- 16 Eylül 2015
- 113
- 43
- 98
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
-
Sonunda olacağı bu olacak sanırım. Keşke bende yokmuş gibi davranabilsem.Ben senin yerinde olsam atandığım
ilçeye gider kalacak bir yer ayarlar
Görevime başlardım.
Eşinle ilgili yorum yapma ihtiyacı hissetmedim.
Yokmuş gibi davran canım.
Ama yarın öbür gün eşinin kardeşleri hak iddia edebilirler. Bu evi bu çocuğu odemis onun olsun demeyebilirlerOnlar yabancı değilmiş yani evi yaptik ama kayinpeder vefat etti miras malı kaldı üzerine alma gibi bir telaşesi yok ailenin içine girince fark ettim ki dayilari filanda böyle herkez ana baba üzerine yapmış ne aldiysa.
Sonunda olacağı bu olacak sanırım. Keşke bende yokmuş gibi davranabilsem.
TEşim düğünde takılanlar ile eve girdi kooperatif usulü. Evde babasının üzerine yaptı . Yani ben ikna edecek birsey bulamıyorum. Eşim beleşci bu evden bu eski eşyalardan vazgeçmiyor.
Çok cesaretlendirdini beni ve çok benzettim kendimi size. Bencil egoit ağizda hep bir küfür kadın değersiz pozları. , ailesi ne derse yapar gider onların yolunda ölür bile.onlarda beni sevmez geleneklerine uygun değilmişim bunu derler hep. Yani gelecek göremiyorum böyle bir adama çocuk verilmez diyorum oda istemiyor zaten.evlendik ne bir gezmeye gittik ne bir eşya aldık benide sanırım beleşe getirdi diye evlendi.
kesınlıkle öyle deme.seni hıce sayıyor yanı bi nevi bastırma.sanırım öğretmensınız o polıs.polis bırıyle gecinmek cok zor öküz,duygusuz,anlayıssın anacı tabı genel olarak dedim.senini ilk işin ehlıyet almak arabanı al üstüne git gel kudursunnnHerkese merhabalar. Ben 24 yaşında 2 yıllık evliyim ilk evlendiğimde eşimde anlaşarak ev eşyası almadik o polisti doğudaydi benimde atanma ihtimalim varken ev kurmayalim apartta kalırız dedik. Bunun üzerinden 2 sene geçti eşimin taini memleketine çıktı ve evine uğramayan bir canavara dönüştü. Ailesiyle takılmaktan evine gelmiyor. Buradada bie akrabasinin eşyali evine oturduk bana geçici dedi ev borcumuz bitsin sen atan çıkacağız buradan dedi. Gel gelelim ben bir hafta önce atandim ama ilçeye arada iki ilçe var yaklaşık 50 km bir mesafeye. Ehliyetim yok. Iki dolmuştan günde dört dolmuş değiştirmem gerekli . Ev tutalım diyorum böyle beleş ev varken ev tutmam diyor hani geçiciydi diyorum adam kolay kazanilmaz para git gel banane diyor. Bunun hastaliği var hamileliği var ben eşime anlatamiyorum bu nasıl bir erkek ya. Ev tutmayiz git gel diyor bana. Ne yapmaliyim yardim edin atandım sevinemiyorum bu arada sözleşmeliyim tain olayı yok.Beleşçi adamlara ne yapmaliyiz. Gel evi ben tutarım eşya da alırım mı diyeyim?
