Teknomanyak!

-lotus-

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
7.335
14.155
298
Kızlar merhaba;
Dün bir olay yaşadım. Hala etkisindeyim. Hem utandım, hem korktum.
Dün bir teknoloji mağazasını geziyordum. Telefon alacaktım. Büyük bir yer böyle.
Neyse reyonları gezerken, sürekli karşıma çıkan bir adam farkettim.
Tesadüftür dedim, yolu değiştirdim. Baktım diğer reyonun ucundan yine bu karşıma çıktı.
Anlaşıldı niyet belli deyip, koşturarak mağazadan kaçtım.
Ama takip edildiğimi anlamam uzun sürmedi tabi. Daha peşimden geliyordu.
Ve iğrenç bir şekilde beni baştan aşağı süzüyordu. Yani nasıl desem, yiyecek gibi. Nasıl utandım yaa.
Hani çok dikkat çekici de değildim, ki olsam ne olur, yine tacize hakkı yok.
Çok zor atlattım adamı, nereye gitsem geliyordu çarşıda. Filmlerdeki gibi resmen takipçimi atlattım resmen.
Ben tek başıma sokağa çıkamayacak mıyım şimdi? Hayır bir de teknoloji mağazasında pusuya yatmış, burası da ayrı mesele
 
Ahaha .
Niye bilmiyorum guldum .
Keşke olmasa ama oluyor iste .
Birde küçük çocuk gönderip numara isteyen cinsleri var bunların .
 
Ahaha .
Niye bilmiyorum guldum .
Keşke olmasa ama oluyor iste .
Birde küçük çocuk gönderip numara isteyen cinsleri var bunların .

Anlatınca komik oluyor biliyorum da, işte o an hiç komik değildi.
Yahu surat yapıyorum, kafamı çeviriyorum. Anla işte istemiyorum seni. Ne diye geliyorsun daha, istesem herhalde ben de birşeyler yapardım.
Tayt giymiştim, ondan mı oldu bilemiyorum ama. Bu bir sebep olamaz diye düşünüyorum.
 
Canım ne kaçıyorsun, sanki sen de sorun varmış gibi. Hayır o da korktuğunu anlamış, bu bana bişey yapamaz diye takip etmiş. Ya tenha bir yerde falan sıkıştırsaydı. Hazır mağzadasın, bağır rezil et pisliği. En azından delimisin ne bakıyorsun deseydin herkes duyacak şekilde. Mağaza görevlileri etrafınıza gelirdi zaten.

Sapıklar ya acil islah olsun ya da bir tarafları kökünden düşsün inşallah
 

Utanmıyorlar mı acaba hiç?
Ya anla işte yüz vermiyorum. Peşimden gelince ne olacak ki? İstemiyorken fikrim mi değişecek? Amaç ne onu anlamıyorum:44:
 

Senin ne giyindiginle alakasi yok bence.
Ciplak kiz görse basini çevirecek adamlar taniyorum .
Kişiliğiyle alakali . :)
 

Sizinki iyiymiş.
Ben gecenin 2,5unda eve dönerken takip edildim, üstelik evimin balkonuna kadar (giriş katındayım).
Üstelik eve tek dönüyordum ve evde kimse yoktu. Köpeklerimi o gün niyeyse bütün evi açarak değil, antreyi kapatarak bırakmıştım dolayısıyla kapıdan girer girmez köpeklerim de yanıma gelemezdi.
Ben evimin kapısını açana kadar arkamda, 2 metre gerimde bekledi. Arkamdan geldiğini de içimde bir sezgi olunca dönüp bakarak fark ettim, yoksa çıtırtı bile çıkartmıyordu.
Evim oldukça nezih bir mahallede, senelerdir yeri geldiğinde sabaha karşı girdim eve, ne benim ne tanıdıklarımın başına böyle bir şey geldi. İlerideki inşaatta çalışan bir işçiydi.

Kendimi köpeklerimin yanına atana kadar, hepi topu bir-iki dakika içinde aklımdan geçen senaryoları anlatamam. Kapıyı açıp kendimi içeri atsam, kapıyı kapatmakla uğraşmayıp hemen köpekleri mi çıkarsam, dönüp bağırsam bu sefer beni susturmak için atlar mı… İçeri girdikten sonra “ya fark etmeseydim, ya görmeseydim, ya kapıyı hemen açamasaydım, ya arkamdan gelseydi…”
Üstelik köpeklerimi gördükten ve ben kapıyı kilitledikten sonra hemen gitmedi, kaldırıma gidip kaldırımdan eve baktı.

Bir sokak üstümde oturan bir erkek arkadaşımı aradım, hemen geldi eksik olmasın, sabah 6ya kadar yanımda kaldı eğer adam evi takip ediyorsa en azından evde erkek olduğunu görsün diye.

