Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oncelikle bu forumu uzun zamandir takip etmekteyim.. tuhaf duygular hissediyorum kimi zaman kendimi suclayarak kimi zaman hakli bularak.. ergenlik donemimde annemi kanserden kaybettik.. birkac yil sonra babam evlendi.. erkek kardesim cok kucuktu..babamin esi cok iyi bir insan bu zamana kadar hicbir sikinti yasamadik ben evlendim gittim kardesimde okulu bitirdi yalniz cok uzun xamandir cocuk istiyordu cok ugrastilar.. yillarca.. gecenlerde ogrendim hamile oldugunu.. hayirli olsun diye aradim..o gunden beri aramadim arayip ne diyebilirdim ki..bir yildir benim cocuk istedigimi biliyorlardi.. cikolata kisti sebebiyle olmuyor.. maddi olanaklar sebebiyle tup bebekte yapamadim neyse demem o ki babam tekrar baba olacakmis ben kadin icin cok seviniyorum sonucta herkes anne olmak ister peki babam icin ne hissedeyim gelmis 60 yaslarina..ikisi de orta yaslarda.. cok tuhaf duygular hissediyorum napmaliyim ki bende gelmisim 30 yasina.. nasil davranmaliyim ki
Amcam da yengemin vefatından 4 5 sene sonra evlendi en küçük çocuğu şuan 34 yaşında amcam 70lerde yengem 40larda tüp bebek yöntemi çocuk sahibi oldular çocuk şimdi 4 yaşında kuzenlerimin çocukları ile beraber büyüyor ne hissettiklerini bilemem tabi ki ama şuan 4 kardeş oldular birbirlerini de seviyorlar . Sizde evlat sahibi olmak istediğiniz için tuhaf hissetmiş olabilirsiniz. Bu arada berceste adlı üye de de çikolata kisti vardi gaps diyeti ile küçülmüştü isterseniz bir topigini okuyun diyet günlüklerin de topik .Oncelikle bu forumu uzun zamandir takip etmekteyim.. tuhaf duygular hissediyorum kimi zaman kendimi suclayarak kimi zaman hakli bularak.. ergenlik donemimde annemi kanserden kaybettik.. birkac yil sonra babam evlendi.. erkek kardesim cok kucuktu..babamin esi cok iyi bir insan bu zamana kadar hicbir sikinti yasamadik ben evlendim gittim kardesimde okulu bitirdi yalniz cok uzun xamandir cocuk istiyordu cok ugrastilar.. yillarca.. gecenlerde ogrendim hamile oldugunu.. hayirli olsun diye aradim..o gunden beri aramadim arayip ne diyebilirdim ki..bir yildir benim cocuk istedigimi biliyorlardi.. cikolata kisti sebebiyle olmuyor.. maddi olanaklar sebebiyle tup bebekte yapamadim neyse demem o ki babam tekrar baba olacakmis ben kadin icin cok seviniyorum sonucta herkes anne olmak ister peki babam icin ne hissedeyim gelmis 60 yaslarina..ikisi de orta yaslarda.. cok tuhaf duygular hissediyorum napmaliyim ki bende gelmisim 30 yasina.. nasil davranmaliyim ki
tebrik ederim hayirli olsun.. cikolata kisti olup hamile kalanlari duyunca cok seviniyorum bende 3.asilamayi yaptirdim sonuc bekliyorum bir hafta sonra sonuc alacagim insallah olur.. devlet hastanesinde denedigim icin hemen tup bebege gecirmiyorCanım benimde çikolata kistim var tüp bebekle hamile kaldım vakit kaybetme bir şekilde tedaviye başla devlet rapor çıkartıyor böyle özel durumlar için en azından tetkilerini yaptır vakit çok önemli bizim gibi çikolata kisti olan hastalar için
Rabbim inşallah nasip eder size de tüp bebek tedavisine gerek kalmaz çok zor süreçlertebrik ederim hayirli olsun.. cikolata kisti olup hamile kalanlari duyunca cok seviniyorum bende 3.asilamayi yaptirdim sonuc bekliyorum bir hafta sonra sonuc alacagim insallah olur.. devlet hastanesinde denedigim icin hemen tup bebege gecirmiyor
