Saç Uzatma Yöntemleri Tekrar bir saç uzatma çabası

sindirellaa00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
236
58
Merhabalar. Daha önce de konu açmıştım ama sinemaki işe yaramayınca sinirlenip bi daha o konuda yazmamıştım şimdi lavanta ve kendi yağ karışımımla tekrar başlıyorum. Aynı zamanda Restorex şampuan kullanıyorum.

Lavanta tarifi İbrahim Saraçoğlu'ndan.
Karışım ise gliserin yağı, çam terebentin esansı, tatlı badem yağından oluşuyor.

Umarım bu sefer başarılı olur :KK43: çünkü saçlarım beni depresyona sokmaya başladı.

2015-04-25-17-59-41_deco.jpg
Bu da saçlarımın şu anki hali kızlar. Ne yazık ki inat etti aylardır azıcık bile uzamadı.

İşe yarayan ne olursa olsun denemeye hazırım. Çok teşekkür ederim haftaya gitcem aktara o zaman alırım. :KK5:
ben bir haftadır çörekotunu çiğniyorum 1 tatlı kaşığı kadar ,yağını da aldım saçıma sürüyorum haftada 2...
ama özellikle günlük çörek otu yemenin faydalarını araştır derim...vücüda müthiş bir denge vaad ediyor :KK66:

Bugün saç bakım yağları günüm :)

Yarım kapak gliserin yağı, 1 kapak tatlı badem yağı, birkaç damla çam terebentin esansı, bi de içinde bir sürü yağ karışımı olan karışımdan 10 fısfıs. bunları karıştırıp yarım bardak lavanta suyu ekleyip saç diplerine ve uçlarına sürdüm umarım 5 kür sonunda uzamayı fark ederim. :)

Bugün saç bakım yağları günüm :)

Yarım kapak gliserin yağı, 1 kapak tatlı badem yağı, birkaç damla çam terebentin esansı, bi de içinde bir sürü yağ karışımı olan karışımdan 10 fısfıs. bunları karıştırıp yarım bardak lavanta suyu ekleyip saç diplerine ve uçlarına sürdüm umarım 5 kür sonunda uzamayı fark ederim. :)

benim saçlarım tam ensemdeydi kasımın sonuna doğru kestirmiştim çok kırık var diye. Sinemaki kürü yaptım 4 hafta kadar sonra ara verdim 5 hafta daha yaptım faydası oldu zaten gürdü daha da gürleştirdi ve saçım şu an sırtımda sutyenimin çizgisine kadar geliyor hiç ısı uygulatmamıştım fön çektirince farkı gördüm çok mutlu oldum :)
ama sinemaki yaz aylarına uygun bir kür değil çünkü bemiks ampul çok kötü kokuyor :)
doğum kontrol hapını ezip dalin şampuana koydum 1 hafta bekletip onunla yıkıycam bi sürede onunla denicem işe yararsa bilgilendiririm seni :)

benim saçlarım tam ensemdeydi kasımın sonuna doğru kestirmiştim çok kırık var diye. Sinemaki kürü yaptım 4 hafta kadar sonra ara verdim 5 hafta daha yaptım faydası oldu zaten gürdü daha da gürleştirdi ve saçım şu an sırtımda sutyenimin çizgisine kadar geliyor hiç ısı uygulatmamıştım fön çektirince farkı gördüm çok mutlu oldum :)
ama sinemaki yaz aylarına uygun bir kür değil çünkü bemiks ampul çok kötü kokuyor :)
doğum kontrol hapını ezip dalin şampuana koydum 1 hafta bekletip onunla yıkıycam bi sürede onunla denicem işe yararsa bilgilendiririm seni :)
Ben ikisini de denedim ve sonuç alamadm canım özellikle dalin saçımı hiç temizlemedi ama belki senin saçında işe yarar :) her saç tipine göre etkisi değişik sanırım çünkü annemin saçını uzattı sinemaki ama benimki hep yerinde saydı.

3 cm kestim demişsin ya bu fotoyu çektikten sonra mı 3 cm kestin ?? 25.04 tarihli fotona bakınca cidden uzama fark edilen bi düzeyde :)

benim bi ay oldu uzatmaya çalışalı hala farkedilmiyor:KK43:
Evet canım fotoyu çektikten sonra :) benimkide öyleydi ama bu sefer ise yarıyor cm ile ölçüyorum ben dalgalı olduğu için ancak öyle fark ediyorum sende dalgalı veya kıvırcık olduğu için fark etmemiş olabilirsin

Evet canım fotoyu çektikten sonra :) benimkide öyleydi ama bu sefer ise yarıyor cm ile ölçüyorum ben dalgalı olduğu için ancak öyle fark ediyorum sende dalgalı veya kıvırcık olduğu için fark etmemiş olabilirsin

son yüklediğin foto da da uzamış duruyor bir de 3 cm kesilmiş hali :) ben düz tarayıp ıslakken çekiyorum. bi ay daha geçsin sana katılıcam fotolarla .. dediğin bakımlardan lavantayı da eklicem bakımıma..cidden uyguladıkların sana çok yarıyor inş bende de aynı etki olur :) ben dax supergro sarımsak sinameki gibi pis bakımlarla uğraşıyorum çok az oldu henüz ilk ay bitti biraz zaman verdim olmazsa seninkileri denicem...saçımızda hemen hemen aynı boyda..

X