İnsanın kendi evinin balkonuna kadar bir yabancı tarafından takip edilmesi çok kötü bir his. Normalde korkusuzumdur ama takip eden birkaç ay ne yalan söyleyeyim gece ya evin kapısına kadar taksiyle gittim, ya arkadaşlarım bıraktı. Yürürken de arkama baka baka yürüdüm, çok huzursuzdum. Hala geç vakitte eve dönerken arkama, etrafa baka baka yürüyorum.
 
Artık kendimden şüphe etmeye başladım yahu

Yapilacak en güzel şey şikayet etmek bunları :)
Belki korkarlar .
Otobüste öpücük atan dedeye rastlamistim bürde
Arksdasima öpücük atiyormus adamin tiki var sanmis bizimkide kas göz yapinca dede koşarak uzaklasmis otobusten
 
Sapık Sapık olur öyle arada anlıktır endişelenme..
 
keşke magaza gorevlisiyle konussaydınız... oradan cıkmak eve gitmek bile buyuk risk.
benim de basıma cok geldi de ne yazık ki taciz vs yok ise hicbir sey yapılamıyor...
iste o sırada bir gorevliden rica edip onu oyalar soru sorar ise sıvışıyorsun.
 

Evi mi öğrenir diyorsunuz Off zaten korkağım şimdi bu tam oldu.:26:
 
Evi mi öğrenir diyorsunuz Off zaten korkağım şimdi bu tam oldu.:26:

ay atlatmışsın zaten, evi ogrenseydi kapıda da gorurdun.
sence toplum icinde hic utanmadan sıkılmadan ve senin tepkinden korkmadan hareket edebilem nbir manyak takip ettigi kisinin evini ogrenince bos durur muydu?
sen uzaklasınca baska bir kıza sarmıstır. av olarak bakıyor sonucta, daha uyanık olmayan birisi de daha az risk demek manyak icin.
 
Keşke mağazadayken yanına gidip bi güzel tersleseydin.En azından mağaza görevlileri,güvenlik adama müdahale ederdi,sende takip etti mi acaba, korkusu yaşamazdın.Gerçi o panikle akıl edememiş olman normal, kim olsa tedirgin olur.
 


Bu yaz bir sabah neşem yerimde, sahile gideyim biraz yürüyüş yaparım sonra oturur bir yerde kitap okurum dedim.
Sahile de yürüyerek indim, yaklaşırken yorulmuştum, bir parkta oturdum, oturmadan önce de oturulabilir bir yer mi diye de denetledim, bir çift vardı, yaşlı yaşlı birkaç amca, dondurmacı, yan tarafı da askeriye, güvenilir yani neyse oturdum.
Eşimi aradım bu arada, sonra ileride aynı dediğiniz gibi bir ÖKÜZ fark ettim, aman Allahım nasıl bakıyor öyle, kelli felli, yaşlı başlı da bir şey rahatsız oldum kalktım hemen gideceğim yere doğru yürüyorum, ama yanından geçmek zorunda kaldım ve hala da eşimle telefondayım, yanından geçerken de evli olduğumu belli edecek birşeyler söyledim.

Biraz yürüdüm ayak sesleri, terse dönüp yürüyorum gene aynı. Karşıya geçtim, kurtuldum dedim, durakta oturuyorum, bir baktım ki gene yanımda. Deli cesaretiyle bir bağırmışım buna "Sen benim peşimde mi dolanıyorsun" diye, efendim dedi anlamadı, daha da bağırarak tekrar ettim, dolanma peşimde dedim söylene söylene kaçtım ama nasıl korktum o gün.
Bir şey yapmasam bırakmıcak peşimi hayvan herif

Adamlarda nasıl bir beyin yapısı varsa senin sokakta olmandan mütevellit yollu olduğuna kanaat getiriyorlar, Allah ıslah etsin
 
mağazada adama 'ne bakıyon bırıne mı benzettın' deseydın.
ben öyle dıyorum kımse kalmıyor etrafta

bana çok oldu böyle şeyler, sokak ortasında basıyorum kalayı
kaçıyor zaten

yani, yer neresı olursa olsun susmayacaksın
çok yuksek sesle ve sınırlı bır halde konus gidiyor manyaklar zaten
 
ee teknoloji mağazasında olunca ne oluyo :26:

Hadi yani eğlence yeri falan olsa işsiz tayfa denir de yani, kim boş boş amaçsız yere teknoloji mağazasında kız kesmeyi bekler. Hani bilimum bilgisayar oyunu, telefon, platstation, ses sistemi falan satılan yerlerde kız müşteri çok olmaz da yani. Onu demek istedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…