Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

Bende Kesinlikle Eşimle Evlenirdim Fakat şimdiki Aklim Olsaydi Bu Kadar Erken Yaşta Evlenmezdi:):) Onu çok Ama çok Seviyorum Allah'im Başimdan Eksik Etmesinn.
Amin..

hiç düşünmeden evlenirdim.İnşallah ahrettede beraber oluruz canım kocacım la..Keşke kocamı daha erken tanısymışım diyorum..a.s.Canım kocacım onu çok seviyorumŞeniz

evet tekrar eşimle evlenirdim beğenmediğim yönleri var ama olsun ben kocicimi seviyomm

ASLA ASLA EVLENMEZDİM.Hatta yanıma yanaşmaya teşebbüs ettiğinde sopayla kovalardım.birinci eşimide ikinci eşimide,Hatta hatta kimseyle evlenmezdim.Kendi kendime bir yuva kurardım.Kendi kendimi mutlu edip,şımartırdım.Yineliyorum.Asla Evlenmezdim.

a.s.eğer tekrar evleneceksem eşimmmm tabiki ama evlenirken şart sunardım.
1.odun olmicak ,olursada yontulan cinsinden olacak.benneyaptımki
2.sorumluluklarını harfiyle yerine getirecek.fisfisfis
3.yaşlı koca karılar gibi herşeye karışmicak.yasakkelime
4.kesinlikle ama kesinlikle geğirmicek.iğrençççççççklava:
bu şartları kabul ederse tabi.ama hiç sanmıyorum.

hayır evlenmezdim evlenecek olsamda arkadaşlarıyla bütün ilişkisini kesmesi şartını koyardım buda olmayacagına göre asla onunla evlenmezdim

doya doya duya duya defalarca kez E-V-E-T) tekrar dünyaya gelme hususunda pek bir ümidim yok ama,yani reenkarne mevzu Tekrar ruhlarımızın bize verileceği gün,hep duamdır,ebedi yurdumuzda,inş. cennetimizde yine eşimle sevdiklerimle beraber olmak..Onsuz yaşamanın ne anlamı var..

Dünyaya tekrar gelsem eşimle evlenmezdim.Daha bilinçli bir seçim yapardım.
Aşkından ölsende aşkın birgün sona ereceğini düşünebilir,pespembe düşünmezdim.
Aşk evliliği yapsanda ihanete uğrabileceğin ihtimalini unutmazdım.Teptiğim kişilerle nasıl olabilir diye düşünür sonra bilinçli bir seçim yapardım.
Olmayacak bir soruya olmayacak bir cevap buyrun.

bazen diyorum dunyaya gelsem senin gibi biriyle evlenmem
bazende ,senden iyisinimi bulcam ,heralde yine evlenirdim diyorum :) :) :)

ben kesinlikle yine aşkımla evlenirdim:çok anlayışlı,bana değer veriyorbi dediğimi iki etmiyor desem yeridir(allah nazardan saklasın)ama belki daha geç evlenebilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…