tekrar ben bu sefer farklı yardim edin

kardelenlerinsesi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
113
43
98
Herkese merhabalar. Ben 24 yaşında 2 yıllık evliyim ilk evlendiğimde eşimde anlaşarak ev eşyası almadik o polisti doğudaydi benimde atanma ihtimalim varken ev kurmayalim apartta kalırız dedik. Bunun üzerinden 2 sene geçti eşimin taini memleketine çıktı ve evine uğramayan bir canavara dönüştü. Ailesiyle takılmaktan evine gelmiyor. Buradada bie akrabasinin eşyali evine oturduk bana geçici dedi ev borcumuz bitsin sen atan çıkacağız buradan dedi. Gel gelelim ben bir hafta önce atandim ama ilçeye arada iki ilçe var yaklaşık 50 km bir mesafeye. Ehliyetim yok. Iki dolmuştan günde dört dolmuş değiştirmem gerekli . Ev tutalım diyorum böyle beleş ev varken ev tutmam diyor hani geçiciydi diyorum adam kolay kazanilmaz para git gel banane diyor. Bunun hastaliği var hamileliği var ben eşime anlatamiyorum bu nasıl bir erkek ya. Ev tutmayiz git gel diyor bana. Ne yapmaliyim yardim edin atandım sevinemiyorum bu arada sözleşmeliyim tain olayı yok.Beleşçi adamlara ne yapmaliyiz. Gel evi ben tutarım eşya da alırım mı diyeyim?

Birincisi lütfen çocuk falan yapmayın bu belirsizlikte,
İkincisi keşke en baştan eşyanızı tastamam alsaydınız tayinci olunca ne oluyor anlam veremiyorum? Emekli olana kadar eşya almamak mı lazım yani?
Eşiniz bence olgunlaşmamış, o kadar yol çekip dolmuşlarda sürünmeyi kabul etmeyin, madem evde beleş oturmak istiyor o halde sizin altınıza bir araba alsın, siz de en kısa zamanda ehliyet alın.
Lütfen alttan alıp da yollarda sürünmeyin

Eşim düğünde takılanlar ile eve girdi kooperatif usulü. Evde babasının üzerine yaptı . Yani ben ikna edecek birsey bulamıyorum. Eşim beleşci bu evden bu eski eşyalardan vazgeçmiyor.

Eşim düğünde takılanlar ile eve girdi kooperatif usulü. Evde babasının üzerine yaptı . Yani ben ikna edecek birsey bulamıyorum. Eşim beleşci bu evden bu eski eşyalardan vazgeçmiyor.
Canım benim, düğünde takılanlarla girilen ev neden kp üzerine yapıldı? Borcu eşin ödüyor anladığım kadarıyla, o ev neden eşinin üzerine değil de kp üzerine?

Kusura bakmayın ama ortada bir art niyet var, altınlar sizinken ev niye babasının üstüne yapıldı? Şu an ayrılacak olsanız o evden hak talep edemeyeceksiniz. Sizin altınlarla girdiği evi babasının üstüne yapıyor ve siz bu adama gel evi ben tutacam eşyayı ben alacam diyeceksiniz öyle mi?? Rica ediyorum az bir durup düşünün şu durumu

Zaten güvenmedigim için çocuk düşünmüyorum. Ben gerçekten zor durumdayım tek derdim esya ev atama olsa keşke. Esimin ailesinden dolayıda problemler var öyle bunaldimki . Annem babam yok destek kimsem yok çantami alip çıkmayı ne çok düşündüm ama yapamadim.

Haklısınız ilk konu açtığımda bunu düşündüm hâlâ düşünüyorum annem boşanmış bir kadın ve cesaretimi kırdı yoksa benim başka problemlerimde var.
tabiki evliligi bitirmek kolay degil ama iyice analiz edin 2 senede esini bosvermis umursamayan bir adam ilerde nasil olur kimbilir

Iste bunları düşünmekten bunaliyorum. O zaman çok saftim. Biz izin alamadik doğuda idik kar kış ev babasinin üzerine oldu oda vefat etti .ama şimdi ailenin içine girince anladım ki genelde evler eşe kalmasin diye kaynana kayinbabaya yapılmış.

