Ahaha .
Niye bilmiyorum guldum .
Keşke olmasa ama oluyor iste .
Birde küçük çocuk gönderip numara isteyen cinsleri var bunların .
Canım ne kaçıyorsun, sanki sen de sorun varmış gibi. Hayır o da korktuğunu anlamış, bu bana bişey yapamaz diye takip etmiş. Ya tenha bir yerde falan sıkıştırsaydı. Hazır mağzadasın, bağır rezil et pisliği. En azından delimisin ne bakıyorsun deseydin herkes duyacak şekilde. Mağaza görevlileri etrafınıza gelirdi zaten.
Sapıklar ya acil islah olsun ya da bir tarafları kökünden düşsün inşallah
Anlatınca komik oluyor biliyorum da, işte o an hiç komik değildi.
Yahu surat yapıyorum, kafamı çeviriyorum. Anla işte istemiyorum seni. Ne diye geliyorsun daha, istesem herhalde ben de birşeyler yapardım.
Tayt giymiştim, ondan mı oldu bilemiyorum ama. Bu bir sebep olamaz diye düşünüyorum.
Çok zor atlattım adamı, nereye gitsem geliyordu çarşıda. Filmlerdeki gibi resmen takipçimi atlattım resmen.
Ben tek başıma sokağa çıkamayacak mıyım şimdi? Hayır bir de teknoloji mağazasında pusuya yatmış, burası da ayrı mesele
Senin ne giyindiginle alakasi yok bence.
Ciplak kiz görse basini çevirecek adamlar taniyorum .
Kişiliğiyle alakali . :)
Artık kendimden şüphe etmeye başladım yahu
keşke magaza gorevlisiyle konussaydınız... oradan cıkmak eve gitmek bile buyuk risk.
benim de basıma cok geldi de ne yazık ki taciz vs yok ise hicbir sey yapılamıyor...
iste o sırada bir gorevliden rica edip onu oyalar soru sorar ise sıvışıyorsun.
Evi mi öğrenir diyorsunuzOff zaten korkağım şimdi bu tam oldu.:26:
Kızlar merhaba;
Dün bir olay yaşadım. Hala etkisindeyim. Hem utandım, hem korktum.
Dün bir teknoloji mağazasını geziyordum. Telefon alacaktım. Büyük bir yer böyle.
Neyse reyonları gezerken, sürekli karşıma çıkan bir adam farkettim.
Tesadüftür dedim, yolu değiştirdim. Baktım diğer reyonun ucundan yine bu karşıma çıktı.
Anlaşıldı niyet belli deyip, koşturarak mağazadan kaçtım.
Ama takip edildiğimi anlamam uzun sürmedi tabi. Daha peşimden geliyordu.
Ve iğrenç bir şekilde beni baştan aşağı süzüyordu. Yani nasıl desem, yiyecek gibi. Nasıl utandım yaa.
Hani çok dikkat çekici de değildim, ki olsam ne olur, yine tacize hakkı yok.
Çok zor atlattım adamı, nereye gitsem geliyordu çarşıda. Filmlerdeki gibi resmen takipçimi atlattım resmen.
Ben tek başıma sokağa çıkamayacak mıyım şimdi? Hayır bir de teknoloji mağazasında pusuya yatmış, burası da ayrı mesele
Evi mi öğrenir diyorsunuzOff zaten korkağım şimdi bu tam oldu.:26:
ee teknoloji mağazasında olunca ne oluyo :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?