Tekrar barışır mıyız?

Arkadadim bizede anlatsana inan kapasitem yetmedi

konuyu açan arkadaşın yakın bir arkadaşı var ve kardeşi bu yakın arkadaşı biriyle görüyor. muhtamelen uygunsuz şekilde. gelip ablasına söylüyor, inanmasada arkadaşına ulaşamadığı için, kuzeniyle konuşuyor. zaten inanmadım, yapmaz etmez diyede konuşuyorlar ama gel gelelim en yakın arkadaşı bunları duyunca konu sahibine kızıyor küsüyor. birde daha önceden kötü bir olay olmuş gibi gibi...

kesin olay bu, büyük ihtimal, galiba, sanırım

Hahhaha süper bi anlatım olmuş. sonracığımaaa

azcık küs durur sana canım.. sende bayramda ararsın.. aaaa bak bayramda küslük olmaz dersin barışırsınız.. olur mu? :)) hadii aaaaaaaaaaaaaaaccciiiiiillllllll cevap bekliyorum:)) üzülme kuzum.. olur arkadaşlar arasında öyle şeyler.. barışırsınız.. bence..

Canım bu forum sana biraz ağır bence... Muhtemelen yaşın 15 -16 ,Ben 9.sınıftan çıkalı yıllar oldu ozaman ne internet vardı ne cep telefonu böyle dağ gibi görünen sorunlarda hayat kargaşası içinde artık komik gelmeye başlıyor
Bu yüzden Kadınlar kulübü gibi bir Forum sitesinde ne işin var anlamadım. okul öğrencilerine kendi yaş gurubunla dertleşeceğin sitelere girsen aslında daha iyi olur..
Ama yinede bir büyükten nasihat istiyorsan. Arkadaşın tabiki böyle bir konu varsa senden duymayı yeğleyecektir gidip kuzenine anlatmandansan. Olayı gördüğünü ve ağzının payını verdiğin kardeşin. O zaman koşa koşa kuzene niye anlatıyosun.. Seninki biraz gidip ortalığıı karıştırıyım ,kuzenide duysun ama ben onu savunduğumu söyler aradan sıyrılırım olmuş ama yememiş tabiri caizse... niyetini anlamış işte...
Git arkadaşından özür dile hatalı davrandığını söyle bence..

dadlucadu bende anladım sayende ama nıye yapmasın kı yanı sankı konu sahıbı aldatılıyormus hıssıyatına burunmus

yapabılır her genc kızın hakkı bır sevgılısının olması 9.sınıf cok erken tabı cıssssss cıssssssssssssss

Burayı ne iş mülakatına çevirelim ne de geyiğe :)

Kızın konusunu sabote ediyoruz.

Şimdi konu sahibi kardeşim, sen ne olursa olsun böyle birşey duyduysan bunu üçüncü bir kişiye sormamalıydın.

Arkadaşının teli kapalı olabilir, çatlamadın ya biraz bekle de açsın öyle sor, ayrıca sorman bile gereksiz çünkü seni ilgilendiren bir durum değilmiş ki. Farzet ki gerçekten bir sevgilisi var kardeşin doğru görmüş, e sen bunu bir de niye kızın kuzenine ifşa ediyorsun?

Şimdi birisi seni bi başkasıyla görse senin kardeşine ya da kuzenine anlatsa hoşuna gider mi? Gitmez.

ay en kotusu ben açıklama yapanların acıklamasınıda anlayamadım olaymı karışık benım kafamı karışık cozemedım

tek anladığım bır yanlış anlaşılma var kusluk olmus

yoncanurcan253,

konuyu biraz daha açıklayıcı yazar mısınız lütfen?
Doktorların affına sığınıyorum ama doktor reçetesi gibi olmuş, bakıp bakıp ne yazıyor anlayamıyorsun

Ve hanımlar sizde konuyu geyiğe çevirmeyin rica ediyorum.

aaa bak sımdı anladım
doğru soyluyorsu hıc bılmeyen kuzende bılmıs oldu durumu sımdı

düğünüme yetişmeyen kınayı ben nereme çalayım derler buyuklerımız sen yap et konuş gül sonrada geyığe cevırmıyelım de

şaka bır yana kesınlıkle dedıklerıne katılıyorum .....

bıraz sabır sukunet ogrenmelısın canım .... arkadasının sevgılısı olabılır henuz sana anlatmamıs olabılır ortalıgı ateşe vermenın bır anlamı yok ....

sımdıde sana kırıldıgı ıcın ısrarla arayıp arkadasını ıyıce sınırlendırme .... bırkac gun gecsın gonlunu alırsın bırdahada boyle anı cıkıslarda bulunmazsın ıyı bır ders olur

Siteye üye olurken yaş aralığı soruyor mu, yani bu siteye belirli yaş grupları üye olabilir gibi bir üyelik şartı mı vardı acaba? Ben görmedim de.

Biz de o yaşlardan geçtik, ben şimdi 25 yaşında hayatın tam ortasında mücadele etmeye çalışıyorum. Şimdiki dertlerim nasıl gözümde büyükse, 16 yaşındaykenki dertlerim de aynı derecede büyüktü benim için. Evet bize şimdi dert gibi görünmüyor olabilir, ama ben bir arkadaşımın benim ayakkabımın içini taşla doldurduğu gün çektiğim üzüntüyü de çok net hatırlıyorum. Şimdi kızımız evin kirasını mı düşünsün ay sonu nasıl gelir onu mu hesaplasın? Senin derdin bize hafif gelir ne işin var böyle bir sitede demek ne haddimize?

Tabiki onun yaşına göre sorunlar bunlar. Ben 25 yaşındaysam burda 40 yaş üstü insanlar da var, onlar da bize mi desin gidin kumda oynayın diye?

Kocaman bir forum burası hepimize yeter. Yeter ki sığmasını bilelim.

ben kaç senelik ev hanımıyımbu konu gibi karışık bı dolap böyle anlaşılmaz bı yemek tarıfı görmedim

öncelikle anladığıma inanıyorum ve çok gurur duyuyorum kendimle bir zoru başardım.

her şey bir yana bırakın ve bir süre lütfen yalnızca dilimizi öğrenmeye ve daha iyi kullanmaya yönelik bir çalışma yapın. daha sonra duruma gelirsek yaşınız kaç bilmiyorum ama böyle şeyleri çok fazla takmamayı, insanların tepkilerine göre perişan olup, derbeder olmamayı öğrenmeniz gerekiyor.

arkadaşınız belli ki zor bir dönemden geçiyor şu an ve kimseye tahammülü yok, kimsenin alınganlıklarıyla baş edemeyecek durumda. siz de sizi hiç ilgilendirmeyen bir durumu sağa sola sorarak belli ki dillendirmişsiniz. kuzenine kadar sormalar, biriyle görmüşler olamaz demeler. ne demek biriyle görmüşler o yapamaz? biriyle görüşse ne olur ki?

siz bırakın bunları ve sadece kendi hayatınızla ilgilenin. bir de türkçe kullanımını unutmayın.

Ay durun bende bırsey anladım
konu sahıbı kızımız 9.sınıfta degıl
11.sınıftaymıs arkadası 9.sınıftaymıs
tamam onemsız bır ayrıntı ama bende bısey anlayabıldımm

konu sahıbı arkadasım bence arkadasını gonulunu almalısın
dırek ona sorman gerekıyordu kuzenını bılmesını ıstemıyo olabılır kı anladıgım kadarıyla senınlede paylasmamıs
bu arada senınle neden paylasmadıgını ogrenmelısı neden samımı bı arkadas saklarkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…