Tayin olmadan önce aranız nasıldı? Eğer eşinin memleketine gelince böyle olduysa ve senin çalıştığın yere taşınsanız düzeleceğini düşünüyorsan ev tutmak bir seçenek olabilir belki ama 50km çok uzak bir mesafe değil her istediğinde gider durur yine oraya... yalnız şmyle bir şey var ev tutarsan ilerde baktın olmuyor eşini postalarsın kendin kendi evinde hayatına devam edersin

Kusura bakmayın sizde baya safmışsiniz dugun takilarini adamin eline sayip birde eve giriyorsunuz ev ise babasinin üstüne oluyor?? Zerre hakhak sahibi degilsiniz. Hicbiseyin farkinda degilsiniz galiba siz? Hala ev tutmak eşya diyorsunuz birde. Adamin tutumu tavri zaten ayri bisey

Haklısınız ilk konu açtığımda bunu düşündüm hâlâ düşünüyorum annem boşanmış bir kadın ve cesaretimi kırdı yoksa benim başka problemlerimde var.
24 yaşındayım, 2 senelik evliyim diyorsunuz. 22 yaşında evlenmişsiniz. Evlenmeden önce ne kadar süre görüştünüz bilmiyorum ama çocuk sayılabilecek bi yaş, erken bi evlilik. Lütfen yanlış anlamayın, sizi üzmek gibi bi niyetim yok. Annenizin boşanmış olması cesaretinizi kırmasın nolur. Çalışan bi kadınsınız, insanız hatalar yapabiliriz. Hatalarımızı düzeltmek ve mutsuzluktan kurtulmak kendi elimizde. Öncelikle lütfen ama lütfen çok iyi korunun. Eşiniz sorumluluk duygusu olmayan çocuksu ve sizin tabirinizle belei biri; üstelik evliliğiniz henüz oturmamış. Haddimi aşıyorsam özür dilerim, ama böyle bi evlilikte çocuk yapılmaz. Ayrıca düğünde sizin de hakkınız olan altınlarla ev alıp babasının üzerine yapması art niyetli olduğunu düşündürüyor bana. Boşanma durumunda siZi aradan çıkartmak için yapılmış sanki. Eşinize karşı dikkatli olun; siz eski evde eski eşyalarla oturmayı kabul etmişsiniz ama o düğünde takılan altınlarınızın ve ortak gelirinizin içindeki sizin payınızı önemsemeden babasına ev almış. Ve siz bu zihniyetteki Adama ev tutayım ve eşya alayım diye teklif etmeyi düşünüyorsunuz. Bence paranızı eşinizden gizli biriktirin, kenarda köşede bi dayanağınız olsun. Sakince sizi rahatsız eden konuları konuşun; ben size boşanın ya da boşanmayın diyemem, böyle bi karar almak kolay değil ama yolunda gitmeyen bi şeyler varsa düzeltmek için adım atmak gerekir. Ev tutulmuyorsa bile sixin üzerinize olmak kaydıyla küçük masrafsız bi araba alınabilir.

Tayin olmadan önce maddi konular ve ailesiyle ilgili sürekli kavga ederiz. Bana beş kuruş harcamak istemez ama ailesine doldurur resmen. Ve annesi abisi büyük problem onların ağzından çıkana bakar.bu evde almancı hâlâsinin kadın parada gönderiyor arada eşime para çok tatli geliyor. Borcunu hâlâ ödediği evde kiracısida var ama baksaniz sefil yasiyoruz çünkü böyle seviyor

Allah askina ev kimin su zman kim kime beles ev veriyor.
Belesci tipleri hic sevmem siz atandiginiz ilceden ev tutun kendisi gidip gelsin bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…