Herkese merhabalar. Ben 24 yaşında 2 yıllık evliyim ilk evlendiğimde eşimde anlaşarak ev eşyası almadik o polisti doğudaydi benimde atanma ihtimalim varken ev kurmayalim apartta kalırız dedik. Bunun üzerinden 2 sene geçti eşimin taini memleketine çıktı ve evine uğramayan bir canavara dönüştü. Ailesiyle takılmaktan evine gelmiyor. Buradada bie akrabasinin eşyali evine oturduk bana geçici dedi ev borcumuz bitsin sen atan çıkacağız buradan dedi. Gel gelelim ben bir hafta önce atandim ama ilçeye arada iki ilçe var yaklaşık 50 km bir mesafeye. Ehliyetim yok. Iki dolmuştan günde dört dolmuş değiştirmem gerekli . Ev tutalım diyorum böyle beleş ev varken ev tutmam diyor hani geçiciydi diyorum adam kolay kazanilmaz para git gel banane diyor. Bunun hastaliği var hamileliği var ben eşime anlatamiyorum bu nasıl bir erkek ya. Ev tutmayiz git gel diyor bana. Ne yapmaliyim yardim edin atandım sevinemiyorum bu arada sözleşmeliyim tain olayı yok.Beleşçi adamlara ne yapmaliyiz. Gel evi ben tutarım eşya da alırım mı diyeyim?
Çok sevindim size moral olduğuma, benim gibi çok kadın var inanın. İllallah diyen, baskıdan kaçan, zorbalığa tahammül edemeyen ve hayata yeniden başlayan çok kadın var. Biz kadınlar bir kere evlenelim, azıcık aşım ağrısız başım olsun, evimizde mutlu huzurlu olalım istiyoruz; o yüzden çok emek veriyoruz ilişkilerimize evliliğimize ama bazen de kangren olmuş bi kolu bacağı kesmek gibi kesip atmak gerekiyor o parçayı. Sizi üzmek istemem ama ben eşinizin ve ailesinin değişebileceklerini hiç sanmıyorum. Ailesi zaten hiç değişmeyecek. Eşiniz belki bi ihtimal sizi kaybetme ihtimali gündeme geldiğinde değiştirebilir kendini. Çocuk istememesi bi avantaj, onu da masraflı olacak diye istemiyodur kesin. Siz yine de aklınızda soru işareti kalmasın diye atılabilecek bi adım varsa atın. Ama lütfen bunun bi bataklık olduğunu ve hiç bir şeyin değişmeyeceğini düşümdüğünüz an uzatmayın. Boşanmak dünyanın sonu değil. Mutlu ve huzurlu bi hayat hepimizin hakkı.Çok cesaretlendirdini beni ve çok benzettim kendimi size. Bencil egoit ağizda hep bir küfür kadın değersiz pozları. , ailesi ne derse yapar gider onların yolunda ölür bile.onlarda beni sevmez geleneklerine uygun değilmişim bunu derler hep. Yani gelecek göremiyorum böyle bir adama çocuk verilmez diyorum oda istemiyor zaten.evlendik ne bir gezmeye gittik ne bir eşya aldık benide sanırım beleşe getirdi diye evlendi.
Eşim düğünde takılanlar ile eve girdi kooperatif usulü. Evde babasının üzerine yaptı . Yani ben ikna edecek birsey bulamıyorum. Eşim beleşci bu evden bu eski eşyalardan vazgeçmiyor.
Eşim düğünde takılanlar ile eve girdi kooperatif usulü. Evde babasının üzerine yaptı . Yani ben ikna edecek birsey bulamıyorum. Eşim beleşci bu evden bu eski eşyalardan vazgeçmiyor.
Biz o zaman doğudaydik ve izinler kapalı idi kar kış derken kayinpederimin üzerine yapıldı ve kayınpederim şubatta vefat etti
Kusura bakmayın ama ortada bir art niyet var, altınlar sizinken ev niye babasının üstüne yapıldı? Şu an ayrılacak olsanız o evden hak talep edemeyeceksiniz. Sizin altınlarla girdiği evi babasının üstüne yapıyor ve siz bu adama gel evi ben tutacam eşyayı ben alacam diyeceksiniz öyle mi?? Rica ediyorum az bir durup düşünün şu durumu
Onlar yabancı değilmiş yani evi yaptik ama kayinpeder vefat etti miras malı kaldı üzerine alma gibi bir telaşesi yok ailenin içine girince fark ettim ki dayilari filanda böyle herkez ana baba üzerine yapmış ne aldiysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?