- 12 Haziran 2013
- 71
- 1
- 48
- Konu Sahibi yoncanurcan253
-
yok anam vallahı ıkıncı kez heceleye heceleye okudum ama olmuyor cozemıyorummmmm
bermuda seytan ucgenı mubarek ne olmus canımm bı tane tane yazzz
ssssssssaaaaaaakinnnnnnnnnnnnnnnn ol :26:
benden 1 yaş küçüksüünn seni anlayabilirim sanmıştım oysakii anlayamadımm çünkü bi zamandan sonra okuyasım gelmedi tatlım zaten gözlerim 2 numara miyopbak biz bilemeyizki o kadar karmaşık yazmışsınki aslı dedi sema öyle böyle yok yeşim şöylede böyle dedi de ben bu tip anlatımlardan pek anlamıyorum kıtım galiba biraz napiyimm
yapman gereken tek şey waiting for grow up
Bu arada elim ayağım boşaldığı için böyle yazdım yoksa böyle yazmam,Türkçemde düzgün bu arada
heh şimdi anladım bana da bu tip yanlış anlaşılmalar olurdu bence arkadaşın sana inanmıyorsa demekki sana güvenmiyordur o kadar da samimi iyi arkadaşın değilmiş demekki ben 6.sınıftan beri can kardeş olduğum kızla hiç bir nedensiz tam 8 nisan 2012 tarihinde ki o zaman 10.sınıftaydımm ilişkimiz bitti afedersin köpek gibi ağladım noldu anlat bana diye, umrunda bile olmadı bende zamanla unuttum gitti.. ah şeyda ah! diyecek o ki dostum dediğin insanları iyi seçmeli
şimdi daha rahat okuyun
Okuyanlar ve şuan açık olanlar birlikte dalga geçtiğiniz,çevrimdışı olan arkadaşlarınıza anlatırsınız.Fikirleriniz için teşekkürler.Moralim bozuktu sayenizde iyice bozuldu.
yok artık kızzz nerden tanıcaaan :)) sakaryalıyım ben türkiyede milyon tane şeyda var
Baştan anlatıyorum.Şuan 11.sınıftayım.9.sınıftan arkadaş olduğum bir kız var.Kuzeniyle(kuzeni de sınıf arkadaşım) de onla da çok samimiyiz.O kızın hakkında kötü birşey söyledi kardeşim bende inanmadım.Kuzeni açıktı facebookta.Ben de olanları anlattım.Ama inanmadığımı söyledim.Neyse ben kuzeni Semaya bana söyleyenlerin ağzının payını verdiğimi,böyle bir ihtimali bile konduramadığımı ama sırf bana soranlar utansın diye sorduğumu söyledim.Arkadaşım yani bana hakkında kötü şeyler söyledikleri kız Aslı mesaj atmış aynı siteden:Yeşim iyice saçmalıyorsun başıma aynı olay bir kez daha geldi,arkadaşlığımız bitti by by yazmış.Ben de ona inandığımı,onun böyle birşey yapmadığını bildiğim için sırf bu iğrenç soruyu bana yöneltenlerin yüzü kızarsın diye samimiyetimize dayanarak sorduğumu söyledim.O da beni nerden tanıyorlar neyse konuşmayalım artık arkadaşlığım bitti yazmış.Ben de benim onun hakkında böyle iğrenç iftiralarda bulunabileceğimi mi düşündüğünü,onla 3 yıl boyunca herşeyimizi paylaştığımızı,onu kardeşim gibi gördüğümü söyledim.Buna benzer uzun bir paragraf yazdım.Kuzenini yani Semayı tekrar arardım.Çünkü Aslıya ulaşamadım.Semaya Aslıya nasıl yazdıysam aynısını söyledim.O da Aslının başına aynı şey geldiği için böyle davrandığını müsait olmadığını söyledi.Sizce barışır mıyız?Arkadaşlarım sen hiç birşey yapmamışsın diyorlar ama benim içim içimi yiyor.Ve herşeyi anlattım ona mesaj yoluyla.Facebooktan da arkadaşlığımızı silmiş
bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?