Tekrar barışır mıyız?

kaç yıllık mühendisim nice denklemler gördüm kafam bu kadar karışmadı kim kime naapmış sen kime ne söyledin kızın başına ne gelmiş ?

Ay kim kimin kuzeniymis katiee
Ay gebelik testimi yapsam:)
Gebeyken alik oluyorum.ben

erken gebelik belirtilerine yenı bı boyut kazandırdın yaren

konuyu çözdü bu arada arkadaşlar bencede dırek kendısıyle konuşman gerekırdı

biraz durulsun ortalık ararsın yuzyuze görüşürsünüz

Son düzenleme:
samimi arkadaşınızın yapmadığından emin olduğunuz halde bu durumu dedikodu yapar gibi kuzeniyle paylaşmış olmanız hoş olmamış...sizin arkadaşınıza ben zaten ağızlarının payını verdim demeniz sizi haklı çıkarmaz..eğer kardeşiniz bu durumu size dile getirdiğinde yanlış anlamışsındır diyerek olayı örtbas etmiş olsaydınız ve bu durumu kuzeni yerine direkt arkadaşınızla görüşmüş olsaydınız arkadaşınız kırılmamış olacaktı.

şuan size sinirli olması çok doğal..eğer gerçekten çok iyi dostlarsanız siz yaptığınız hatadan dolayı özür dilersiniz,barışırsınız..eğer zaten iyi arkadaş değilseniz barışmazsınız...

yok anam vallahı ıkıncı kez heceleye heceleye okudum ama olmuyor cozemıyorummmmm

bermuda seytan ucgenı mubarek ne olmus canımm bı tane tane yazzz

Anlamayanlar için anladığım kadarıyla özet geçiyorum.

Konu sahibinin yakın bir kız arkadaşını, kardeşi birisiyle görmüş.

Konu sahibi kızın kuzeniyle sınıf arkadaşıymış, gitmiş kızın kuzenine sormuş o da öyle birşeyin söz konusu olmadığını söylemiş. Konu sahibi de "ben de zaten inanmamıştım kardeşimin ağzının payını verdim" demiş.

Sonra söz konusu arkadaş, konu sahibimize mesaj atarak arkadaşlığını bitirdiğini söylemiş. Konu sahibi de kıza ulaşamadığı için durumu kuzenine sorduğunu anlatmaya çalışmış. Söz konusu arkadaş tekrar kendisiyle barışırmıymış onu soruyor bize.

Umarım doğru anlamışımdır

herkes meslegınden bahsetmek ıcın bu konuyu beklıyormus sankı

bende smmm adayı olarak sunu dıyorum kac yıldır mukelleflerle ugrasıyorum cesıt cesıt olay duydum ınsan tanıdım ama boyle bır anlatım tarzı hıc duymadım

Ben senin açıklamandan bile anlamadım

İyi de birisiyle gördüyse (erkek mi kız mı nasıl görmüş nerde görmüş) neden gidip bunu kuzenine anlatıyor

Kız arkadaşını mı kıskandın da anlatıyosun anlamadım

Ben de smmm çalışanıyım, ben bunlardan daha feci anlatımlar gördüğüm için şıp diye anladım konuyu

Ben de psikoloji mezunuyum bu nasıl bir psikolojidir nasıl bir ruh halidir anlamadım

,

yemınle ıyıce corba oldu konu sahıbıyle senın yazdıklarını karşılastırıyorum aralarda sıkışıp kaldımm :90::90::90:

vallahı ıyı guldum konuyu acan arkadasa tesekkurlerrrr

baktım anlamayan çok, anlayan bi kaç kişi, azmettim. okudum. anladım konu sahibesi yok ben anlatayım size. şimcik konu sahibesinin bi arkadaşı varmış, samimi taaammı, bunu konu sahibesinin kardeşi biriyle görmüş, buda o yapmaz demiş. ama gerçektteeen yapmazmış. sonra herkese ağzının payını vermiş. çok savunmuş arkadaşını yane. sonramacığıma ama o kızda bunu satmışşşş. buna mesaj atmış, başıma geleni bilmiyon küstüm sana diye . sonra konu sahibesi sinrlenmiş , ben seni savundum bi kerem demiş. oda arma beni demiş, çat kapatmış. sonramacığıma , buda kuzane uzun bir paragraf yazmış. bu kadar:107:

Son düzenleme:

Senin kızkardeşin kızı görmüş, sen kuzenine sormuşsun, gerekenlere ağzının payını vermişsin,kız sana msj atmış ve seni silmiş. Şu kırmızıyla belirttiğim yere çok güldüm yaa canım eminim şuan çok üzgünsün ama yazın karmakarışık olmuş. Çokta tatlısın ama detaylıca yazarsan seviniriz canımm

kızın telefonu kapalıymış o da gitmiş kuzenine sormuş birisiyle mi görüşüyor diye.

kuzeni de sonradan kıza söyledi demek ki kız da hemen ayrılık mesajı atmış. :)

kızın telefonu kapalıymış o da gitmiş kuzenine sormuş birisiyle mi görüşüyor diye.

kuzeni de sonradan kıza söyledi demek ki kız da hemen ayrılık mesajı atmış. :)

Ayrılık mesajı

Hele şükür ya

Eh be kızım ne diye gidip kuzenine soruyon ki az bekleyeydin telini açana kadar

haha aynen cnm alıklık=gebelik:)
neysekı anlamayan cok 3 çocuk annesı olmaya hazır degılımm
3 çocukla hıc anlayamam yazılanları:)

ben bı bakayım anlayanlar ne anlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…