• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teklif

Adam kötü biri olabilir ama senin dediğin de mantıklı değil.o zaman kimse kimseyle sevgili olamazdı.sonuçta tek insan o mu ? Her taraf insan dolu. Neden belli bir kişiye ilgi gösteriyor ki? Her yer kadın erkek dolu. Fuhuş çetesine falan mı satacak koskoca kadını allah aşkına 😄 14, yaşında değil 20 yaşında arkadaş.
Yıllar önce 2005 de ,arkadaşım yolda birisiyle tanıştı...daha doğrusu adam tanışmak istemiş...telefonunu vermiş.o zaman da arayayım mi diye soruyordu arkadaşım...neyse 2006 da evlendiler,hala da evliler😁 SayYouLoveMe SayYouLoveMe

Adam kötü biri olabilir ama senin dediğin de mantıklı değil.o zaman kimse kimseyle sevgili olamazdı.sonuçta tek insan o mu ? Her taraf insan dolu. Neden belli bir kişiye ilgi gösteriyor ki? Her yer kadın erkek dolu.
aslında pek ilgi gösteriyor da denemez adam için, 20 yaşında kızımız belliki fazla içine kapanık adamın teklif ettiğini sanacak kadar tecrübesiz, adam ağzını yokluyor taciz edercesine .düşünsenize internet cafeye gidiyorsunuz cafenin sahibi kendi masasından oturmuş sizin pc de ne yaptığınıza bakıyor ekranınıza not gönderiyor falan :KK43: adamda sıkıntı var belli ki işine gücüne bakmak yerine gözüne kestirdiklerini dikizliyor tabiri caizse . sessiz içe kapanık olduğu için bu şekilde yaklaşıyor ,biri bana bunu yapsa sen benim bağlandığım bilgisayara ne hakla mesaj yollarsın diye bağırırdım mesela...kimbilir daha kaç kişiye yapıyordur bunu birde o kısmı var işin.

Yok yok uzak dur kendinde demissin uni ortamami vs olmamis senin cevren eminim daha aktiftir yasitlarin arasindan dengine gore birini bulmani oneririm daha yasin cok kucuk

Yıllar önce 2005 de ,arkadaşım yolda birisiyle tanıştı...daha doğrusu adam tanışmak istemiş...telefonunu vermiş.o zaman da arayayım mi diye soruyordu arkadaşım...neyse 2006 da evlendiler,hala da evliler😁 SayYouLoveMe SayYouLoveMe
Ahahaha ben de fuhuş çetesine satıldı diyeceksin sandım

Ahahaha ben de fuhuş çetesine satıldı diyeceksin sandım
Zaten tuaf gelmişti bu durum çünkü adamla aralarında 13 yas vardı.arkadasim 26 adam 39 yaşındaydı o zaman..ve hep yaşını göstermiyor derdi😁 kısmet işte.

Bana pek sağlıklı gelmedi. O yaşlarda bir insan efendi gibi çıkıp yüzünüze söyler zaten. Ne anaokulu mu not gönderiyor? Sapıklık bence. Kesin bilgisayarda ne yaptığınızı da izliyordur. Bence kendinize başka bir ilgi ve kafe bulun.

hiç erkek arkadaşım olmadı.i
Liseyi de mı okumadınız naısl olmaz ınsanın lısede falan sevgilisi ya:)
20 yasında cafelerde milletten ilgi bekleme.
Ufkunu genıslet,okuyosan daha cok oku,Dunyayı gezmeyı falan hedefle cıdden.Evet bu kurlarla zor ama 20 yas bıdaha gelmez.
35 yas konusuyor.Bırak 30 una merdiven dayadıgı halde,bir kızla yüzyüze sohbet edemeyip ekrandan yazan asalakları.

