• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teklif

Eee şimdi kahvecide çalışan biriyle tanışsan, eee gelen herkese yürüyor demek ki mi diyeceksiniz ? Eee bu mantıkla kimse sevgili olamaz ki. internette tanışsa herkese yazıyor dersiniz, normal hayatta tanışsa yanına gelen herkese yazıyor dersiniz, görücü usûlü olsa bulamamış herkese gidiyor dersiniz.her tanışma şeklinde dediğiniz geçerli. Olmaz ki böyle.mantıklı değil.
Böyle tiplere sizin bakış açınız başka olabilir ama hoşlandıgı kıza rahatsız eden varmı diyip sonra bilgisayardan sosyal medyadan degil bilgisayardan mesaj atan kişinin niyetinden şüphe ederdim internet kafe kaldınız bilmem ama birisi size dükkanına gittiğiniz birisi size rahatsız eden varmı dese nasıl tepki verirdiniz gerçi üç aşşagı beş yukarı anladım yorumunuzdan 👌😅

İnternet kafe sadece erkeklerin oyun oynadığı yer değil mi ya

Bunları internet kafeden mi yazıyosunuz veya orada bu siteyi açıyo musunuz?
Ne okuyosunuz ne yazdınız hepsi gördü öyleyse bilin isterim
Hayır tabi ki.genelde ödev için, cıktı almak için gidiyorum.

Liseyi de mı okumadınız naısl olmaz ınsanın lısede falan sevgilisi ya:)
20 yasında cafelerde milletten ilgi bekleme.
Ufkunu genıslet,okuyosan daha cok oku,Dunyayı gezmeyı falan hedefle cıdden.Evet bu kurlarla zor ama 20 yas bıdaha gelmez.
35 yas konusuyor.Bırak 30 una merdiven dayadıgı halde,bir kızla yüzyüze sohbet edemeyip ekrandan yazan asalakları.
Lisede sevgilim olmadiHoppa

İnternet kafeler hala yaşıyor mu yav?

20 yaşındayım.gittigim internet kafenin sahibi biraz otururmusun diyerek birşey sormak istediğini söyledi. (Sanırım 27_28 yaşlarında) bazen kafede çok oturmuyorum.sanirim dikkatini çekti.rahatsiz eden var mi dedi.hayir dedim.sonra havadan sudan konuşmaya başladı, sanırım sohbet başlatmak istedi.ama sürekli bilgisayara bakıyor,bana bakmıyor.neyse bende bir süre sonra ,iyi günler dedim ve çıktım.neyin nesi bu anlamadım.sonraki zamanlarda ,bazen kafeye gittiğimde bilgisayardan merhaba,nasılsın gibi şeyler yazıp, gönderiyor.ayni ortamdayız,yuz yuze konuşmuyor.ilgili gibi,hiç erkek arkadaşım olmadı.ilgisi hoşuma gitti ama tipinden hoşlanmadım.yaşi, büyük gibi.klasik giyiniyor.ben üniv de okuyorum,büyük olasılıkla üniv okumamıştır (bunu bilmiyorum ,sadece tahmin).sigara sevmem,sigara içiyor. Sadece ilgisi hoş. Sırf bu yüzden kabul etmeli miyim?Bilmiyorum.:110:
gelinlik bakmaya başla.sorman hataa

Adamın hiç bir şeyini beğenmemişsin, davranış şekli de normal değil. Başına bela alma.

Bu hoşuna mı gitti ya? Ben lisedeyken internet kafe cagiydi,evlerde yoktu. Ders için falan hep giderdik. Bir gün ben yazı yazarken bilgisayar kendi kendine bir şeyler yazdı. O an idrak ettim her yaptığımi izleyen çalışanlar varmış. Korktum ve rahatsız olmuş hissettim, kaç yıl oldu hala internet kafeleri hiç sevmem. Senin nasıl hoşuna gitti anlamadım inan. Orada ne yapıyorsun bilmiyroum ama girdiğin şifreyi bile görüyor adam. Bence bir daha gitme

Ortada bir teklif yok ki neyi kabul edeceksin ? Adam belli utangaç geçingen birisi sana ilgisi var net bir şekilde açılamıyor. Sende baştan tipin olmadığını düşünüyorsun bence uzatılcak bir şey yok uzun bir süre gitme ilgisine karşılık vermediğini anlasın

20 yaşındayım.gittigim internet kafenin sahibi biraz otururmusun diyerek birşey sormak istediğini söyledi. (Sanırım 27_28 yaşlarında) bazen kafede çok oturmuyorum.sanirim dikkatini çekti.rahatsiz eden var mi dedi.hayir dedim.sonra havadan sudan konuşmaya başladı, sanırım sohbet başlatmak istedi.ama sürekli bilgisayara bakıyor,bana bakmıyor.neyse bende bir süre sonra ,iyi günler dedim ve çıktım.neyin nesi bu anlamadım.sonraki zamanlarda ,bazen kafeye gittiğimde bilgisayardan merhaba,nasılsın gibi şeyler yazıp, gönderiyor.ayni ortamdayız,yuz yuze konuşmuyor.ilgili gibi,hiç erkek arkadaşım olmadı.ilgisi hoşuma gitti ama tipinden hoşlanmadım.yaşi, büyük gibi.klasik giyiniyor.ben üniv de okuyorum,büyük olasılıkla üniv okumamıştır (bunu bilmiyorum ,sadece tahmin).sigara sevmem,sigara içiyor. Sadece ilgisi hoş. Sırf bu yüzden kabul etmeli miyim?Bilmiyorum.:110:
Vay canına, demek ikinci üyelik idi ve asıl üyelikle konuya yorum yaptın. Çok şaşırdım cidden :KK53:

Kazenin konuya yorum yapmasından bi şeylerin döndüğü belliydi ama :KK48:

Uzak dur kendine bunu mu layık görüyosun üniversite okuyosun önce mesleğini eline al (kimseyi küçük görmüyorum lakin davul bile dengi dengine)

Bilgisayarına bağlanıp yazı atan adamın özel hayata saygısı olur mu?
Size bir şey teklif etmemiş. Neyi kabul edeceksiniz?
Davul bile dengi dengine atasözünü daha önce duydunuz mu?
Birde şey var tecrübe bilime g*t attırır. Burada bu kadar insan yanlış olduğunu söylüyor bence bir daha o cafeyi kullanmayın. Alternatif çözümler deneyin interneteki işleriniz için.

Canım üniversite öğrencisisin, biraz daha seçici olsan güzel olur. Ben üniversite öğrencisi kızımın internet kafede bilgisayardan mesaj atan birinden hoşlanmasını istemezdim. Bir tarzın yok mu veya kriterin falan? Giyimi hoşuna gitmemiş, denk bulmamışsın hala hoşuna gidiyor senle konuşması. Lütfen doğru seçimler içe yönel, şu ama kadar sevgilin olmamış, bundan sonra da doğru kişiler olsun🙏🏻

Neyi kabul edeceksin?

Adam sizi izliyor dikkat et ve şifrelerini değiştir oraya asla gitmezdim ben olsam.zaten ortamı çok kötü ben arada yazıcıdan birşey çıkarmak için giderdim sürekli abaza,küfürbaz erkeklerden başka birşey yok leş bir ortam.Allahtan erkek kardeşim hiç gitmedi gitmez öyle yerlere sende işin varsa hızlıca hallet çık.özel yerlere falan bakma o tür yerlerde izleniyorsun.

Back
X