• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teklif

20 yaşındayım.gittigim internet kafenin sahibi biraz otururmusun diyerek birşey sormak istediğini söyledi. (Sanırım 27_28 yaşlarında) bazen kafede çok oturmuyorum.sanirim dikkatini çekti.rahatsiz eden var mi dedi.hayir dedim.sonra havadan sudan konuşmaya başladı, sanırım sohbet başlatmak istedi.ama sürekli bilgisayara bakıyor,bana bakmıyor.neyse bende bir süre sonra ,iyi günler dedim ve çıktım.neyin nesi bu anlamadım.sonraki zamanlarda ,bazen kafeye gittiğimde bilgisayardan merhaba,nasılsın gibi şeyler yazıp, gönderiyor.ayni ortamdayız,yuz yuze konuşmuyor.ilgili gibi,hiç erkek arkadaşım olmadı.ilgisi hoşuma gitti ama tipinden hoşlanmadım.yaşi, büyük gibi.klasik giyiniyor.ben üniv de okuyorum,büyük olasılıkla üniv okumamıştır (bunu bilmiyorum ,sadece tahmin).sigara sevmem,sigara içiyor. Sadece ilgisi hoş. Sırf bu yüzden kabul etmeli miyim?Bilmiyorum.:110:
sonra başınıza bela olmasını istiyorsanız hemen ilgisine karsılık verin tabi. Lise yıllarını sevgilisiz ve pek ilgi görmeden geçirmiş biri olarak soylebeilirim ki o ilgi hakkaten guzel geliyor insana. Sırf bu yuzden unide bizim bolumden sacma bi cocukla çıktım. tecrubesizlik bi de 4 yıl bana zehir oldu. Bence bir sure gitmeyin oraya. Yani allah korusun haberlerde neler goruyoruz ve hep diyoruz ya e bu kız bu adamla neden çıkmış diye o durumlara düşmeyin mazallah. İçinize sinen biri olsun yanınızdaki kişi.

Back