tekrar baba olacakmis

leyla8889

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2017
66
26
18
Oncelikle bu forumu uzun zamandir takip etmekteyim.. tuhaf duygular hissediyorum kimi zaman kendimi suclayarak kimi zaman hakli bularak.. ergenlik donemimde annemi kanserden kaybettik.. birkac yil sonra babam evlendi.. erkek kardesim cok kucuktu..babamin esi cok iyi bir insan bu zamana kadar hicbir sikinti yasamadik ben evlendim gittim kardesimde okulu bitirdi yalniz cok uzun xamandir cocuk istiyordu cok ugrastilar.. yillarca.. gecenlerde ogrendim hamile oldugunu.. hayirli olsun diye aradim..o gunden beri aramadim arayip ne diyebilirdim ki..bir yildir benim cocuk istedigimi biliyorlardi.. cikolata kisti sebebiyle olmuyor.. maddi olanaklar sebebiyle tup bebekte yapamadim neyse demem o ki babam tekrar baba olacakmis ben kadin icin cok seviniyorum sonucta herkes anne olmak ister peki babam icin ne hissedeyim gelmis 60 yaslarina..ikisi de orta yaslarda.. cok tuhaf duygular hissediyorum napmaliyim ki bende gelmisim 30 yasina.. nasil davranmaliyim ki

Kardeşin sonuçta, kötü hissetme. Böyle yaşayan insanlar çok. Allah uzun ömürler versin. Anneniz içinse çok üzüldüm. Yattığı yer nur olsun. Kardeşiniz doğduğunda onu çok seveceksiniz eminim. Allah size de nasip eder dilerim ki, sinir strese girme.Bol dua bol sabır

Napabilirsiniz ki? Onlar da bir aile ve cocuk sahibi olmak istemisler oluyorlar. Sizin de hayirlisiyla olur elbet. Cok cocuk isteyip de anne olamayan kimseyi tanimiyorum ben

Sizin çocuk istemenizle bir alakası yok bir kere. Benim çocuğum olmuır kimsenin olmasın, yapmasınlar demek çok saçma oluyor. Üstünüze düşeni yapıp aramışınız sizde emekleri varsa eğer ona göre yapmanız gerekenleri de kardeşiniz sağ salim doğduktan sonra yaparsınız.

Kardeşin sonuçta, kötü hissetme. Böyle yaşayan insanlar çok. Allah uzun ömürler versin. Anneniz içinse çok üzüldüm. Yattığı yer nur olsun. Kardeşiniz doğduğunda onu çok seveceksiniz eminim. Allah size de nasip eder dilerim ki, sinir strese girme.Bol dua bol sabır
cok tesekkur ederim iyi guzel dilekleriniz icin.. tabi cok severim dogdugunda ama bu duruma alismam biraz uzun surecek sanirim... nasil davranmam gerektigini de bilmiyorum en tuhaf yani

Bir sey yapmaniza gerek yok.Aramissiniz zaten, şu an boyle hissetmeniz cok normal . Rabbim size de hayirli evlatlar nasip etsin .

Kiskanclik degil de kim olsa bi ici gider yani.. Size hak veriyorum ama babanizin esi icin bende sevindim uzun zamandir istiyormus. Allah size de en kisa zamanda saglikli sihhatli bi bebek nasip etsin insallah sikintiya sokmayin kendinizi

Babanızın 2. eşi elbette çocuk sahibi olmak isteyecektir,haklı da...
Lakin doğacak çocuk ne kadar süre babanızla birlikte vakit geçirebilir ya da babanız o çocuğa ne kadar verimli olabilir muamma. Böyle bir öğrencim vardı anne ve babası 70’li yaşlardaydı ve çocuk aşırı derecede olgun(yaşı 18di ve 30-40 yaş modundaydı ve okul biter bitmez evlendi) hayatın tüm yükü omuzlarında olduğu için de aşırı sessiz biriydi.
Bence çok abuk bir durum ama Allah nasip etmişse illa vardır bir hikmeti.

Sizin yapacağınız bişey yok iyi bir kadın diyorsunuz zaten istiyorlarmışta size inat için çocuk yapmaz herhalde.
Babanızın Yen'i eşi kaç yaşında ?
Başka çocuğu var mı?

