susturuyorum sende öyle yap inşaallah en kısa zamanda alırsın kucağına sende bu da bizim sınavımız vallahi ben yine bebeğimi kaybettim bu ikinci karnımda öldü yine ne yapalım hayırlısı genetik sorun dendi şimdi araştırılıyorum bakalım hayırlısı rabbim büyük bizimde yüzümüzü güldürecek birgün dua edelim birbirimize sakın ağlama güçlü ol canım benim
Ah kiyamam canım inşallah kotu bisey yoktur çaresi vardır kucağına alırsın sende Rabbim isteyen herkese versin bugün bende test yaptım adetim gecikince yine negatif esim çok istemişti yapmamı yoksa ben artık bıktım umitlenmekten seni çok iyi anlıyorum bide sen hissettin daha zor Rabbim yardımcın olsun inşallah güleriz canım güzel haberlerini bekliycem hep takıp edicem duaedicem senin icinde
canım kaç gündür giremedim inan ilgine teşekkür ederim dün kürtaj oldum yine karnımda öldü maalesef ama vazgeçmek yok denemeye devam inşallah bitanesini kucağıma alırım hayırlısı rabbim hepimize versin hayırlısıyla
cnmm çok geçmiş olsun inş. yine en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik geçirirsin kendine iyi bak denk gelemiyoruz artık senle
kuzucum çok geçmiş olsun bundan sonrakini sağlıcakla versin kucagına
canım sen trambofili yani kan pıhtılaşması testlerini yaptırdın mı
bende pıhtılaşma varda kan sulandırıcı iğne kullanıcam hamile kalınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?