Haziranın sonunda düğünüm var ve düğünden kısa bir süre önce Tekirdağ' a taşınıcaz ve oraları hiç bilmiyorum. Artık kuaför de ayarlamam gerek. Bu konuyu stres yapmış durumdayım. Güvendiğiniz, önerebiceğiniz kuaförleri söyleyerek yardımcı olursanız sevinirim
teşekkür ederim cevabın için. Kuaför konusunda çok geriliyorum açıkçası. İlk defa bi kuaföre gidip hele de gelinsaçı yaptırmak fikri beni geriyro açıkçası. kuaför zeki nerde çorlu'da mı? T.dağda nereye gideceksin peki?
teşekkür ederim cevabın için. Kuaför konusunda çok geriliyorum açıkçası. İlk defa bi kuaföre gidip hele de gelinsaçı yaptırmak fikri beni geriyro açıkçası. kuaför zeki nerde çorlu'da mı? T.dağda nereye gideceksin peki?
merhaba. 7 nisanda çerkezköy'de düğünüm var. ben bursa'lı olduğum için tekirdağ'daki kuaförlerle ilgili hiç bilgim yok. özellikle gelin başı konusunda iyi olan kuaför önerilerine çooookkk ihtiyacım var.KÖTÜ SÜRPRİZLERLE KARŞILAŞMAK İSTEMİYORUM. bu konu beni fazlasıyla endişelendiriyor. yardım ederseniz çok sevinirim.