Herif işi gereği herkese sanaldan yürüyor belliki gitmeyin birdaha zira yazdıgı ne ilk ne de sonsun
Eee şimdi kahvecide çalışan biriyle tanışsan, eee gelen herkese yürüyor demek ki mi diyeceksiniz ? Eee bu mantıkla kimse sevgili olamaz ki. internette tanışsa herkese yazıyor dersiniz, normal hayatta tanışsa yanına gelen herkese yazıyor dersiniz, görücü usûlü olsa bulamamış herkese gidiyor dersiniz.her tanışma şeklinde dediğiniz geçerli. Olmaz ki böyle.mantıklı değil.

Çoğu zaman birşeyler söylüyor ama bunu yüzüme değil de bilgisayardan yazıp söylüyor,nedenini anlamadım.tanismak istediğini söylüyor, biryerde oturup konuşabilir miyiz diye soruyor ama yüzüme değil de yazı olarak söylüyor. 😑bir cevap vermiyorum,gecistiriyorum
Alışmış işte sürekli sanaldan kızlara yürümeye :D Yüzyüne imkanı varken bile mesaj yazıyor ezik. bir yerde oturup konuşurken de size telden kahve imojisi falan gönderir bu :D

20 yaşındayım.gittigim internet kafenin sahibi biraz otururmusun diyerek birşey sormak istediğini söyledi. (Sanırım 27_28 yaşlarında) bazen kafede çok oturmuyorum.sanirim dikkatini çekti.rahatsiz eden var mi dedi.hayir dedim.sonra havadan sudan konuşmaya başladı, sanırım sohbet başlatmak istedi.ama sürekli bilgisayara bakıyor,bana bakmıyor.neyse bende bir süre sonra ,iyi günler dedim ve çıktım.neyin nesi bu anlamadım.sonraki zamanlarda ,bazen kafeye gittiğimde bilgisayardan merhaba,nasılsın gibi şeyler yazıp, gönderiyor.ayni ortamdayız,yuz yuze konuşmuyor.ilgili gibi,hiç erkek arkadaşım olmadı.ilgisi hoşuma gitti ama tipinden hoşlanmadım.yaşi, büyük gibi.klasik giyiniyor.ben üniv de okuyorum,büyük olasılıkla üniv okumamıştır (bunu bilmiyorum ,sadece tahmin).sigara sevmem,sigara içiyor. Sadece ilgisi hoş. Sırf bu yüzden kabul etmeli miyim?Bilmiyorum.:110:
Teklif kısmını yazmayı mı atladınız?

Adam kötü biri olabilir ama senin dediğin de mantıklı değil.o zaman kimse kimseyle sevgili olamazdı.sonuçta tek insan o mu ? Her taraf insan dolu. Neden belli bir kişiye ilgi gösteriyor ki? Her yer kadın erkek dolu. Fuhuş çetesine falan mı satacak koskoca kadını allah aşkına 😄 14, yaşında değil 20 yaşında arkadaş.
Yahu benim dediğim genel gecer
demiyorum ki.
Bana uyandırdığı izlenim bu.
Ayrıca 20'de çok büyük bir yaş sayılmaz.
Bundan yaşça daha büyük kadınları kandırıp neler getirdiler başlarına.
Bence adam ilgi göstermiyor,farklı bir hesabı var.
Ayrıca daha ilerisini söylüyorum.
Bu adama kapilirsan 3 gün sonra okulunu da biraktirir.
Gel evlenelim,çalışma vs.. derken bir bakmışsın buraya gelip yakinmak suretiyle konu açmışsın.
Yahu koskoca okulda illa ki senide beğenen vardır.20 yaşında bir kizsin okulana bak,akranlarindan teklif bekle.

İkisi farklı ama..
Adam yanına yanaşıp "satasan karışan var mı" dememiş.
"Telefonunu ver"diyerek diretmemis.
Kendisi vermiş ve aramasını beklemiş.
Burada ise kızın izni olmadan adam mesaj atıyor misal.Tamam,cafe belki vatandaşa ait olabilir de her beğendiğin müşteriye kafana göre mesaj atamazsın.O masa gidene kadar kişinin özelinde.
Belki de tekniği bu.gozunu kestirdiklerinin hepsine yapıyor ama kızımız farkında değil.Nasil olsun ki :/
Senin dediğinde bir teklif var.
Yani arzu etmezse aramayabilirmis.
Bu konuda ise zorlama var.
Hani durumlar farklı.Tabi bana göre.

