- Konu Sahibi yoncanurcan253
-
kızın telefonu kapalıymış o da gitmiş kuzenine sormuş birisiyle mi görüşüyor diye.
kuzeni de sonradan kıza söyledi demek ki kız da hemen ayrılık mesajı atmış. :)
Arkadadim bizede anlatsana inan kapasitem yetmedi
baktım anlamayan çok, anlayan bi kaç kişi, azmettim. okudum. anladımkonu sahibesi yok ben anlatayım size. şimcik konu sahibesinin bi arkadaşı varmış, samimi taaammı, bunu konu sahibesinin kardeşi biriyle görmüş, buda o yapmaz demiş. ama gerçektteeen yapmazmış. sonra herkese ağzının payını vermiş. çok savunmuş arkadaşını yane. sonramacığıma ama o kızda bunu satmışşşş. buna mesaj atmış, başıma geleni bilmiyon küstüm sana diye . sonra konu sahibesi sinrlenmiş , ben seni savundum bi kerem demiş. oda arma beni demiş, çat kapatmış. sonramacığıma , buda kuzane uzun bir paragraf yazmış. bu kadar:107:
Burayı ne iş mülakatına çevirelim ne de geyiğe :)
Kızın konusunu sabote ediyoruz.
Şimdi konu sahibi kardeşim, sen ne olursa olsun böyle birşey duyduysan bunu üçüncü bir kişiye sormamalıydın.
Arkadaşının teli kapalı olabilir, çatlamadın ya biraz bekle de açsın öyle sor, ayrıca sorman bile gereksiz çünkü seni ilgilendiren bir durum değilmiş ki. Farzet ki gerçekten bir sevgilisi var kardeşin doğru görmüş, e sen bunu bir de niye kızın kuzenine ifşa ediyorsun?
Şimdi birisi seni bi başkasıyla görse senin kardeşine ya da kuzenine anlatsa hoşuna gider mi? Gitmez.
Burayı ne iş mülakatına çevirelim ne de geyiğe :)
Kızın konusunu sabote ediyoruz.
Şimdi konu sahibi kardeşim, sen ne olursa olsun böyle birşey duyduysan bunu üçüncü bir kişiye sormamalıydın.
Arkadaşının teli kapalı olabilir, çatlamadın ya biraz bekle de açsın öyle sor, ayrıca sorman bile gereksiz çünkü seni ilgilendiren bir durum değilmiş ki. Farzet ki gerçekten bir sevgilisi var kardeşin doğru görmüş, e sen bunu bir de niye kızın kuzenine ifşa ediyorsun?
Şimdi birisi seni bi başkasıyla görse senin kardeşine ya da kuzenine anlatsa hoşuna gider mi? Gitmez.
Canım bu forum sana biraz ağır bence... Muhtemelen yaşın 15 -16 ,Ben 9.sınıftan çıkalı yıllar oldu ozaman ne internet vardı ne cep telefonu böyle dağ gibi görünen sorunlarda hayat kargaşası içinde artık komik gelmeye başlıyor
Bu yüzden Kadınlar kulübü gibi bir Forum sitesinde ne işin var anlamadım. okul öğrencilerine kendi yaş gurubunla dertleşeceğin sitelere girsen aslında daha iyi olur..
Ama yinede bir büyükten nasihat istiyorsan. Arkadaşın tabiki böyle bir konu varsa senden duymayı yeğleyecektir gidip kuzenine anlatmandansan. Olayı gördüğünü ve ağzının payını verdiğin kardeşin. O zaman koşa koşa kuzene niye anlatıyosun.. Seninki biraz gidip ortalığıı karıştırıyım ,kuzenide duysun ama ben onu savunduğumu söyler aradan sıyrılırım olmuş ama yememiş tabiri caizse... niyetini anlamış işte...
Git arkadaşından özür dile hatalı davrandığını söyle bence..
aaa bak sımdı anladım
doğru soyluyorsu hıc bılmeyen kuzende bılmıs oldu durumu sımdı
herkes meslegınden bahsetmek ıcın bu konuyu beklıyormus sankı
bende smmm adayı olarak sunu dıyorum kac yıldır mukelleflerle ugrasıyorum cesıt cesıt olay duydum ınsan tanıdım ama boyle bır anlatım tarzı hıc duymadım
Konu sahibi sana diyorum Yaren2007 sen anla
aaa bak sımdı anladım
doğru soyluyorsu hıc bılmeyen kuzende bılmıs oldu durumu sımdı
Yarencim ben sana en başında kuzenıymiş dememdimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?