Tekrar barışır mıyız?

Baştan anlatıyorum.Şuan 11.sınıftayım.9.sınıftan arkadaş olduğum bir kız var.Kuzeniyle(kuzeni de sınıf arkadaşım) de onla da çok samimiyiz.O kızın hakkında kötü birşey söyledi kardeşim bende inanmadım.Kuzeni açıktı facebookta.Ben de olanları anlattım.Ama inanmadığımı söyledim.Neyse ben kuzeni Semaya bana söyleyenlerin ağzının payını verdiğimi,böyle bir ihtimali bile konduramadığımı ama sırf bana soranlar utansın diye sorduğumu söyledim.Arkadaşım yani bana hakkında kötü şeyler söyledikleri kız Aslı mesaj atmış aynı siteden:Yeşim iyice saçmalıyorsun başıma aynı olay bir kez daha geldi,arkadaşlığımız bitti by by yazmış.Ben de ona inandığımı,onun böyle birşey yapmadığını bildiğim için sırf bu iğrenç soruyu bana yöneltenlerin yüzü kızarsın diye samimiyetimize dayanarak sorduğumu söyledim.O da beni nerden tanıyorlar neyse konuşmayalım artık arkadaşlığım bitti yazmış.Ben de benim onun hakkında böyle iğrenç iftiralarda bulunabileceğimi mi düşündüğünü,onla 3 yıl boyunca herşeyimizi paylaştığımızı,onu kardeşim gibi gördüğümü söyledim.Buna benzer uzun bir paragraf yazdım.Kuzenini yani Semayı tekrar arardım.Çünkü Aslıya ulaşamadım.Semaya Aslıya nasıl yazdıysam aynısını söyledim.O da Aslının başına aynı şey geldiği için böyle davrandığını müsait olmadığını söyledi.Sizce barışır mıyız?Arkadaşlarım sen hiç birşey yapmamışsın diyorlar ama benim içim içimi yiyor.Ve herşeyi anlattım ona mesaj yoluyla.Facebooktan da arkadaşlığımızı silmiş
bu arada

benden 1 yaş küçüksüünn seni anlayabilirim sanmıştım oysakii anlayamadımm çünkü bi zamandan sonra okuyasım gelmedi tatlım zaten gözlerim 2 numara miyop bak biz bilemeyizki o kadar karmaşık yazmışsınki aslı dedi sema öyle böyle yok yeşim şöylede böyle dedi de ben bu tip anlatımlardan pek anlamıyorum kıtım galiba biraz napiyimm

yapman gereken tek şey waiting for grow up

Daha nasıl anlatabilirim ki?

Bu arada elim ayağım boşaldığı için böyle yazdım yoksa böyle yazmam,Türkçemde düzgün bu arada

heh şimdi anladım bana da bu tip yanlış anlaşılmalar olurdu bence arkadaşın sana inanmıyorsa demekki sana güvenmiyordur o kadar da samimi iyi arkadaşın değilmiş demekki ben 6.sınıftan beri can kardeş olduğum kızla hiç bir nedensiz tam 8 nisan 2012 tarihinde ki o zaman 10.sınıftaydımm ilişkimiz bitti afedersin köpek gibi ağladım noldu anlat bana diye, umrunda bile olmadı bende zamanla unuttum gitti.. ah şeyda ah! diyecek o ki dostum dediğin insanları iyi seçmeli

Şeyda mı soyadı ne belki tanıyorumdur

yok artık kızzz nerden tanıcaaan :)) sakaryalıyım ben türkiyede milyon tane şeyda var

Dalga geçenler bile olmuş.Ben burda elim ayağıma dolaştığı için o şekil yazmışım.Onlar mesleklere kadar gelip dalga geçmişler,biri de Türkçeni güzel kullan demiş.Sanki ben bilmiyorum nasıl kullanacağımı.Herkes işin eğlencesinde

Okuyanlar ve şuan açık olanlar birlikte dalga geçtiğiniz,çevrimdışı olan arkadaşlarınıza anlatırsınız.Fikirleriniz için teşekkürler.Moralim bozuktu sayenizde iyice bozuldu.

Canım sen niye gidip kuzenine sorarsın ki?
Deseydin ya arkadaşına 'Canım işte seni biri görmüş laf etmiş,dikkat et' filan diye.
Kimseye güvenme.
Asla!
Gidip konuş,anlat meseleyi barışırsınız İnşAllah.

Okuyanlar ve şuan açık olanlar birlikte dalga geçtiğiniz,çevrimdışı olan arkadaşlarınıza anlatırsınız.Fikirleriniz için teşekkürler.Moralim bozuktu sayenizde iyice bozuldu.

Canım üzgün olduğun için biraz karışık yazmışsın.
Anlaşılmamış pek yazdıkların.
İstersen tekrar bir düzenleme yap,daha çok yardımcı olabiliriz sana.

Bütün yorumları tek tek okudum ve azmedip bende anladım konuyu

Bak arkadaşım bu kızdan sana hayır gelmez. Arkadaşlığınızı silmek için yer arıyormuş bu da bahanesi olmuş. Buna benzer bir olay benim de başıma geldi. Ben boşverdim arayıp sormadım ama pişman olan o oldu. Sen üstüne düşersen daha bir kıymete binecek.

Cnm.sen elinden geleni yapmissin onuda savunmussun bence arkadasin haksizlik etmis sana bosver daha fazla.ussteleme bence anlicaktir hatasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…