Çoğu zaman birşeyler söylüyor ama bunu yüzüme değil de bilgisayardan yazıp söylüyor,nedenini anlamadım.tanismak istediğini söylüyor, biryerde oturup konuşabilir miyiz diye soruyor ama yüzüme değil de yazı olarak söylüyor. 😑bir cevap vermiyorum,gecistiriyorum
Gitme oraya hiç. Tehlike geliyorum diyor resmen.

Her örnek böyle olacak diye bir şey yok. Ayrıca cafe sahibi epey büyük tarzları çok farklı. Üstelik yaklaşımı da hoş değil.

Mis gibi ünv gençleri dururken int cafe sahibi tuhaf bir tiple uğraşması çok gereksiz. Adamın zaten yaklaşımı niyetini belli ediyor.

Yahu benim dediğim genel gecer
demiyorum ki.
Bana uyandırdığı izlenim bu.
Ayrıca 20'de çok büyük bir yaş sayılmaz.
Bundan yaşça daha büyük kadınları kandırıp neler getirdiler başlarına.
Bence adam ilgi göstermiyor,farklı bir hesabı var.
Ayrıca daha ilerisini söylüyorum.
Bu adama kapilirsan 3 gün sonra okulunu da biraktirir.
Gel evlenelim,çalışma vs.. derken bir bakmışsın buraya gelip yakinmak suretiyle konu açmışsın.
Yahu koskoca okulda illa ki senide beğenen vardır.20 yaşında bir kizsin okulana bak,akranlarindan teklif bekle.
Ben inanmıyorum o tarz hikayelere. Koskoca kadınları kimse kandıramaz.o kadınların da içinde " nasıl olur bilmem ki" diye bir ses mutlaka vardır. çocuk mu kandırıyorlar. Ne getirmiş olabilirler yani? Uyuşturucu verip daha kaçırıp başkalarına mı sattılar ?. Haa 20 yaş bence de çok büyük değil de dünya tehlikeli bir yer değil ya bence. Kim ne anlatırsa anlatsın ben gözlemime ve kendi hayatıma bakarım.haa para pul mevzularını ayrı tutuyorum.herkes herkesi kazıklayabilir.heo mi bana normal insanlar denk.gekiyor da hep onlara mı kötüsü denk geliyor yani.

20 yaşındayım.gittigim internet kafenin sahibi biraz otururmusun diyerek birşey sormak istediğini söyledi. (Sanırım 27_28 yaşlarında) bazen kafede çok oturmuyorum.sanirim dikkatini çekti.rahatsiz eden var mi dedi.hayir dedim.sonra havadan sudan konuşmaya başladı, sanırım sohbet başlatmak istedi.ama sürekli bilgisayara bakıyor,bana bakmıyor.neyse bende bir süre sonra ,iyi günler dedim ve çıktım.neyin nesi bu anlamadım.sonraki zamanlarda ,bazen kafeye gittiğimde bilgisayardan merhaba,nasılsın gibi şeyler yazıp, gönderiyor.ayni ortamdayız,yuz yuze konuşmuyor.ilgili gibi,hiç erkek arkadaşım olmadı.ilgisi hoşuma gitti ama tipinden hoşlanmadım.yaşi, büyük gibi.klasik giyiniyor.ben üniv de okuyorum,büyük olasılıkla üniv okumamıştır (bunu bilmiyorum ,sadece tahmin).sigara sevmem,sigara içiyor. Sadece ilgisi hoş. Sırf bu yüzden kabul etmeli miyim?Bilmiyorum.:110:
Bunları internet kafeden mi yazıyosunuz veya orada bu siteyi açıyo musunuz?
Ne okuyosunuz ne yazdınız hepsi gördü öyleyse bilin isterim

Back
X