Teknomanyak!

Kızlar takip edildiğinizde, sözlü ya da fiziksel taciz edildiğinizde susmayın, kaçmayın.... Özellikle takip olaylarında gerekirse etraftan yardım isteyin. Polis görürseniz hemen yanına gidin. Eğer polis yoksa yaşlı teyzeler polisten daha çok işe yarıyor. Hemen sığının. Vallahi çenesiyle öldürüyor takipçiyi bizzat yaşadım. Tacize gelince, sustukça taciz artar unutmayın. Bakın bundan yıllar önce otobüsle cinnah'tan yukarı çıkıyorduk. otobüs tıklım tıkış dolu. Bir tane benden beş altı yaş büyük bir kadın. Belli ki bir yerde çaycı ya da temizlikçi. Başı falan da kapalı. Ter içinde kalmış ama suratı nasıl ağlamaklı. dikkatimi çekti. arkasında hayvan gibi kıllı mıllı bir adam kadının göğsünü okşuyordu. Kadın ağladı ağlayacak ama ses çıkarmıyor. Abla sen şuraya geç deyip arkama aldım kadını, adama da yüzümü dönüp elimle koridoru kapattım kadının yanına geçemesin diye. Kadın bir sonraki durakta inince adam da inmek istedi itekledim sen bu durakta inmiyorsun amca diye bağırdım. Adam sesini bile çıkaramadı. O kadının inerken bana minnet dolu bakışını hiç unutmadım. Kendim de tacize uğradım. Daha doğrusu taciz etmeye çalıştılar. Hiç çekinmeden yüksek sesle uyardım. Böyle yapınca anında siniyorlar. Bu tacizci sapıklar inanın sizin korkunuzdan besleniyor. Siz sert çıkınca da kuyruğu sıkışmış it gibi sığınacak delik arıyorlar.

Kalabalık ortamdaymışsınız;koşarak kaçmak yerine herkesin duyacağı bir tonda " neden takip ediyorsunuz, bişey mi var"deseniz o kaçardı..

Ne alakasi var?
Sakin boyle dusunmeyin, sizin giyiminizle, tipinizle alakasi yok bu isin...
Insan sapiksa sapiktir...
Belki gormussunuzdur face de bir fotograf dolasti epey sure, carsafli bir kadin geciyor iki erkekte yiyecek gibi bakiyor...
Bu zihniyetle ya da ne kadar saglikli bir birey olup olmadiginla ilgili...
Senin sucun yok yani...
Bu arada oyle denk gelmistir, korkma...
Gecmis olsun...

Tam ben diyecektim. Madem bir kalabalik ortamdasin, bu ortami kullan. Ayni sekilde bende tepki veriridim, beni neden takip ediyorsunuz, ayiptir, baska isiniz yokmu,... herkezin önünde resmen rezil ederdim adami. Bir dahada cesareti olmazdi takip etmek için.

Kaçman gerçekten saçma olmuş
Hemen hemen hepimizin başına gelen bi durum bu tayt giymekle alakası yok
Bu kadar korkak olma biraz dişini göster ki daha ilerisine cesaret edemesinler

Kendinizi "Ama çekici değildim kiiii,neden bunlar geldi başıma?" diye suçlamaktan bir vazgeçin.Bu ülkede hayvanlara hallenen pislikler var.Bu tür beyinsel evrimini tamamlayamamış zihniyeti bozuklar için kadın olmanız yeterlidir.Çekici olup olmamakla alakası yok.Bunlar fark ettiğinizi anlayınca daha bir zevkle takip ediyorlar.Bir arkadaşımla yürürken aynısı başıma geldi.Etrafta polis de yoktu şanssızlığımıza Istanbul gibi bir yerde yani.Yolları ayıralım x yerde buluşalım dedim kıza.Ayırdık yolları.Salak herif hangimizi takip edeceğini şaşırdı da kurtulduk.Korktuğunu belli etmeden kalabalık mekanlara girmek şart.Etrafta görülen bir polis aracı vs de varsa bonus zaten.Çantanızda biber gazı bulundurabilirsiniz.

hemen bir polisin yanına gitseydin ya....
polisi görünce korkardı
korktuğunu belli edince daha bir üstüne gelirler böyle korkanlardan heeycan duyan mallar varmış
direk polise git

iyi etmişsin helal olsun sana...

aslında bu tiplerden kaçmayacaksın.kalabalıkken etraf yüksek sesle 'beyefendi birine mi benzettiniz?ne bakıp duruyorsunuz? güvenliğe mi haber vereyim yani bu terbiyesizliğinizi?' diyerek onu etrafa rezil edeceksiniz..ve hatta gerekirse güvenliğe de haber verip dışarı attıracaksınız..etraf terbiyesiz kaynıyor ve insanı hakkaten ürkütüyor bu tipler..geçmiş olsun size bu arada..

böyle cahil erkekleri anlayamıyorum.herhalde vakti zamanında büyüye büyüye kendileri çok şahit olmuşlar analarına ablalarına sataşan erkekleri gördükce.onlara normal geliyor bunlar.bütün kadınlara aynı gözle bakıyorlar.kafaları böyle çalışıyor işte.
böyle erkekleri idam etmek gerekiyor.kızlar,kadınlar bunlar için oyuncak falan mı?allah akıl fikir versin.

Şu yazdıklarını okurken inan cesaretinden ötürü bende sana minnet duydum. Allah gani gani razı olsun senden de, senin gibi cesur insanlarımızdan da canım benim

Yazılanları okuyunca benim de aklıma geldi şimdi.
Bundan bi 3-4 yıl önce. Öğleden sonra civarı...
Yaşadığım şehrin çarşısının göbeğinde oturuyorum.
Neyse işlerimi hallettim apartmana girdim -ki o zamana kadar takip edildiğimi hala bilmiyorum.
2-3 tane basamak çıkmamla arkamda ayak sesleri ve nefes duymam bir oldu.
Baktığım anda üstü başı derbeder, ve muhtemelen kimyasal türden bişeyler kullanarak beynini uyuşturmuş bi oğlan,gözleri bayık,ağzı yüzü salya sümük 25 yaşlarında bilmem nerelerine neler neler yapmak istiyorum dedi bana. Ay şok oldum.
Ve bunu argo tabirlerle pat diye söyleyince önce bi donakaldım.
Sonra bi silkelendim baktım o da basamaklara yöneldi 'Ne diyosun sen' deyip bağırmamla yukarı kaçmam bir oldu.
Ve Allahtan ki 1.katımızdaki muhasebe ofisinden birileri çıktı tesadüfen ve benim panik halimi görünce ona saldıracaklarını düşündüğü için arkasına dönüp koşar adımlarla gitti pis mahluk.Pislik sapık.
O gün bugündür bende apartmana girmeden önce 1 değil 10 kez kolaçan ederim çevreyi sonra da sıkı sıkı kapatırım apt.giriş kapısını anında.

Bide böyle kendinden geçen,uyuşturucunun etkisiyle naptığını bilmeyenler var. Ve bazen anlık oluyo herşey, şaşırsan mı tepki mi versen napıcanı bilmiyosun.Teke tek öyle yerlerde denk getiriyo ki seni iğrenç yaratıklar... Rabbim hepimizi korusun böyle kötülüklerden...Ve kesinlikle sessiz kalıp bunlara maruz kalmayalım.Kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…