Hiç üzülmeyin olan olmuş. Benzer şekilde eşimin de kendinden 27 yaş küçük kardesi oldu. Eşim acaip düşkündür kardeşine, çok sever. Bizim de cocgumuz olmuyor, eşimin kardeşi bizim cocugumuz gibi oldu nerdeyse; devamli bize gelir, kalır, birlikte ders çalışır oyun oynariz vs. Yani o çocuk belki size de iyi gelir. Tek sorun o çocuğun ebeveynlerinin yaşlı olmasi. Malesef yaşı bu kadar büyük anne baba olunca çocuk büyümekte cok zorlaniyorlar. Ayrica ölürsem çocuğuma ne olacak kaygısı oluyor devamli.Oncelikle bu forumu uzun zamandir takip etmekteyim.. tuhaf duygular hissediyorum kimi zaman kendimi suclayarak kimi zaman hakli bularak.. ergenlik donemimde annemi kanserden kaybettik.. birkac yil sonra babam evlendi.. erkek kardesim cok kucuktu..babamin esi cok iyi bir insan bu zamana kadar hicbir sikinti yasamadik ben evlendim gittim kardesimde okulu bitirdi yalniz cok uzun xamandir cocuk istiyordu cok ugrastilar.. yillarca.. gecenlerde ogrendim hamile oldugunu.. hayirli olsun diye aradim..o gunden beri aramadim arayip ne diyebilirdim ki..bir yildir benim cocuk istedigimi biliyorlardi.. cikolata kisti sebebiyle olmuyor.. maddi olanaklar sebebiyle tup bebekte yapamadim neyse demem o ki babam tekrar baba olacakmis ben kadin icin cok seviniyorum sonucta herkes anne olmak ister peki babam icin ne hissedeyim gelmis 60 yaslarina..ikisi de orta yaslarda.. cok tuhaf duygular hissediyorum napmaliyim ki bende gelmisim 30 yasina.. nasil davranmaliyim ki
Ne demek sizeneSize ne babanızın yaşından? Çocuk sahibi olmak istemişler ve allah da nasip etmiş. Allah size de verir inşallah da kıskançlık yapmazsınız.
babamin o yasta cocuk sahibi olmak istemesi..yoksa esini hakli buluyorum o ayri.herkes anne olmak ister duygularimin karisik olmasinin sebebi babamdan dolayiTuhaf hissetme sebebiniz tam olarak ne Babanızın o yaştan sonra çocuğu olması sizin istemenize rağmen olmaması mı ?
Yoksa annem vefat etti Üvey kardes gelecek duygusu mu ?
tesekkur ederimm insallah cok isterim..Rabbim inşallah nasip eder size de tüp bebek tedavisine gerek kalmaz çok zor süreçler
İnşallah hamilesinizdir
Konu sahibi burada biri yazmıştı çörek otu yemiş bir hastalığı için bunun sayesinde çocuğu olmuştu bir dene istersentesekkur ederimm insallah cok isterim..
Ne demek sizene
Küçücük çocuklara bile kardeş sahibi olmak istiyor musun diyorlar
Kolay mi kendi anne veya babandan olmayan bir kardeşinin olması
Ayrica orta yaşlı insanlar cocuk sahibi olurken kirk kere düşünmeli
10 yaşındayken anne babasi ölmüş olarak hayata başlamak istemez değil mi
Ben yaşlı yani 50 yaşından sonraki insanların anne baba olmasına karşıyım
Ha onların kendi karari diyeceksiniz
Bizim bir tanıdığımızda boşandığı kadina nispet olsun diye 21 yaşında bir kızla evlendi adamin yaş 60
Sonra adam 65 yaşındayken kalp krizinden vefat etti
Evlendiği kiz tekrar evlenebilmek için çocuğu adamin ailesine birakti gitti
Şimdi cocuk bir o kardeşte bir bu kardeşte bir adamın boşandığı kadında gezinip duruyor
Şimdi size ne diyorlar sonra kardeşiniz değil mi bakın derler
guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim..Oyyy ne kadar büyük bir duygu karmaşası içinde olduğunu tahmin edebiliyorum
Ama içini karartma Allah tez zamanda kucağını doldursun gönlüne göre versin inşallah