Tekrar dünyaya gelseniz yine eşinizle evlenir misiniz?

kesinlikle evettttttttttttttt tekrar dünyaya gelsem yine aynı kişyle evlenirdim emin ki eşimde bu şekilde düşünür çok seviyorumm onu çokkkkkkk

onu seviyorum ama asla onunla evlenmezdim çünki hayatımda yaptıgım en yanlıs sey onunla birlikte olmak değilde onunla evlenmekti...birlikte olunacak adam farklı evlenilecek adam farklıymıs aynene kadın gibi:)

HİÇ DÜŞÜNMEDEN EWETTTT.....:asigim:
Her konuda okadar yardımcı bi eşimwarki...4 yıllık ewlıyım daha onsuz temızlık yaptığımı bılmem...-tatlicadiarzu-
Her konuda benden cok daha bılgılıdır,ondan ogrendıım ve ogreneceğim okdar cok sey warki....kaydirigubbakcemile5
Ütüyü bıle o yapar.....
Bana belkıde annemin gostermediği ilgiyi eşimden goruyorum desem hiçç yalan olmaz....:1rolleyes:
Hem arkadas :1hug:hem dost :teselli:hem baba benneyaptımkihem eş kaydirigubbakcemilehem sewgili :asigim:hem hem hem.....o benim HERSEYIMM!!!Onu cokk sewıyorum

Geçenlerde ona kırgın oldugum bi anda günlüğüme Bı DAHA BU DÜNYAYA GELSEM ASLA ONUNLA EWLENMEZDıM yazdım ve onun görecegi bi yere koydum.

Okudu tabii ama söylemedi okudugunu..Sadece sabaha kadar uyuyamadıgını söyledi..

Üzülmüş belliki..

Öyle yazdım ama bilmiyorum ya.Ewlenirdim heralde

evet ya evet esim benim herseyim arkadasim ,askim, babam, oglum herseyim ya onsuz bir hayat benim icin bir hictir onun icinde ben oyleyim zaten birbirimizi zor bulduk onsuzluk mu aman allah korusun allah basimdan eksik etmesin askimi seni cokkkk sevorum askim.

Hiç tereddür etmeden EVET diyorum bu soruya :)
Keşke böyle bir şey mümkün olsa da bir kaç ömür yaşasak aşkımla beraber, gene de doyamam onun sevgisine:)

yüzkere binkere milyonkere evet yine evlenirim ya,:asigim benim cansuyum:asigim:

evet evet evet evet............................................................
hatta kızlarıma dua ederken evlilik hayatları için dilerim babanız gibi olur diye ederim
ben eşimden yana mutlu oldum kızlarımda mutlu olur ve hepimiz için aynı mutluluğu diliyorum:Saruboceq:

İyi cesaretmiş valla alkisalkisalkis ama ıyı olmuş belkı çekı düzen verır kendıne
kaydirigubbakcemile

onunla bir daha evleneceğime şeytanla evlenirim daha iyi

:1shok::1shok::1shok::1shok:

Onunla değil kımseyle evlenmemek en ıyısı galıba,hatta benım bu yorumu yapmam ıcın bıle erken ama neyse... ben dunyaya bır daha gelsem nısanlanmazdım bıle dıyım sengözlerimebaksanab

ben tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim.çünkü çok iyi bir eş,her konuda yardımcı bir eş ve çok iyi bir baba.peki siz yine eşinizlemi evlenirdiniz ve nedennn???:enbuyukkk:

Allah sizi nazarlardan korusun canim esinden bukadar memnun olman cok güzel. Ben acik söylüyorum kattiyen simdi esimle evlenmezdim... Gencligimi güzelligimi kullanir kendime zengin ve benden biraz olsun yasca büyük bir koca bulurdum. Degerimi bilsin ve beni rahat ettirebilsin diye... Ask mis sevgiymis güzellikmis bunlar cok önemsiz konular hepsi geciyor.

tekrar dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim.çünkü o beni hiç üzmedi mükemmel bir eş ve mükemmel bir baba.:asigim:

benim kocam harika bir eş ve ileridede çok iyi bir baba olur eminim birbirimizi çok seviyoruz ama tekrar dünyaya gelsem hayatımda değiştireceğim çok şey olurdu bu deiğişiklik içinde tekrar eşimle karşılaşmazdım heralde ama yine de karşılaşsaydım kesinlikle evlenirdim :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…