- Konu Sahibi yoncanurcan253
-
sizin kuzeniyle değil, direk kendisi ile konuşmanız gerekirdi. belliki bu onu kızdırmış ama aradan biraz zaman geçsin barışırsınız.
valla Türkçe öğr. mezunuyum, 3 kez okudum anlamadım yaaa...
Ay kim kimin kuzeniymis katiee
Ay gebelik testimi yapsam:)
Gebeyken alik oluyorum.ben
Valla ben de "öğr." ne onu anlamadım?
Birilerini yadırgarken kendimiz de frikik vermeyelim bence
Anlamayanlar için anladığım kadarıyla özet geçiyorum.9.sınıftan çok yakın arkadaşım var
Kızı kardeşim biriyle görmüş bende samimiyetimize güvendiğim için kuzenine sordum
Ama kız yapmaz eminim
Ben kuzenine de yapmaz dedim zaten
Ağzının payını verdim dedim
Kız mesaj atmış
Yoncanurcan saçmalama başıma bir olay geldi bak sinirliyorum arkadaşlığımız bitti by by yazmış
Arkadaşlıktan silmiş
Ben zaten ona dedim
Ben senle herşeyimi paylaştım,gerekenlere ağzının payını verdim.Onlar böyle şey yaparken sen bana mı şey yapıyorsun dedim
Onlar beni nerden tanıyorlar yazma senle görüşmek istemiyorum yazmış
Ben dedim ki
Uzun paragraf yazdım ona da aynen böyle
3 yıldır ben senin sen benim sırlarımı paylaşıyorsun ben böyle şerefsiz kalleş bir insan mıyım
Biz senle herşeyimizi paylaştık ben onlara ağzının payını verirken sen onlara inanıyorsun
Ben inanmamışken sen inanmadığım birşeyle yargılıyorsun beni dedim
Kızın kuzeni de sınıf arkadaşım zaten
Ona ulaşamadım kuzenini aradım
O da başından bir olay geçtiği için böyle, rahat konuşamıyorum bu arada dedi
Ben de ona yazdıklarımın aynısını telefonda ona ulaşamadığım için kuzenine söyledim.
Sence tekrar barışır mıyız?:18::18::18:
Anlamayanlar için anladığım kadarıyla özet geçiyorum.
Konu sahibinin yakın bir kız arkadaşını, kardeşi birisiyle görmüş.
Konu sahibi kızın kuzeniyle sınıf arkadaşıymış, gitmiş kızın kuzenine sormuş o da öyle birşeyin söz konusu olmadığını söylemiş. Konu sahibi de "ben de zaten inanmamıştım kardeşimin ağzının payını verdim" demiş.
Sonra söz konusu arkadaş, konu sahibimize mesaj atarak arkadaşlığını bitirdiğini söylemiş. Konu sahibi de kıza ulaşamadığı için durumu kuzenine sorduğunu anlatmaya çalışmış. Söz konusu arkadaş tekrar kendisiyle barışırmıymış onu soruyor bize.
Umarım doğru anlamışımdır
herkes meslegınden bahsetmek ıcın bu konuyu beklıyormus sankı
bende smmm adayı olarak sunu dıyorum kac yıldır mukelleflerle ugrasıyorum cesıt cesıt olay duydum ınsan tanıdım ama boyle bır anlatım tarzı hıc duymadım
herkes meslegınden bahsetmek ıcın bu konuyu beklıyormus sankı
bende smmm adayı olarak sunu dıyorum kac yıldır mukelleflerle ugrasıyorum cesıt cesıt olay duydum ınsan tanıdım ama boyle bır anlatım tarzı hıc duymadım
,Anlamayanlar için anladığım kadarıyla özet geçiyorum.
Konu sahibinin yakın bir kız arkadaşını, kardeşi birisiyle görmüş.
Konu sahibi kızın kuzeniyle sınıf arkadaşıymış, gitmiş kızın kuzenine sormuş o da öyle birşeyin söz konusu olmadığını söylemiş. Konu sahibi de "ben de zaten inanmamıştım kardeşimin ağzının payını verdim" demiş.
Sonra söz konusu arkadaş, konu sahibimize mesaj atarak arkadaşlığını bitirdiğini söylemiş. Konu sahibi de kıza ulaşamadığı için durumu kuzenine sorduğunu anlatmaya çalışmış. Söz konusu arkadaş tekrar kendisiyle barışırmıymış onu soruyor bize.
Umarım doğru anlamışımdır
9.sınıftan çok yakın arkadaşım var
Kızı kardeşim biriyle görmüş bende samimiyetimize güvendiğim için kuzenine sordum
Ama kız yapmaz eminim
Ben kuzenine de yapmaz dedim zaten
Ağzının payını verdim dedim
Kız mesaj atmış
Yoncanurcan saçmalama başıma bir olay geldi bak sinirliyorum arkadaşlığımız bitti by by yazmış
Arkadaşlıktan silmiş
Ben zaten ona dedim
Ben senle herşeyimi paylaştım,gerekenlere ağzının payını verdim.Onlar böyle şey yaparken sen bana mı şey yapıyorsun dedim
Onlar beni nerden tanıyorlar yazma senle görüşmek istemiyorum yazmış
Ben dedim ki
Uzun paragraf yazdım ona da aynen böyle
3 yıldır ben senin sen benim sırlarımı paylaşıyorsun ben böyle şerefsiz kalleş bir insan mıyım
Biz senle herşeyimizi paylaştık ben onlara ağzının payını verirken sen onlara inanıyorsun
Ben inanmamışken sen inanmadığım birşeyle yargılıyorsun beni dedim
Kızın kuzeni de sınıf arkadaşım zaten
Ona ulaşamadım kuzenini aradım
O da başından bir olay geçtiği için böyle, rahat konuşamıyorum bu arada dedi
Ben de ona yazdıklarımın aynısını telefonda ona ulaşamadığım için kuzenine söyledim.
Sence tekrar barışır mıyız?:18::18::18:
Ben senin açıklamandan bile anlamadım
İyi de birisiyle gördüyse (erkek mi kız mı nasıl görmüş nerde görmüş) neden gidip bunu kuzenine anlatıyor
Kız arkadaşını mı kıskandın da anlatıyosun anlamadım
Ben de smmm çalışanıyım, ben bunlardan daha feci anlatımlar gördüğüm için şıp diye anladım konuyu
kızın telefonu kapalıymış o da gitmiş kuzenine sormuş birisiyle mi görüşüyor diye.
kuzeni de sonradan kıza söyledi demek ki kız da hemen ayrılık mesajı atmış. :)
erken gebelik belirtilerine yenı bı boyut kazandırdın yaren
konuyu çözdü bu arada arkadaşlar bencede dırek kendısıyle konuşman gerekırdı
biraz durulsun ortalık ararsın yuzyuze görüşürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?