- 16 Nisan 2008
- 5.424
- 14.684
- 773
- Konu Sahibi oopapatya35
-
Merhabalar 23 yaşındayım boşandım 3 hafta oluyor yeni eve çıktım tek başıma yaşamak için çocuğum falan da yok ama uyuyamıyorum sürekli korkuyorum saatler geçiyor sabahı görmeden asla uyuyamıyorum ben ne yapıcam kızlar korktuğum şey adını anmak istemediğim şeyler anladınız siz.
Çok teşekkürlerEvde sesli bir şekilde kuran açın. Bakara süresi. Yatmadan önce 7 kere nas felak oku. Allah yardımcın olsun
Yazan oldu mu bilmiyorum da ışık açık uyuyunMerhabalar 23 yaşındayım boşandım 3 hafta oluyor yeni eve çıktım tek başıma yaşamak için çocuğum falan da yok ama uyuyamıyorum sürekli korkuyorum saatler geçiyor sabahı görmeden asla uyuyamıyorum ben ne yapıcam kızlar korktuğum şey adını anmak istemediğim şeyler anladınız siz.
Evet yazan oldu öyle yapıcam artık hiç sevmesem deYazan oldu mu bilmiyorum da ışık açık uyuyun
Bende tek yaşıyorum devlet hastanesinde psikiyatriste gittim bana iyi geldiMerhabalar 23 yaşındayım boşandım 3 hafta oluyor yeni eve çıktım tek başıma yaşamak için çocuğum falan da yok ama uyuyamıyorum sürekli korkuyorum saatler geçiyor sabahı görmeden asla uyuyamıyorum ben ne yapıcam kızlar korktuğum şey adını anmak istemediğim şeyler anladınız siz.
bende diyorum ki korkmayin, öyle bir şey olmazKeyfimden korkmuyorum değil mi sizce? Burda arkadaşlar benim bakamadığım açılardan bakıp bana belki yardım eder,belki bunu yaşayan kadınlar vardır diye bir avuntu aradım kendime sadece.
Yatmadan önce ayetel kürsi ihlas felak nas Fatiha surelerini avuç içine okuyup üfleyip sonra tüm vücudunuza sürerek uyuyun. Bu peygamberimizin sünnetidir. O ,böyle korunurdu ve ümmetine de tavsiye etti inanarak yapın hiçbir şey zarar veremez. Gusül abdestinize de dikkat edin bir şey olmaz Allah’ın izniyleMerhabalar 23 yaşındayım boşandım 3 hafta oluyor yeni eve çıktım tek başıma yaşamak için çocuğum falan da yok ama uyuyamıyorum sürekli korkuyorum saatler geçiyor sabahı görmeden asla uyuyamıyorum ben ne yapıcam kızlar korktuğum şey adını anmak istemediğim şeyler anladınız siz.
Yahu ben 6-7 sene tek yaşadım. Evlendim şimdi de işim sebebiyle başka şehire taşındım tekim. Hiç o dediğiniz varlıklarla karşılaşmadım korkmayın.Merhabalar 23 yaşındayım boşandım 3 hafta oluyor yeni eve çıktım tek başıma yaşamak için çocuğum falan da yok ama uyuyamıyorum sürekli korkuyorum saatler geçiyor sabahı görmeden asla uyuyamıyorum ben ne yapıcam kızlar korktuğum şey adını anmak istemediğim şeyler anladınız siz.
Saat9gibi yarım atarax iç seni rahatlatır gevşer uyursunŞöyle düşünün dünyada milyarlarca insan var
Bir çoğu yalnız yaşıyor da zaten sizin korktuklarınız yalnız olup olmamayı da umursamaz
Neyse, neden bana değil de size gelsinler ki ne özelliğiniz var, milyarlarca insandan birisiniz
Madem inancınız bu yönde duanızı edin yatın sizi seçmeleri için bir neden yok
Ama insandan korkuyorsanız çözümüzün güvenlik tedbirini artırmak kapıyı pencereyi güzel kapatın hatta arkasına bir şey koyun ekstra tedbir de aldım kimse gelemez deyip yatın
Zaten insanlara zarar verenler çoğu zaman yabancılar değil sevgililer eşler akrabalar
Aşırı içimi rahatlattı bu yorum valla sakinleştirdi yaniYahu ben 6-7 sene tek yaşadım. Evlendim şimdi de işim sebebiyle başka şehire taşındım tekim. Hiç o dediğiniz varlıklarla karşılaşmadım korkmayın.
Varolduğuna inanıyorsanız da şöyle düşünün: onlar da senin benim gibi allahın bir kulu. Kedi köpek gibi düşün.
Ben insandan daha çok korkuyorum vallahi. Onun çözümüde kapıyı bacayı kapamak, alarm falan. Gerisi Allaha emanet ne yapalım
Evet evrendeki yalnız yatan onca varlıktan biri olduğumu hatırlama fikri bile aşırı yeterli oldu. Allah razı olsun ne diyim ki yaben de yalnız yaşamayı öğrenmek zorunda kaldığım bir dönemden geçtim. bunu aşınca herşey için güçlü olduğuna emin oluyor insan. düşünün ki o gece yalnız yatan evrendeki onca varlıktan birisiniz. gece gece kimse uyurken bahsettiğiniz varlıklardan zarar görmez şehir efsanesi köylü uydurması bunlar. tam tersine sizin korkmanız böyle düşüncelerle boğuşmanız onlara sizi korkutmak için sebep verir
Alışma sürecindeyim galiba ben de. Bir şekilde olacak yani zorundayım başka çarem yokHiç korkma gönlünü ferah tut. TV yi acik birakabilirsin sesini hafif açıp karşısında mutlaka uyuya kalirsin. Bir süre böyle dene. Alışma surecin geçtikten sonra emin ol korkmayacaksin. Benimde eşim evlendigim ilk yıl gece çalışıyordu aşırı korkardım. Böyle yapa yapa alıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?