Kiskanclik degil de kim olsa bi ici gider yani.. Size hak veriyorum ama babanizin esi icin bende sevindim uzun zamandir istiyormus. Allah size de en kisa zamanda saglikli sihhatli bi bebek nasip etsin insallah sikintiya sokmayin kendinizi
tam olarak o duygu tuhaf..onun icin seviniyorum cok severim cunku tek hayali cocuk sahibi olmak babam icinse tuhaf duygular hissediyorum

İmrenirsiniz falan tamam ama sizinki kiskancliga girmis sanki.
Yok benim cocuk istedigimi biliyorlardi yok babam yaşlı falan bunlar cok cirkin seyler.
Ne yani sizin yok diye baskasininda olmasinmi?
Once bu tur dusuncelerden bir arının. Tamam cocuk isteyen insanlardaki psikiloji cok agirdir ama bu sekilde olmaz.
Allah inşaallah sizede saglikli bir evlat versin.

Seni anliyorum herkes anlayamaz belki ama ben de evlat hasreti cektim.5 sene boyunca neler yasadim sonra 2 aylik evli abimin çocuk haberi geldi çok kötü oldum.Elimde olmadan kiskandım ve neden?dedim.Oluyor,diyoruz insanoglu nefsine yenik düsüyor.Yaşadigin duygular cok normal.Ben yegenim dogacak diye ona aldigim kiyafetleri oksayip aglardim bu kiyafetler benim bebegimin olmaliydi dogum hazirligi yapan ben olmaliydim diyordum ama bunu asla karsi tarafa belli etmedim.Yegenim dogduktan 4 ay sonra ben hamile kaldim ve dunyalar guzeli bir kizim oldu.Yegenimle yan yana geldiklerinde vay be diyorum nasil uzüluyordum simdi de dogurmusumda kizim yegenimin boyuna yetismis.Gönlünüzü ferah tutun,duygularinizdan dolayi kendinizi suçlamayin karsi tarafa da gereken ozeni gosterin.Eminim Allah in izniyle sizde en kisa surede bir evlat sahibi olacaksiniz

Son düzenleme:
Herşeyin hayırlısı.
Kendiniz diyorsunuz çocuk istiyorlardı diye,
Size nispeten yapılan birşey yok,
Kadında madem iyi en azından bebek dogunca,
Kardesinize sizde bakarsınız,
Belki iyi gelir o psikoloji sizde hamile kalırsınız.
Böyle şeylerde lütfen hasetlenmeyin.

Onlarda bi aile olmak istemiş kendilerinden olan bi bebek sahibi olmak. Yaşın önemi yok, sağlıkla gelsin bebişleri...

anlayamadığım "benim çocuk sahibi olmak istediğimi biliyolardı" cümlen. Seni mi beklemeleri lazımdı ? Allah nasip etmiş dileyen isteyen bunun için uğraşan herkese nasip olsun inşallah. Sana da vakti zamanı geldiğinde olacaktır Allahın izniyle. Kendini kötü hissetmen gerekecek yada onlara nasıl davranmalıyım gibi bi tribe girmene gerek yok. Her zaman nasılsan öyle davran.
(Annenin yattığı yer nurla dolsun mekanı Cennettir inşallah.)

Oncelikle bu forumu uzun zamandir takip etmekteyim.. tuhaf duygular hissediyorum kimi zaman kendimi suclayarak kimi zaman hakli bularak.. ergenlik donemimde annemi kanserden kaybettik.. birkac yil sonra babam evlendi.. erkek kardesim cok kucuktu..babamin esi cok iyi bir insan bu zamana kadar hicbir sikinti yasamadik ben evlendim gittim kardesimde okulu bitirdi yalniz cok uzun xamandir cocuk istiyordu cok ugrastilar.. yillarca.. gecenlerde ogrendim hamile oldugunu.. hayirli olsun diye aradim..o gunden beri aramadim arayip ne diyebilirdim ki..bir yildir benim cocuk istedigimi biliyorlardi.. cikolata kisti sebebiyle olmuyor.. maddi olanaklar sebebiyle tup bebekte yapamadim neyse demem o ki babam tekrar baba olacakmis ben kadin icin cok seviniyorum sonucta herkes anne olmak ister peki babam icin ne hissedeyim gelmis 60 yaslarina..ikisi de orta yaslarda.. cok tuhaf duygular hissediyorum napmaliyim ki bende gelmisim 30 yasina.. nasil davranmaliyim ki
Canım sen yine 30 yasindaymissin. Kayinbabamin 55yasindan sonra kardeşi oldu. Öz değil ama. 5yasindan beri üvey babasının yanında olduğu için öz babası gibi. Kaynanam, görümcem,kayinlarimve eşim ne dalga geçmiştik. Adam sinirden birseyde diyemiyordu. :KK70:Yani normal bunlar. Allah inş sana da nasip eder. Bu biraz isyan gibi olmuş. Kuzenim 12yillik evli onun üstüne bizim ikişer tane cocuklarimiz oldu.sadece nasip dedi. İçini ferah tut elbet sana da verir. Herşeyin hayırlısı olsun canım.

Back
X