TEK YAŞAYAN BİR BAYANIM YARDIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korku korkuyu besler. Farklı şeyler düşünün, komedi filmi, sitcom, stand-up filan izleyin.

Üzerklik tohumu, çörekotu, defne yaprağı karışımından tütsü yapıp evin bütün kısımlarını tütsüleyin.

Fatura biraz yüksek gelir ama evde ışık ve televizyon açık uyuyun, ben alışana dek öyle yapmış ve faydasını görmüştüm.

Yaşadığın stresli dönemin psikolojik etkisi canım. Vesvese yapma ayetel kürsi ve inşirah suresi oku bolca

Yazan oldu mu bilmiyorum da ışık açık uyuyun

Bende tek yaşıyorum devlet hastanesinde psikiyatriste gittim bana iyi geldi

Yatmadan önce ayetel kürsi ihlas felak nas Fatiha surelerini avuç içine okuyup üfleyip sonra tüm vücudunuza sürerek uyuyun. Bu peygamberimizin sünnetidir. O ,böyle korunurdu ve ümmetine de tavsiye etti inanarak yapın hiçbir şey zarar veremez. Gusül abdestinize de dikkat edin bir şey olmaz Allah’ın izniyle

bu duyguyu bilirim. berbat bi durum. ben tv veya pcden film filan izleyip uyuyordum. film devam ederken uyuyakalıyordum bir de bakıyorum sabah olmuş

Hiç korkma gönlünü ferah tut. TV yi acik birakabilirsin sesini hafif açıp karşısında mutlaka uyuya kalirsin. Bir süre böyle dene. Alışma surecin geçtikten sonra emin ol korkmayacaksin. Benimde eşim evlendigim ilk yıl gece çalışıyordu aşırı korkardım. Böyle yapa yapa alıştım

ben de yalnız yaşamayı öğrenmek zorunda kaldığım bir dönemden geçtim. bunu aşınca herşey için güçlü olduğuna emin oluyor insan. düşünün ki o gece yalnız yatan evrendeki onca varlıktan birisiniz. gece gece kimse uyurken bahsettiğiniz varlıklardan zarar görmez şehir efsanesi köylü uydurması bunlar. tam tersine sizin korkmanız böyle düşüncelerle boğuşmanız onlara sizi korkutmak için sebep verir

Yahu ben 6-7 sene tek yaşadım. Evlendim şimdi de işim sebebiyle başka şehire taşındım tekim. Hiç o dediğiniz varlıklarla karşılaşmadım korkmayın.
Varolduğuna inanıyorsanız da şöyle düşünün: onlar da senin benim gibi allahın bir kulu. Kedi köpek gibi düşün.
Ben insandan daha çok korkuyorum vallahi. Onun çözümüde kapıyı bacayı kapamak, alarm falan. Gerisi Allaha emanet ne yapalım

Saat9gibi yarım atarax iç seni rahatlatır gevşer uyursun

Aşırı içimi rahatlattı bu yorum valla sakinleştirdi yani

Evet evrendeki yalnız yatan onca varlıktan biri olduğumu hatırlama fikri bile aşırı yeterli oldu. Allah razı olsun ne diyim ki ya

Alışma sürecindeyim galiba ben de. Bir şekilde olacak yani zorundayım başka çarem yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…