- 1 Ocak 2021
- 17
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi oopapatya35
-
Ailen merde yaşıyor bekar kız kardeşin veya arkadaşın varsa birlikte kalabilirsiniz o korkuyu biliyorum hatta eşim bile evdeyken korktuğum oluyo nedensizMerhabalar 23 yaşındayım boşandım 3 hafta oluyor yeni eve çıktım tek başıma yaşamak için çocuğum falan da yok ama uyuyamıyorum sürekli korkuyorum saatler geçiyor sabahı görmeden asla uyuyamıyorum ben ne yapıcam kızlar korktuğum şey adını anmak istemediğim şeyler anladınız siz.
Dua etmeyi biliyorsan bol bol dua et. Ayetel kürsi okumanı öneririm. Onu okuduktan sonra korku morku hiç bişey kalmasın.Merhabalar. Başka varlıklar geliyor aklıma. Klimanın buzdolabının sesinden bile aklım cıkıyorn
Adaçayı yakmak falan onu bilmiyorum ama dualar sana kalkan olur Allah’ın izniyle. Korkma yani kapını falan kilitle dua et. Yeni boşanmış olmanın verdiği psikolojik durumlar da vardır zaten şu an sende hem yaşın küçük daha. Bişey getirme aklına onları hiç düşünme bol bol dua et Allah’ı zikret içinden gelerek tabi korktuğun şeyler yaklaşamaz bile sanaÇok teşekkür ederim evet adaçayı yakıp bütün eve felak nas ayetelkürsi de okusam durum bu
Kıyamam sana :) hiç korkma muhtemelen bi bi süreç. Kendine yeniden dğzen oluştur aklına bile getirme yani benim de yalnız kaldığım zamanlar çok olmuştur eşim çalıştığı için aklıma bile gelmez gelirler mi öyle olur mu falan :)) duaların gücüne çok inanırım içinden gelerek oku babaannem dua edilen yerde durmaz onlar derdi ben küçükkenAy öyle mi diyorsunuz. Düşünün bu saat oldu hala ayaktayım. Şimdi uyusam Allah bilir kaçta uyanıcam. Düzenim kalmadı
Canım ben küçükken arkadaşlar arasında çok konusulurdu korkardım ve bi gün öğretmenimiz dua ederseniz , Allah i severseniz onlar size zarar veremez demişti. Sonra bi daha hiç korkmadım. Bol bol dua et ve inan. Ayetel Kürsi nin koruma etkili bi dua olduğunu bilmeyen yoktur. Bunu oku bir Fatiha 3 ihlas oku duanı et gerisini Allah a bırak. Ben hep öyle yapardım. Eğitim hayatım çok ücra yerlerde geçti eve çok geç gitmek zorunda kaldığım dönemler oldu. Uzun uzun karanlık yollarda yürürken sadece dua ettim gerisini Allah a bıraktım ve aklımda ya şöyle olursa ya böyle olursa diye bile düşünmedim çünkü ne olursa olsun Allah beni korur diye düşündüm ve inandım. Ayrıca herkesin hayatında Allah farklı tezahür eder yani sen Allah'ı nasıl görürsen düşünürsen senin hayatında öyle tezahür eder. Ben bir çok şekilde düşünüyorum ve bunlardan biri de beni koruyan olması. Senin neye inandığını bilmiyorum ama eğer onların var olduğunu düşünüyorsan Allah a inandığını varsaydigim için İslam üzerinden ilerledim. Umarım korkularını aşabilirsin. Ben de yalnız yaşıyorumMerhabalar 23 yaşındayım boşandım 3 hafta oluyor yeni eve çıktım tek başıma yaşamak için çocuğum falan da yok ama uyuyamıyorum sürekli korkuyorum saatler geçiyor sabahı görmeden asla uyuyamıyorum ben ne yapıcam kızlar korktuğum şey adını anmak istemediğim şeyler anladınız siz.
Ay öyle mi diyorsunuz. Düşünün bu saat oldu hala ayaktayım. Şimdi uyusam Allah bilir kaçta uyanıcam. Düzenim kalmadı
Okuyun güzelce yatmadan dualarınızı hic bir sey olmaz. Google a yatmadan okunacak dualar yazin. Bu tarz seyler icin olanlari bulabilirsiniz.Merhabalar 23 yaşındayım boşandım 3 hafta oluyor yeni eve çıktım tek başıma yaşamak için çocuğum falan da yok ama uyuyamıyorum sürekli korkuyorum saatler geçiyor sabahı görmeden asla uyuyamıyorum ben ne yapıcam kızlar korktuğum şey adını anmak istemediğim şeyler anladınız siz.
Imkan varsa güvenlikli bir eve taşınmanız sizi daha güvende hissettirir. Ya da ailenizin yaninda en azindan alışana kadar bir süre kalamaz misinizMerhabalar. Başka varlıklar geliyor aklıma. Klimanın buzdolabının sesinden bile aklım cıkıyorn
Psikoloğa başvurunMerhabalar 23 yaşındayım boşandım 3 hafta oluyor yeni eve çıktım tek başıma yaşamak için çocuğum falan da yok ama uyuyamıyorum sürekli korkuyorum saatler geçiyor sabahı görmeden asla uyuyamıyorum ben ne yapıcam kızlar korktuğum şey adını anmak istemediğim şeyler anladınız siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?