• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrar baba olacakmis

belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olmak bencillik kendini tatmin etmekten başka bir şey degil hiçkimse kusura bakmasın o çocukla verimli vakit geçiremeyeceksin belli bir yaştan sonra doğru düzgün paylaşım yapamayacaksın ne zaman ne olacagımız belli bile degil arkadaşların dedigi gibi çocuk üniversite çağına geldiginde belki baba yada anne yaşıyor bile olmayacak avrupada boşuna mı 43 yaşından sonra hiçbir hastane tüp bebek yapmıyor herşey zamanında güzeldir

Eğer tedavin uzun sürerse bırak aileden birini hiç tanımadığın hamile insanlara bile nasıl davranacağını bilmiyorsun cnm .. o yüzden borç bul kredi çek bi şekilde tedavi ol lütfen..
Bulamazsanda daha zamanı var demekki..gençsin kendini bu kadar sıkma ve düşünmemeye çalış stres olmasın hayatında.. ayrıca O çocuğu çok seveceksin belki yaranı hafifletcek böyle düşün..

Benım eşimin babası 50 yasında baba oldu 3 aylık bi kızı var ilk başlarda cok tepkiliydim. Konusmadım bile hala konusmuyorum 1 sene oldu nerdeyse. Cunku bizde istiyorduk ve olmuyordu. Ama sonra kafamdan atmaya başladım onları ve bende hamile kaldım. Üzülme sende herkesin bi nasibi var. İnşAllah seninde olur hayırlı ve sağlıklı bebeklerin.AMİNNNN❣Konusmama konusuna gelirsek bence konus ben yanlış yaptım konusmamakla.

Ben doğacak çocuk için üzüldüm.
Ben doğduğumda anne ve babam 40 yaşındalarmış.
Ben şu an 30um onlar 70 yaşına geldiler. Annem şükür daha iyi ve dinç ama babam bilimum yaşlı hastalıklarıyla uğraşıyor arada hastanede yatıyor.
Doğum yaptığım zaman da hastanedeydi haliyle benimle kimse ilgilenemedi ve lohusalığım yalnız geçti. Onlar da haklılardı ama tek kızdığım şey şanssızlığım oldu.
Yaşıtlarım aileleriyle tatillere gidiyorlar, gezmelere gidiyorlar ben ise yaşadıklarına şükreder haldeyim.
Çocukluğum zaten annem babam yaşlı diye onlara bişey olacak korkusuyla, kabuslarla geçti.
Sebebi de işte aradaki bu korkunç yaş farkı.
Ben 40 yaş söz konusuyken bunları yaşadıysam, 60 yaşında baba olan kişi için ağır bencilden başka bir laf diyemiyorum.
Gerçekten o çocuk adına çok üzüldüm.
Bence ona abladan ziyade anne de olmaya çalışın çünkü buna ihtiyacı olacak.

Back
X