Gelinbaşı ve Gelin Tacı Tekirdağ ya da Çorlu'da gelin başı için kuaför önerileri

mirage_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
12
0
36
Tekirdağ
Merhaba;

Haziranın sonunda düğünüm var ve düğünden kısa bir süre önce Tekirdağ' a taşınıcaz ve oraları hiç bilmiyorum. Artık kuaför de ayarlamam gerek. Bu konuyu stres yapmış durumdayım. Güvendiğiniz, önerebiceğiniz kuaförleri söyleyerek yardımcı olursanız sevinirim

gelinlikçim kuaför zekiyi tavsiye etmişti
özellikle makyajı çok güzel yapıormuş ama ben t.dağda bir yere gidicem
size fikir olsun orası

gelinlikçim kuaför zekiyi tavsiye etmişti
özellikle makyajı çok güzel yapıormuş ama ben t.dağda bir yere gidicem
size fikir olsun orası

teşekkür ederim cevabın için. Kuaför konusunda çok geriliyorum açıkçası. İlk defa bi kuaföre gidip hele de gelinsaçı yaptırmak fikri beni geriyro açıkçası. kuaför zeki nerde çorlu'da mı? T.dağda nereye gideceksin peki?

............

inş. reklama girmiyordur yazdıklarım...

Son düzenleme:
kuaför zeki çorluda cnm
ben t.dağda murat kuaför var oraya gidicem.
güveniyorum oraya tabii inş. yanıltmaz beni

inş. reklama girmiyordur yazdıklarım...

girmiyordur herhalde :) teşekkürler tekrar aklımda bulunsun gerçi şu an tek bildiğim orası :)

güveniyorsan yanıltmaz, içimizi ferah tutalım

merhaba. 7 nisanda çerkezköy'de düğünüm var. ben bursa'lı olduğum için tekirdağ'daki kuaförlerle ilgili hiç bilgim yok. özellikle gelin başı konusunda iyi olan kuaför önerilerine çooookkk ihtiyacım var.KÖTÜ SÜRPRİZLERLE KARŞILAŞMAK İSTEMİYORUM. bu konu beni fazlasıyla endişelendiriyor. yardım ederseniz çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…