17 yaşındayım.hoşlandığım biri var okuldan. geçen sene başladı. benden 1 sınıf küçük. hiç konuşmadık onunla. faceden başka bi isimle itiraf ettim ona, onu sevdiğimi. benim adımı falan sordu ama söylemedim. o kadar saçma konuştum ki onunla nasıl olsa benim kim olduğumu bilmeyecek diye. şimdi pişmanım. konuşurken '':)'' falan yapıyordu ama mesajlara geç cevap veriyordu. konuşmanın sonunda benim kim olduğumu anladı. bi de hoşlandığı varmış galiba.tüm bunlar geçen seneydi. artık okulda hep bakmaya başladı. ben utanıyordum bakmıyordum. bigün aynı sınıfta sınava girecektik önlerde boş sıra olduğu halde yanıma oturdu. hoca sınıfa gelmeden önce herkes kafasına göre oturuyor o da öyle yaptı. hoca sınıfa geldi işte 9larla 10lar yanyana otursun dedi. o benim yanıma oturdu tekrar. bu olay da geçen seneydi. başka da önemli bi şey olmadı pek. ama sürekli bakıyor. yani sürekli. bu sene ise bu ayın 15 inden itibaren çok bakmaya başladı. gözgöze gelince de bakıyor hep. karne tatilinde ona tekrar yazmak istiyorum faceden. bu sefer kendi adıma bi hesaptan. sevseydi zaten gelirdi diye düşünüyorum ama bakması da tuhaf. kendimi yerine koyuyorum. beni seven bi kişi ilgimi çekmese bakmam hatta rahatsız olurum. yani olabilirim. ikinci kez yazmamın nedeni ilk yazdığımda beni çok farklı tanıması. dalga geçtiğimi bile düşünmüş olabilir. ah gerçekten pişmanım. sizce tekrar yazmalı mıyım? onu seviyorum. gerçekten seviyorum.