- 7 Ağustos 2013
- 966
- 1.095
- 313
Oncelikle bu forumu uzun zamandir takip etmekteyim.. tuhaf duygular hissediyorum kimi zaman kendimi suclayarak kimi zaman hakli bularak.. ergenlik donemimde annemi kanserden kaybettik.. birkac yil sonra babam evlendi.. erkek kardesim cok kucuktu..babamin esi cok iyi bir insan bu zamana kadar hicbir sikinti yasamadik ben evlendim gittim kardesimde okulu bitirdi yalniz cok uzun xamandir cocuk istiyordu cok ugrastilar.. yillarca.. gecenlerde ogrendim hamile oldugunu.. hayirli olsun diye aradim..o gunden beri aramadim arayip ne diyebilirdim ki..bir yildir benim cocuk istedigimi biliyorlardi.. cikolata kisti sebebiyle olmuyor.. maddi olanaklar sebebiyle tup bebekte yapamadim neyse demem o ki babam tekrar baba olacakmis ben kadin icin cok seviniyorum sonucta herkes anne olmak ister peki babam icin ne hissedeyim gelmis 60 yaslarina..ikisi de orta yaslarda.. cok tuhaf duygular hissediyorum napmaliyim ki bende gelmisim 30 yasina.. nasil davranmaliyim ki
Bir sorun görmedim bu konuda :/ inşallah sizin de çocuğunuz olur. Babanıza da hayırlı olsun